Şimdi Ara

rda 6040 amfi var elimde hoparlör tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde rda 6040 amfi var ve woofer almıycam simdilik ortaligi yikmak değil amacım tok bir sesle müzik dinlemek bu konuda size sunu danisacagim arka kolonlar 13 kaplarda 17cm sanirim yada 16 cm bu amfiye sizce companent mi takmaliyim veya kapiya kompanent arkaya baska biseymi nasil yapiyim önerileriniz varmıdır teşkkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • doruk29 D kullanıcısına yanıt
    Arkaya 2 adet sağlamından alpine veya pionner almanız yeterli..
  • Arkalar 13 cm yuvaları ufak kolondan iyi ses gelirmi acaba jbl companent taksam ön kapılara sizce nasıl olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerwin vega kompanent taktirdim ön kapılara ama bassız olmıycak onuda anladım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruk29 D kullanıcısına yanıt
    Önlerin 16,, arkalarin 13 olmasi durumu karistirdi.. Evet bende bu durumdan sonra yorum yazamadim,, onlere ne yapilirsa bass bakimindan fayda etmiyecekti, arkalar 13cm oldugundan oradada bass verimi olmayacakti. Arkalar 16cm ile anca bass verir, onlere ise 13cm ile 16cm arasi iyi ses verecek hoparlorler olur..
    Bass genelde arka bagaj kisminda kabinleme vasitasi ile olustugundan, bass verimi oradan alinir.. Fazla yer kaplamasin derseniz 20cm jbl kabinli woofer yada arka pandizotun ortasina bu 20cm yi koyabilirsiniz.. Bagaj boş olmali ve kabin gorevi yapmali bass ses icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler emin bey şu an biraz masraf yaptik navix tv li navigasyonlu teyp takildi onlerede cerwin vwlega 16cm companent takim artik birkac ay sonra bagaja dediginiz gibi ufak bir bas takilcak. Arkadaslar oval atariz 2 adet arkaya diyor kestirsemmi kestirmesemmi kaldim öyle. Ama bassiz olmuyormus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruk29 D kullanıcısına yanıt
    Attiklari ovale gore degisir, ben tipine baktim, basit geldi. 16cm muzik seti bass hoparloru bagladım, kaliteli ses alamadim ama istedigim basi aldim, yani sagdece bass icin.. size onerecekleri oval 70rms ve bass konusunda iyi ise neden bass ses duymayasiniski. sene 90-2000 lerde pioneer ovaller arac icinde iyi bass verirdi,, simdi wooferlerin piyasaya cikmasiyla mid hoparor algısı yerlesti.. ben kullandigim baslarin videosunu çektmiştim, ses kaydi ve video basit olunca pek paylasmiyorum.. isterseniz pm nize atarim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.