Şimdi Ara

Renault Symbol Photon Led Sabit Uzun Yakma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi günler. Aracima photon h4 5000 lümen led far aldım.Direk taktım led leri.Kisalar yanmiyor direk uzunlara geçiyor. Daha net aciklamam gerek ise kolu bir tık çeviriyorum parklar yaniyor.Bir tık çevirince kisalarin yanmasi gerekirken uzunlar yanıyor bir tik daha çevirince bisey degismiyor uzunlar yanmaya devam ediyor.Sikinti neden olabilir ? Aracim renault symbol 2012.Yardimci olursaniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Taktığınız ledden yapar eğerki kendi ampulunde de aynı arızayı yapmıyorsa.Canbus olan ledlerden imkanınız varsa deneyin.Çünkü ledler normal ampullere göre daha az voltaj çeker ve bazı araçlarda bunu arıza olarak kabul görüyor.
  • beter olun milleti kör edip tehlikeye düşürüyorsunuz bir zahmette şimşek patlatmayıverin inşallah böyle çakma beyaz ışıklı arabalarada 2000-5000 lira arası ceza kesilir yakın zamanda. bune arkadaş 100 lira veren şimşek çakacam diye deliriyor yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    beter olun milleti kör edip tehlikeye düşürüyorsunuz bir zahmette şimşek patlatmayıverin inşallah böyle çakma beyaz ışıklı arabalarada 2000-5000 lira arası ceza kesilir yakın zamanda. bune arkadaş 100 lira veren şimşek çakacam diye deliriyor yahu.
    Konu sahibini tenzih ederek yazıyorum, niyet okuyucu değilim sonuçta, amacını bilemem ama yazdığınızda o kadar haklısınız ki. Aracına beyaz aydınlatma takan, sislerini mavi-pembe ucube renklerle donatan, tüm ışıklarını açıp pavyon gibi geziyor. Bunun mutlaka cezai (hemde ağır para cezası) bir müeyyidesi olmalı.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ben o tipleri her gördüğümde bela okuyup geçiyorum. Onlar yüzünden kaç defa yola atlayan çocuğa, kediye çarpma tehlikesi atlattım. Hafiften bir yağmur başlıyor, adam kısa-uzun-sis-park ne varsa açıyor. İnsanın aklı olsa düşünür. Yahu ben bu kadar ışık açıyorum da, gerek var mı? Acaba karşıdan geleni rahatsız ediyor mu? Ama demek ki yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    beter olun milleti kör edip tehlikeye düşürüyorsunuz bir zahmette şimşek patlatmayıverin inşallah böyle çakma beyaz ışıklı arabalarada 2000-5000 lira arası ceza kesilir yakın zamanda. bune arkadaş 100 lira veren şimşek çakacam diye deliriyor yahu.
    Kininizi nefretinizi kendinize saklayın.Kimsenin gözüne şimşek çakmak veya kör etmek değil niyetim.Arkaya biri oturduğunda ilk yaptigim şey havaya kalkan farlari düzeltmek olur ayar vermek olurki karşıdakini rahatsiz etmiyeyim diye kul hakkina girmiyeyim diye.Sarı ışığın bana yetersiz geldiği için beyaz ışığı led i tercih ettim.Gidipte piyasadaki dandik milleti kör eden cinsten birseyide tercih etmedim.Aldigim ürün kaliteli ve muayeneden geçen bir üründür.Iyi gunler dilerim
  • Bunu izleyip yapın düzelir. Araya bi tane park lambası bağlayacaksınız.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 26 Aralık 2018; 11:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

    Bunu izleyip yapın düzelir. Araya bi tane park lambası bağlayacaksınız.


    Teşekkür ederim cok sağolun




  • hem uzun hem kısalarda led kullanıyorum, şimdiye kadar önümden giden birçok arkadaşımı, karşımdan gelen birçok arkadaşımı deneyerek göz alıp almadığını kontrol ettim. mercekli kısalar ayarı düzgünse göz almıyor, merceksizler için varta yeni nesil led yaptı onları denedik onlarda almıyor. burada önemli olan far kesilme çizgisi, şunu öğrenin artık. dağılmaması lazım ışığın.

    bizim ülkede halojen farlı araçların da yarısından fazlasının ayarı düzgün değil, kör ediyor etrafı. ışığın rengi beyaz olunca göz alır diye birşey yok yani. uzunlarda led var sırf karşı tarafın gözünü ani almasın diye uzun aralıklarla sellektör yapıyorum. xenon yapısı gereği yasaklandı, ama ledler yasaklanmaz. gün geçtikçe ilerliyor, bugün reflektörlü olsa aracım 4300k reflektörlüye göre led ampul çıksa hiç düşünmem takarım. yağmurda 4300k gibisi yok, bizzat denenmiştir. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.