Şimdi Ara

Rylai's scepter hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu itemin slow efekti fiddle ultisi mumu'nun despair gibi devamlı dmg vuran skillerde adamlara yakın kaldıkça yineleniyormu? yoksa sadece bi kere mi slowluyor?Ayrıca nunu E skilli gibi zaten slow efekti olan skillerin slow süresini mi uzatır?

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

    edit: birde ashein q skilliyle attığı vuruşlar skill mi sayılıyor hit mi? itemi ashe'e kasacağımdan değil bunu merakımdan soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 17 Şubat 2011; 17:45:55 >



  • Frost effecti olan slowlarda hiç bir etkisi olmaz (nunun skilleri , ashe in skilleri , anivia nın skilleri gibi) .Onun dışında aoe spellerde fiddle mumu gibi sürekli yenilenir fakat %35 yerine %15 slow yapar.Ayrıca damage over time yani zehir skilleride %35 yerine %15 slowlar ama her saniye yenilenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayyirik

    Frost effecti olan slowlarda hiç bir etkisi olmaz (nunun skilleri , ashe in skilleri , anivia nın skilleri gibi) .Onun dışında aoe spellerde fiddle mumu gibi sürekli yenilenir fakat %35 yerine %15 slow yapar.Ayrıca damage over time yani zehir skilleride %35 yerine %15 slowlar ama her saniye yenilenir.


    o zaman çok iyiymiş ap&tank mumu oynarken kesinlikle alacağım teamfightlarda ulti sonrası despair ile adam kovalamak daha zevkli olacak tıpkı olaf veya ashein kovalaması gibi ayrıca bi sürü fiddle oynayan görüyorum hiç rylai kasmadilar.Bence rylai fiddle a kasılmalı ghost&flash + slow ile 5 kişiyi birden ulti içinde tutabilir




  • O yüzde onbeşi çok da büyütme. Rylai'siz Fiddle ile Rylai'li Fiddle arasında gözle görülür bir fark oluyor (Ben yalnızca ultisi için değil, skill'leri ile güzel senkron olduğu için de yapıyorum) ama adamların kaçacağı varsa kaçıyor yine.

    Biraz da fantaziye göre değişir. Sürekli Fiddle oynayan birinin Rylai yapmadan bir oyun geçirdiğini hiç zannetmiyorum. Ben bir ara aralıksız 35 oyun atmıştım Vladimir ile. Hangi item'lar ve hangi masteries'lar daha iyi oturuyor diye denemek için. Bir oyunumda 4 Warmog+1 Rylai+1 Sorcerer's Shoes yapmıştım, o oyunuma şahit olan birisi "Gördüğüm Vlad da amma barzo idi ha. Bi milyon var mı kısa vinstın layt alıcam?" demiş olabilir.

    Sonuç olarak okumayı sevelim.
  • Ashe ile Frozen Mallet alırsan daha fazla yavaşlatabiliyorsun
  • red buff gg! hemde beles :)

    Bende Ap kastigim cogu championa aliyorum slow baya ise yariyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryndamere -- 17 Şubat 2011; 20:41:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuu1x

    Ashe ile Frozen Mallet alırsan daha fazla yavaşlatabiliyorsun

    6-7 ay önceki patch note ta artık phage , rylai ve frozen mallet ashede çalışmıyor yazıyordu , kafadan atmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.