Şimdi Ara

Robot Kafalar ' Şımart Katya ' deneyim paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm forum üyelerine merhaba,


    Bizi tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim öncelikle, biz Robot Kafalar ekibi olarak ağırlıklı şekilde robot süpürge deneyimleyip insanlara tüm sosyal medya mecralarından deneyimimizi anlatıyoruz, diğerlerinden farkımız detaycılığımız ve tarafsızlığımız ayrıca elimizden geldiğince her mecrada hiçbir soruyu yanıtsız bırakmıyoruz.


    Son aldığımız karar ile de her yaşadığımız deneyimi değerli forum üyeleriyle yeni bir konu açarak paylaşacağız, böylece ilgili marka ve modeli arayanlar deneyime çok daha rahat ulaşacak ve faydalanacaktır.


    Şımart Katya deneyimimize gelecek olursak ;


    Öncelikle robotu 2 aya yakın deneyimlediğimizi belirtmek isterim, 2 metrekarecik alana sokup oww waww muhteşem yada çöp bu robot demeyiz biz, bizzat kullanıcılar gibi ev ortamlarında deneyimliyoruz.

    Ayrıca tüm detaylarıyla kısa zamanda videomuzu youtube a ekleyip buraya da linkini ekleyeceğiz bu sebeple aşırı detaya girmeden burada özet geçiyor olacağız.


    - Katya kime göre, kimler almalı kimler almamalı özet kısmımıza geçelim o zaman. Şimdi maddelere geçmeden sırf servis desteğinin muazzam iddialı olması ve Türk robotu olması kaynaklı maça 2-0 önde başlayan Katya, 3. Golü de fiyatıyla atıyor. Lidarlı bir robota göre fiyatı gerçekten muhteşem sırf bu 3 konu için bile hiç düşünmeden alınabilir bunu belirtiyim.


    Şimdi geçelim maddelere ;

    Konu 1 , yerli üretim olması ve Türk markamız olması sebebiyle destek amaçlı herkesin ilk tercihlerinden birisi olmalı, öyle arabamızdaki ihamızdaki gibi yok o parçası şurdan yok bu parçası burdan demek yok ben bunlara katılmıyorum ülkemizin markaları olmalı, ana kartını chipini nerden alırsan al burada toplanmalı ve markalaşmalı ihraç edilmeli deyip konuyu kapatıyorum.

    Konu 2 , Servis ve hizmete önem verenlerin ilk tercihlerinden bir tanesi olmalı bu marka çünkü yine detaylarına youtube videomuzda girdiğim batarya dahi 2 yıl garanti kapsamında ayrıca 48 saatte onarım garantileri var çözemezsek direkt sıfırını göndeririz iddiaları var.

    Konu 3 , Temizliği gerçekten çok iyi özellikle halıda. (Yere yakınlığı ve ana fırçasının detayları sebebiyle...)

    Konu 4 , Sağlam, sorunsuz insanı delirtmeyen bir robot isteyenler almalı. (Harita kayması, silinmesi vb. sorunlar yok)

    Konu 5 , dolu dolu bir kutu içeriği olsun diyenler almalı.

    Konu 6 , Çok katlı evi olanlar 5 harita kaydına izin vermesi sebebiyle almalı.

    Konu 7 , Bataryası büyük olmalı diyenler almalı. 6400 mAh (Mobilya ayaklarında biraz fazla oyalanıyor bunu da belirtelim)

    Konu 8 , Filtrelemesi çok iyi olsun astımım var diyenler almalı. 3 Katmanlı filtreleme yapıyor, hepa+koruyucu perde+koruyucu tül.


    Eee peki kimler almamalı yada eksikleri neler derseniz.


    Konu 1 , Robot yere yakın (1.6-1.7 cm) bu temizlikte büyük avantaj ama evindeki eşikleri ve halıları yüksek olanlar almamalı çünkü bu eşiğe çarpıp dönebilir, robot bu alanları aşamaz. Çözüm üretilebilir tabi bu durumlara…

    Konu 2 , Paspasa aşırı önem verenler almamalı çünkü Katya düz bir mop yapıyor evet x2 x3 ile odayı 2-3 kez daha sildirebilirsiniz ama bu titreşimli dönen yada y şeklinde paspas yapan robotların yerini tutamaz fakat diğer markalara göre de avantajı var çünkü sirke kullanımına izin veriyorlar. Birde paspas + süpürme haznesinde dahi hepa filtre var bu konu atlanmamalı çok büyük avantaj…

    Konu 3 , Fan sesi diğer robotlara nazaran bir tık daha yüksek ama bakın yanlış anlaşılmasın bir tık diyorum ona göre… ben bu konuda aşırı hassasım diyenler almamalı yine bu konunun da detayları videoda mevcut başkada bir konu gelmiyor aklıma kimler almamalı kısmı için.

    Kendi evime gönül rahatlığıyla alabileceğim, eşime dostuma akrabama rahatça önerebileceğim bir model ve marka Şımart Katya, Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar.


    Satış linki : https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/e69b0683-dae7-4aa4-8c6a-fce93b6aa435?ftid=9dc9f16n8fowtp7h&is_retargeting=true&shortlink=vlpesfo0&c=mylist&af_ad=robot_supurgeler&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=robot_kafalar&af_force_deeplink=true (Alacak olan varsa bu link üzerinden alırsa bize destek olmuş olur, Hepsiburada linkidir... Mobilden alım yapılmalıdır, PC den yapılmamalıdır ayrıca önce incelemenizi yapın en son linke girip direkt listeden robotun üzerine tıklamadan sepete ekle ye basıp satın almanız gerekiyor.

    Farklı bir mecradan alacaksanız da not kısmından firmaya bizim yönlendirmemiz olduğunu iletirseniz memnun oluruz.)


    Firmanın orjinal sitesinde satış linki : https://simart.me/robot-supurgeler/akilli-robot-supurge/?ref=robotkafalar


    Not : Bu konu sadece Robot Kafalar deneyim paylaşımıdır, markanın kendisine ait konusu değildir!


    #Şımart #Katya #Robot #Süpürge

    Şımart

    Şımart Katya

    Şımart Katya Robot Süpürge

    Şımart Robot Süpürge

    Katya Robot Süpürge



    Robot Kafalar " Şımart Katya " deneyim paylaşımıRobot Kafalaryoutube
    Emeğe Saygı ve bize destek için Abone,Yorum,Beğeni 🙏 Umarız video faydalı olmuştur... Satın almak için Hepsiburada listemize tıklayıp direkt sepetinize eklemenizi ve satın almanızı rica ederiz, önce inceleyecekseniz incelemeniz bitince linkimizden girip sepetinize ekleyip alabilirsiniz. https://app.hps.im/d7ct/vlpesfo0 Satın almasanız bile mutlaka listemizi takibe alın, indirimleri kaçırmayın. Bize destek olmak için KATILIN : https://www.youtube.com/channel/UC_hs1LfnFqxeO9Hd70sfPQQ/join Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler https://www.facebook.com/RobotKafalarTR Bölümlendirmeler : 00:00 - 02:53 Giriş 02:54 - 04:15 Kutu içeriği 04:16 - 05:54 Zaman sorunu 05:55 - 10:40 Firma tanıtım 10:41 - 20:10 Genel Dış (Alt-Üst-Yan) İnceleme 20:11 - 21:02 Ölçüler 21:03 - 25:20 Batarya 25:21 - 50:30 Detay Özellikleri* 50:31 - 53:30 Uygulama kurulum ve özellikleri 53:31 - 57:26 Özet 57:27 - 57:47 Sonuç *Detay özellikler : (Robotun yerden yüksekliği-Robotun yüksekliği-Yan fırça kıl uzunluğu-Haritalama-Temizlik çizgileri-Perde hassasiyeti-Halıda güç arttırma-Emiş testi-Yuvaya net dönüş-Hassasiyet-Paspas-Emiş modları-Harita kaydı-Sanal duvar/Yasaklı alan-X3 Temizlik-Bildirimler ve Dil-Paylaşım-Karanlık-Uzaktan kumanda-Aktif haritalama-Düşme sensörü-Ana fırça detayı vs.) Firma hakkında: https://www.linkedin.com/in/mustafa-emrah-babur-21273a1b6 & https://www.uretenankara.com/en-ince-bataryayi-uretmisti-turk-girisimciden-baskent-e-yatirim/6014/ & https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/en-ince-bataryayi-uretmisti-turk-girisimciden-baskente-yatirim-42131860 Firma web sitesi : https://simart.me/ Firma misyonu : https://simart.me/nesnelerin-interneti/vizyonumuz-misyonumuz/ Firma hedefi : https://simart.me/hedeflerimiz/ Firma hikayesi : https://simart.me/hikayemiz/ Ödül detayı : https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=126182 Kullanma klavuzu : https://simart.me/wp-content/uploads/2022/10/Katya-Robot-Supurge.pdf Firmanın Batarya uzmanlığı : https://www.posta.com.tr/yasam/applein-pesinden-kostugu-turk-243554 Servis notu : Satın aldıktan sonra memnun kalmadığınız herhangi bir durumda 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız vardır. Türkiye’de robot süpürge iadesi kabul edebilen tek firma olmanın da haklı gururunu yaşamaktayız. #şımart #katya #robotsüpürge
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-mG38sd1sE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 8 Ocak 2023; 14:20:41 >







  • Hocam tavsiyeniz sonrası (bu konu değil, mesajdan yazmıştım size) firma ile görüşmüştüm ben de. Şuan fiziki mağaza satışları yok. Kendi yerlerine çok yakınım ben ama gidip bakma ya da alma gibi bir seçenek yokmuş malesef. Fakat yetkilileri 14 gün içerisinde kullansak bile memnun kalmazsak iade edebileceğimizi söylediler. Bana güven verdiler.

    2 gün içerisinde arıza giderme garantisi de çok iyi. Bilindik markaların bile 2 yıl sonrası ne olacağı belli olmuyor. Umarız kalıcı olurlar. Özellik olarak bakınca bu fiyatlara çok iyi gibi. 360 S10 düşünüyordum, aslında özellik olarak bundan iyi ama arada olan 2500TL'ye değmez gibi geldi.

  • last19 kullanıcısına yanıt

    Umarım kısa zamanda bir showroom da açarlar (Yetkililere duyurulur)

    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Deneyimlerinizi mutlaka paylaşın çok kısıtlı gerçek kullanıcı yorumu var çünkü.

  • Dün akşam üzeri ürünü teslim aldım,henüz kullanma şansım olmadı,ama ilk dikkatimi çeken,daha önce kullandığım wiami robot süpürgeden daha sessiz,onun gibi sağa sola çarpmıyor,sarf malzemenin kullanım süresi 1260 saat,wiamide 300 saatti
  • Hocam katya nasıl memnun musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 3 Aralık 2022; 13:33:20 >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman geliyor vidio
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

    Güzel günlerde kullanın, gerçekten bazı yerlerde inanılmaz hassas bazı yerlerde standart lidarlı robotlar gibi... Ses konusuna gelince bana göre bir tık fazla geldi sesi ama wiami daha yüksekse onunla aynı evde olmak istemezdim...

    Sarf malzemede efsaneler, hepa için max değişim süreleri 24 ay 👌 (Ben şok)

  • myctapha kullanıcısına yanıt

    Hocam uzun sürdü farkındayım ama 1.5 ay civarı sırf deneyimledim hiç video falan çekmedim. Tepe tepe kullandım.

    Çok memnunum birkaç bilinmesi gerekeni var onları size göre mi değil mi diye bilerek alırsanız asla üzmez hele hele servis taahhütleri uçuk. Fiyatıda bedavadan ucuz daha ne olsun, hep demiyormuyduk yerli olsun ucuz olsun. Olmuş...


    Videonun montaj kısımlarındayım acele edip kötü birşey çıksın istemem özene bezene ilerliyorum... Çok uzatmam söz...


    Robot Kafalar " Şımart Katya " deneyim paylaşımı




  • oqi kullanıcısına yanıt
    Yanlız Şikayetvar sitesinde 12 şikayetten sadece 2 sini çözmüşler. Bence bu bir eksi bu konuya eğilmeleri gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myctapha

    Yanlız Şikayetvar sitesinde 12 şikayetten sadece 2 sini çözmüşler. Bence bu bir eksi bu konuya eğilmeleri gerekir.

    Bu kısmı firmaların kararıdır tabiki artısı olur ama çoğu firma o siteyi pek önemsemez kurumsallar daha çok ilgilenir orayla.

    Yinede yetkililer konumuzu takip ediyorsa iletmiş olalım. @Şımart Teknoloji




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 4 Aralık 2022; 23:0:39 >
  • myctapha kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Sizden rica etsek ilgili şikayetlerin olduğu sayfayı bize iletebilir misiniz?


    Şımart Teknoloji ile ilgili Şikayet Var platformunda hiçbir şikayet bulunmamaktadır.

    Bazı müşteriler isim benzerliği sebebiyle farklı markadaki robotlarına 'katya' ismini takmakta ve başlığı o şekilde açmaktadır.


    Bahsi geçen şikayetlerin hiçbiri firmamız ile ilgili değildir.


    Sağlıklı günler dileriz

  • Şımart Teknoloji kullanıcısına yanıt

    12 şikayet olan firma smart teknolojik diye başka bir firmaya aitmiş isim benzerliği olmuş hiç dikkat etmemisim bunun için özür dilerim.


    Şımart teknoloji adına hakikaten hiç yok.


    Bilgilendirme ve ilginiz için tesekkur ederim.

  • Rica ederiz.


    Katya robot süpürgemizle alakalı konularla ilgili de sorularınızı iletebilirsiniz.


    Forumu takip ediyor olacağız, bilginize.

  • Bundan sonra çok daha sık konuşacağız bugün inşallah siparişimi veriyorum.


    Edit
    @oqi hocam vidioyu bekleyemedim verdim siparişi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 6 Aralık 2022; 17:25:23 >
  • myctapha kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanızı dileriz.


    Düşünmenize hiç gerek yok, hoşunuza gitmeyen herhangi bir durum olursa iade kabul ediyoruz.

  • myctapha kullanıcısına yanıt

    En güzelini yaptın, az önce bankadan çok samimi bir dostuma da aldırdım.

    Kendi yemediğimi, eşime dostuma yedirmem muhabbeti... Güzel günlerde kullanırsın inşallah.

    Banka işlerim çok yoğunlaştı ondan gecikti ama ilk odağım ilk işim şuanda Şımart, en kısa sürede halledecem inşallah.

  • Şımart Katya ile kısa süredeki izlenimlerim;

    Lidarli olması ilk haritalandirmasini kolay yapmasını sağlıyor, engellere yavaş dokunuş yapıyor, bazen dokunmadan algılıyor
    Temizlik performansı sabit ana fırça olmasına rağmen güzel (2 sene ecovacs kullanan biri olarak söylüyorum)
    Mop olayıni çok deneyimleyemedim
    Sese gelirsek evt biraz sesli ama temizlik performansı iyi olunca görmezden gelinir

    Harita olayında eksikler duzelirse çok daha iyi olur
    Oda seçimlerinde oda sıralaması eksik
    Temizlik esnasında durdurup başlatınca kaldığı yerden devam etmiyor temizliğe baştan başlıyor.
    Yasak alan seçerken ayarlanabilen en küçük alan yeterince küçük değil örneğin bir sehba kadar alani secemiyorsunuz
    Sanal duvar içinde aynı durum söz konusu , sanal duvarı kuculttukten sonra tekrar boyunu ayarlamak için ok işaretinden tutulup ayarlanmıyor. Harita daha da yakinlastirilip ince ayar yapılabilmeli.

    Birden fazla oda seçiminde nadir de olsa karıştırıp başka odaya girebiliyor.
    Kafası karıştığında yeni haritaya geçiyor ancak uygulamadan kayıtli haitayi geri getir diyerek harita geri geliyor. Her temizlikte haritada eksik yerleri ekliyor yani haritayı sürekli guncelliyor.
    Robot üzerinden şarj dockuna göndermek için bir tuş olması iyi olurdu ama kumandası var.

    Şimdilik bu kadar başka düşünceler oldukça
    yazarim

    Edit; Halı rengini koyu yada açık seçmek ne işe yariyor anlamış değilim.!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 16 Aralık 2022; 3:27:25 >




  • Kral selamlar,


    Temizlik performansı sabit ana fırça olmasına rağmen güzel = Ana fırça sabit ama ana yırça yuvası kendi içinde hareketli tam hareket sağlayamasada gayet yeterli, temizlik performansına bende katılıyorum gerçekten efsane...


    Oda seçimlerinde oda sıralaması eksik = Seçtiğin sıraya göre temizliyor haritada 1-2-3 diye yazmıyor ama o sıraya uyuyor.


    Robot üzerinden şarj dockuna göndermek için bir tuş olması iyi olurdu ama kumandası var. = Açma tuşuna 2 kez dokununca yuvaya dön komutu veriliyor.


    Edit; Halı rengini koyu yada açık seçmek ne işe yariyor anlamış değilim.!!! = Eskiden test amaçlı kullandıkları birşeymiş şuanda hiçbir etkisi yok, kaldırılacak uygulamadan denildi. Benim robotum yuvasına yerleşirken 2-3 kez ileri geri hamleler yapıyordu bu ayarı koyu ise açık yapınca yada tam tersi bu sorun düzeliyor. Bunu da gidereceklerini iletti firmamız.


    Uygulama konusuna gelince gayet yeterli ama Türk markamız herşeyin en iyisini yapmalı daha da geliştirmeli hatta hiçbir markanın beceremediği haritadan istenmeden oluşan odalara/alanlara silme özelliği getirmeli. @Şımart Teknoloji önerimizdir...


    Bu arada gelsin artık dimi video çok uzadı :) 1-2 güne hazırım inşallah. @Şımart Teknoloji

    Son olarak hepsiburada dan ileti yağıyor listemizdeki Şımart Katya satışlarına dair, değerli desteğiniz için teşekkür ederiz dostlar.



    Robot Kafalar " Şımart Katya " deneyim paylaşımı




  • Aleykümselam hocam

    Oda sıralaması malesef aktif değil çok denedim hep en yakın yerden başlıyor, bunu şımart teknoloji ilede görüştüm bunun için güncelleme hazırladıklarını söylediler.

    2 tik olayını bilmiyordum iyi oldu:)

    Dediğim gibi haritada yasaklı alan ve sanal duvar eklerken minimal çalışma yapmak çok zor bu durumda duzelirse dadindan yenmez :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.