Şimdi Ara

RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • değil gps-renkli ekran yok.


    quote:

    Orjinalden alıntı: F1SECO


    quote:

    Orjinalden alıntı: Tubo

    Bende yakın zamanda inceliyordum bu modelleri. Verso ilk çıktğında güzel görünüyordu şimdi gördüğüm zaman biraz demode görünüyor gözüme ve diğer rakiplerine kıyasla donanımda da eksikleri var mesela 1.6 motorda otm seçenek yok, 1.8 tiptronic var onda da cam tavan yok esp yok ayrıca rahat 10 lt yakar,2.2 dizeli var onda da otm. seçenek yok ayrıca yine donanım zayıf, vergisi... C-max dizel tiptronic var onunda koltukları bir scenic, picasso kadar kullanışlı değil veya içindeki eşya saklama cebi gözü vs pek fazla değil yani bana göre mpv'den çok şişmiş c sınıfı diyebileceğim bir otomobil ki Ford'un her zaman ilk tercihim olmasına ragmen.

    Benim 30-35 binlik bir bütçem yoktu alırken ben scenic II privilage+ 1.6 otm aldım eğer 35 bin'e çıksaydım kesinlikle c4 picasso 1.6hdi mcp sxpk alırdım, hem dizel hem otm hem torpido harici soğutucusu var heryerinde saklama gözleri var hem cam tavan hemde geriye çekilebilen güneşlikleri var.
    Ben yeni zafirayı hiç alıcı olarak incelemedim ama onuda incelemenizde fayda var.

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?


    ön knsolun türkiyedeki modelleride böylemi ?




  • 2006 1,6 verso kullanıyorum. Bügün renoyla karşılaştırsam yine verso alırım. Reno malzemeden en çok çalan markadır sanırım. (yan sanayide renoya üretim yapan tanıdıklarım var.)

    Toyota yı bilen ve binen insan pek kolay vazgeçemiyor. Verso genel olarak iyi bir araç. İyi yol tutsun ve dengeli olsun diye arka amortisörleri biraz sert. Frenleri gayet iyidir. (30-40binde balataları genellikle yer tüm toyotalar) En arka sıra koltuklar genelde çok pratik olmuyor 1-2 defa açmışımdır. 100km de .8,5-9 litre şehir içi yakar.Şehir dışı 6,8 civarı sakin kullanımda.

    Sorularınız olursa cevaplarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.