Şimdi Ara

Resident Evil 2 kasa kilitleri nasıl açılır ve Zombilerden nasıl kurtulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 sorum var lütfen cevaplar mısınız? Oyunu klavye ile oynuyorum

    1. sorum

    RE2 Remake oynadım dün 1 saat. Steam'dan satın alırken silahları da almıştım yani mermiler Full. Oyunda acemi olduğum için şimdilik böyle oynuyorum. Alışınca kısıtlı mermi oynamayı düşünüyorum ama umarım öyle de oynayabilirim sonuçta Full mermi satın aldım. Full mermi aldıktan sonra umarım kısıtlı oynama seçeneği de vardır. Neyse soruma geçeyim.


    Oyunda kasa şifrelerini hiç anlamadım. Zaten İngilizce anlamıyorum yazıları. Kasa şifreleri çok zor. Acaba bu şifreler oyunda ipucu olarak veriliyor mu yoksa internetten bakıp da mı açmalıyım kilitleri?


    Mesela bir kasa var onu hiç yapamadım bile. Kilidi döndürmeli kasa. Şifre gireceğim ama 1 kere bastığım anda kasa kilidi dönüyor ve 2. şifreyi giremedn atıyor kilit kısmından. Bu döndürmeli kasada şifreyi nasıl gireceğim? Neden 1 kere bastığım anda dönüyor kilit ve sonra kilit yerinden atıyor? Oyunu klavye ile oynuyorm, gamepad almak istemiyorm.


    Not: Eski Resident Evil oyunları 2 ve 3(Remake olmayan), 4 ve 5'i bitirdim zamanında ama senelerdir oynamıyorum Resident Evil.


    2. sorum

    Zombiler ısırınca zombilerden ısırılmadan kurtulmayı, zombileri ittirmeyi hangi tuşla yapıyoruz klavyeyle oynayanlar için?

    Veya zombi ısırırsa, ısırıktan en az hasarla kurtulmak için hangi tuşa basıyoruz klavyede?








  • İlk önce oyunun türkçe yaması var oyunu steam üstünden almış iseniz dx11 sürümünü indirip yamayı uygulamanız lazım güncel rtx destekli versiyon için bedava yama yok. Onun için paralı olan yamayı almanız lazım. Oyunda fotoğraf film rulosu olsun veya bulduğunuz notlarda kasa ve dolaplar için gerekli bilgiler verilmekte. Zombilere yakalanmış iseniz kaçmak için bıçak, el bombası ve flash bombası seçili ise ekranda basmanız gereke tuş pc veya gamepad bazlı çıkacaktır bunlar yok ise kaçmanız imkansız.


    Türkçe yama konusunu ekliyorum dx 11 sürüme uyumlu. Steam içinde dx 11 sürümü için kurulmuş oyunlar kısmından oyuna sağ tıkla özellikler kısmından betalara gelip dx 11 sürümü seç ama bu oyunun tekrardan indirilmesi demek haberin olsun.


    https://forum.donanimhaber.com/qnoops-resident-evil-2-biohazard-remake-100-turkce-yama-dlc-ler--137185802-24


    Paralı olan ise RTX sürüm olanıdır linkini altta ekledim.



    www.u-crew.net
    Resident Evil 2 Remake v1.01 Türkçe Yama
    https://www.u-crew.net/index.php?topic=113.0




  • Oyunun konusu varken niye yeni konu açıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.