Şimdi Ara

RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
7.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomboy_85

    Lisans parasını ödeyecek genç

    Konu basit


    Burada koruman gereken müşterisi olduğun Spotify değil.

    Kanun, kural, nizam varsa gereğini yapacak.

    Diğer servis sağlayıcılara haksızlık değil mi?


    Ucuz ucuz gelmişsin birde oy diyorsun.

    Spotiyi biraz azalt...

    Spotify'a ödediğiniz ücretlerden zaten KDV alınıyor, üstüne bir de bir vergi daha alınıyor dijital bilmemne vergisi olabilir onu tam hatırlamıyorum.


    Sonra da gel bir de üstüne senelik 100 bin lira ver, üstüne karından da bize pay ver de. Devlet misin, deli dumrul musun? Adamlar kabul etmez tabii, çok üstelersen de çeker giderler.


    Madem devletin çok paraya ihtiyacı var sarayı kapatalım. Oranın 1 aylık harcamasını kessen zaten değil Spotify tüm dijital hizmetlerin yıllık parasından fazlası yapıyor.


    Bunu mu savunuyorsun yani? Para lazımsa milletvekillerinin 20 bin liranın üstündeki maaşlarından kessinler, benim üç kuruşluk müzik zevkimden değil. Spotify bunu kabul etse bile kendi karından mı kısacak sanıyorsunuz? Ekleyecek müşteriye sunduğu fiyatın üzerine, adamların umrunda bile olmaz. Giren yine bize girecek her zaman olduğu gibi.


    Sen niye bu uygulamayı destekliyorsun asıl onu söyle. Neyin peşindesin?





  • Winamp kullanırız artık.

    Ülke evrim geçiriyor, geriye doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify zaten kdv ve dijital hizmet vergisi olsun artan döviz kuru olsun kullanıcıya yansıtmamak için elinden geleni yapıyordu bir de lisans parası istenmiş. Zam gelirse de kullanıcı çok kaybedebilirler. Burada kanun bu diye Spotify eleştirilmişte yaşadığımız devletin kanunlarından bir habersiniz galiba. Her 2-3 ayda bir vergi uyduruluyor ve bu şirketlerin adapte olması bekleniyor. Şu temsilci açma işinde de henüz Facebook onay vermemiş sanırım. Bunlar büyük şirketler bu kadar para koparsak canları yanmaz diye düşünüyor bizimkiler ama ekonomik olarak bu kadar güç kaybetmişken bu firmalar çıkıp zaten para kazanmıyoruz ki neyin parasını vereceğiz diyip geri çekilse şaşırmam. Her geçen gün yurt dışı ile bağlantımız zayıflıyor kendi içimize çekiliyoruz. Bu kadar kötü bir politika yöneteceklerine keşke sarayın masraflarını azaltsalar da müzik dinleme hizmeti kadar basit bir şeyde bile engellenecek mi stresine sokmasalar bizi.





  • Amazon ve Netflix niye hiç itiraz etmemiş sizin kadar arkadaşlar? Salak mı bunlar?

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Nisan 2021; 19:16:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki üstteki de hem soru soruyor sanki muhteşem bir comeback yapmış gibi bir de üstüne blokluyor cevap veremiyelim diye


    Tamam kendi kendine soru sormaya devam et RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak 

  • Şimdi bloklamadım seni daha önce alakasız abuk subuk siyasi birşey yazmışsındır. Gördü mü çakıyorum bloğu. Bu tarz konuların da acaip yardımı oluyor bu konuda bana.

    Kendini özel zannetme yani... RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Ekim 2020; 17:34:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    Amazon ve Netflix niye hiç itiraz etmemiş sizin kadar arkadaşlar? Salak mı bunlar?

    Paypal falan da çıkarken de bunları diyordunuz bu kadar şirket var işte veri Türkiyede kalacak bilmem ne sonra paypal hiçbir şey kaybetmedi kaybeden biz olduk paypal gibi bir hizmetten yararlanamıyoruz. Spotifyda da lisans almıyorlar bahanesine engellenecek yine biz mağdur olacağız. Peki sıra sıra bütün bu şirketler gittikten sonra ne yapacaksınız ? Hangi şirketi örnek vereceksiniz ?

  • anomaly A kullanıcısına yanıt

    Paypal ABD'de vergi verirken veya Avrupada bizde niye vermiyor bunu neden sormuyorsunuz?

    Yukarıda sordum kanunsuz işleri savunup hükümeti kanunsuz işler yapmakla suçluyorsunuz.

    Hem nasıl kaybetmedi? O kaybetmedi sanıyor ama Ebay Türkiyede çalışmıyor sırf bu yüzden . Absürd yöntemler haricinde.


    Verecek kardeşim Netflix nasıl veriyorsa, Amazon nasıl veriyorsa Spotify da verecek vergisini, lisans ücretini.


    Ha sen cebinden karşılayacaksan bizim için problem yok toplanın aranızda "biz ödeyeceğiz yeter ki kalın" deyin.

    Yapabilirseniz tabi. Şimdiye kadar laf salatasından başka yaptığınız birşey görmedim.

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Mevzu salaklık,akıllılık,zeka cart curt değil. Adamların dediği ''sizin ülkenizdeki yönetenler halkına sansürlenmiş içerikleri reva görüyorsa bizim özgürlük savaşçısı olmamıza gerek yok BİZ PARAMIZA BAKARIZ''. Mantıklı, ben o şirketlerin Ceo'su olsam ben de aynı kararı alırdım. Bana ne bilmem neresi ilerlemiş,gerilemiş. Ayrıca 100000TL bu ülkeyi bırak Dünya'nın en küçük ülkeri için bile para değil. Küçücük ihalelerde bile bundan fazlası yeniyor(!). Mevzunun parayla uzaktan yakından alakası yok. Rtük yakında tıpkı Tv dizilerinde olduğu gibi ''silah,şiddet sorun değil; kadınları dövebilirsiniz,hakaret edebilirsiniz, öpüşme göstermeyin yeter'' diyecek.

  • Yabancı şirketlerin ve medya kuruluşlarının Türkiye'de tanıtım veya haklarını korumak için ofis kurmalarına gerek yok, o kadar gönüllü avukat savunucuları varki adeta 5.kol gibi (Beşinci kol faaliyeti; bilgisiz bir gençlik, sadakatsiz bireyler, fizyolojik ve psikolojik açıdan rahatsız bir toplum yaratmayı amaçlamaktadır.) yabancıları onlardan çok daha fazla savunuyor. İktidar düşsünde isterse yabancılar işgal etsinler düşüncesindeki yeni z kuşağı (ya da sosyal medya kuşağı) gençlik,

  • ugurr999 kullanıcısına yanıt

    Kesin öyledir, para ödememek için değildir.

    Azminize hayranım yalnız. "Bu kullanıcının mesajlarını alıntılayamazsınız" dediği halde cevap vermek için yanıp tutuşmanız çok enteresan geliyor bana.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    Paypal ABD'de vergi verirken veya Avrupada bizde niye vermiyor bunu neden sormuyorsunuz?

    Yukarıda sordum kanunsuz işleri savunup hükümeti kanunsuz işler yapmakla suçluyorsunuz.

    Hem nasıl kaybetmedi? O kaybetmedi sanıyor ama Ebay Türkiyede çalışmıyor sırf bu yüzden . Absürd yöntemler haricinde.


    Verecek kardeşim Netflix nasıl veriyorsa, Amazon nasıl veriyorsa Spotify da verecek vergisini, lisans ücretini.


    Ha sen cebinden karşılayacaksan bizim için problem yok toplanın aranızda "biz ödeyeceğiz yeter ki kalın" deyin.

    Yapabilirseniz tabi. Şimdiye kadar laf salatasından başka yaptığınız birşey görmedim.

    Bir kere baştan söyleyeyim Paypal vergi yüzünden çekilmedi git bir araştır hazır cevap olarak şurada vergi veriyor falan yazmışsın ama neden çekildiğini bile bilmiyorsun.

    İkincisi Spotify vergi falan kaçırmıyor. Kaçırsa zaten şimdiye kadar yüz kere engellenmişti burada. Yine hazır cevap olarak doğru olmayan bir bilgiyi yapıştırarak ya o veriyor o veriyor bu vermiyorsa suçlu budur kafasında boş bir cevap yazmışsın ilk cümlendeki.

    Üçüncüsü kanunları hazırlayan zaten hükümet. Kanunsuz işler yapmakla suçlayamayız. Bir şekilde kılıfına uydururlar. Yıllardır düzenli olarak uydurdukları vergiler gibi.

    Dördüncüsü cebinden karşılayacaksan cümleni anlamadım. Ne alırsak alalım her şeyde çılgın seviyede vergi ödüyoruz zaten bir de Spotify'ın lisans parasını mı biz ödeyelim ?

    Sonuncusu laf salatasından başka bir şey yapmadığımızı görme sebebin biz değiliz senin bakış açın. Zaten cumhuriyet ile yönetilen ülkelerde vatandaşın rolü bu. Ne yapmamızı bekliyorsun bir bakanlığın yerine geçip sorunu halletmemizi falan mı ?





  • Orta doğu'da normal hareketler bunlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah kapatılır 20 lira premium parası istediği için düşmanım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorla mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfadaki kanunlara uyacaksınız yorumuna patladım RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 12 Ekim 2020; 18:41:29 >
  • Mehmetgec M kullanıcısına yanıt

    Orta doğu kategorisinde sayılmanın haricinde para da özellikle dolar ve euro karşısında değersizleşmeye başlayınca şirketler kapatır gideriz veya hiç gelmeyiz kafasında hareket edebiliyorlar. Ülkenin yabancı şirketler tarafından orta doğu kategorisinde sayılması daha sonradan olan birşey. Demokrasi, adalet, hukuk, özgürlük, vs. kavramlarını zedelenmiş görüyorlar ki böyle birşey yapıyorlar. Ah ah.. Demişler ya her millet layık olduğu şekilde yönetilir diye. Şahsen ben hak ettiğim şekilde yönetilmediğimi düşünenlerdenim. Acıtan tarafta o işte.

  • Oldu ya Spotify başvuru yapmadı engellendi. Apple Music mi Deezer mı ? hangisine geçelim . fikri olan var mı ? birde çalma listelerini diğer platformlara aktarabiliyor muyuz?

  • Hırsızlıkta ve soygunda çağ atlayan güzel ülkem için akılda kalıcı sloganlar gelsin... RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak 



    RTÜK, Spotify'a 72 saat süre verdi: Erişim engeli başvurusu yapılacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 12 Ekim 2020; 18:50:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.