Şimdi Ara

Reklamlardan rahatsız oluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Sitenizin ayakta durabilmesi için reklam almanız şart bunun farkınadayım. Fakat bu reklam gösteriminin de bir sınırı olmalı ki kendimce şu anki reklam gösterim miktarınız ve şeklinden rahatsız olduğumu belirtmek isterim.
    Özellikle bir mesajı okurken anahtar kelimelerin renklendirilip reklam olarak kullanılması dikkatimi dağıtıyor. Birine bir cevap verdikten hemen sonra tam ekran reklam gösterimi can sıkıyor. Zorla gösterilmemeli isteyen ilgi alanlarındaki reklamlara tıklayabilmeli diye düşünüyorum. Mesleğimle işimle alakasız reklamları görmek istemediğimden kendimce 2 seçenek belirledim ve DonanımHaber yetlikileri hangisini uygun görürse onu seçeceğim.

    1- Forumdan tamamen ayrılmak.
    2- Bugüne kadar hiçbir sitede kullanmadığım ve kullanmayı doğru bulmadığım "Reklam Engelleyici" diye nitelendirilen bir takım yazılımlara sadece bu site için başvurmak.

    En azından sizin için hangi yöntem daha az zararlıysa onu söyleyin ki ben de bundan böyle o yolda ilerleyeyim.
    Bol kazançlar...
    Koray Üstüner







  • Burası böyle maalesef.Keşke daha ahlaklı bir reklam politikası izleseler.Zaten incelemelerde gazladıkları bazı firmalardan elde ettikleri gelirler yeterli olurdu...
  • kelime bazlı reklamlar gerçekten hayatımda gördüğüm en saçma uygulama, hiç bir işe yaramadığı gibi sadece sinir bozuyor...

    ad.block kur gitsin, en temizi. tertemiz bir sayfa ile karşılaşıyorsun mis gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 17 Mayıs 2015; 9:28:30 >
  • Site yönetiminin herhangi bir açıklamada bulunmadığını da ayrıca bir saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Gerçi eminim yönetim de bu durumdan pek memnun değil ama en azından küçük de olsa bir açıklama görmek istiyor insan. Para hırsı gözlerini bürümüş resmen. Yanlı haber yapmalar, bazı haberleri bilinçli olarak yapmamalar falan... Neyse ben iyisi mi burdan ayrılayım. Bana başka forum mu yok?...
    Koray Üstüner
  • Siteden kaydımı nasıl silebilirim? Ayarlar kısmından 30 gün'e kadar uzaklaş seçeneğini gördüm ama tamamen nasıl silinir göremedim. Bir önerisi olan var mı?
  • Kendini 7 gün uzaklaştır. O arada kararın değişmezse 30 gün daha uzaklaştır. Yine değişmezse kararın, forum desteğe form aç, süresiz uzaklaşmak istiyorum de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakal akp'nin reklamlarını yayınladıklarından beri A D B L O C K kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Mayıs 2015; 11:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Forumdan Uzaklaştırıldı" mesajını doğru bulmuyorum. Çünkü ben yanlış birşey yapmadım kendi isteğimle çıkmak istiyorum. Bu nedenle "Artık üye değil" veya "Forumdan ayrıldı" gibi bir mesaj olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.