Şimdi Ara

Rc helikopter dişlisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ,

    lütfen yardım bir kere oynandı ve dişlisi kırıldı yenisi lazım 10 kuruşluk parça yüzünden sapasağlam helikopter 1 yıldır kenarda duruyor öylece çok aradım ama bu parçayı nerde bulabilirim acaba farklı model helikopterlerin dişlilerini buldum ama bu helikopterin daha adını bile bilmiyorum ya da aradığım dişlinin adını o yüzden de bulamıyor olabilirm resimler de aradığım dişliyi işaretlerdim


    [simage]http://c1212.hizliresim.com/14/2/ghjy1.jpg[/simage]
    [simage]http://c1212.hizliresim.com/14/2/ghk0x.jpg[/simage]







  • bu tarz helikopterlerin yedek parçaları çok zor bulunur ...

    en iyisi model mağazalarına gidin uygun dişliyi benzer modellerin yedek parçalarından uydururlar.

    technomodel.com

    topmodels.com.tr
  • eskiden kablolu kumandalı oyuncak arabaların motorlarında çok olurdu ona benzer dişli ama fotoğraf yanıltıyor olabilir yani tahminimce boyut olarak çok daha ufak olabilir gösterdiğin dişli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necoinside

    eskiden kablolu kumandalı oyuncak arabaların motorlarında çok olurdu ona benzer dişli ama fotoğraf yanıltıyor olabilir yani tahminimce boyut olarak çok daha ufak olabilir gösterdiğin dişli..


    arkadaşın dediği gibi oyuncak araba veya fotograf makinesi motorlarının ucundaki dişliler olur sanırım. bende birkaç çeşit var.resimlerini eklerim eğer olabilirse gönderirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necoinside

    eskiden kablolu kumandalı oyuncak arabaların motorlarında çok olurdu ona benzer dişli ama fotoğraf yanıltıyor olabilir yani tahminimce boyut olarak çok daha ufak olabilir gösterdiğin dişli..

    arkadaşın dediği gibi oyuncak arabaların veya fotograf makinelerinin motor uclarına takılan dişlilerden bulabilirsin. bende birkaç tane var resimlerini çeker eklerim. uygun olursa gönderebilirim.
  • çok teşekkür ederim bende hatırladım siz yazınca şimdi kablolu oyuncak arabaların içinde olabilir bir de model araba helikopter yedek parçası fiyatı çok pahalı astarı yüzünden pahalıya gelir benim daha çok amacım eldeki helikopteri ucuza kurtarmak dişli seti satılsa 5 liraya falan gene alınır ama yani maliyet çok artarsa yeni helikopter almak daha mantıklı olacak ama işte elimde varken bu helikopter çöp olmasına üzülüyorum bir daha alırsam daha büyük alırım zaten :)
  • Eğer bulamadıysan yerine takabileceğin bir tanesini eski kırılan parçayı büyük dişliye denk gelecek şekilde oturt ve japon yapıştırıcısı dök üstüne. Bende de buna benzer bir sorun olmuştu ama kırılmamıştı çatlamıştı ve motor boşta dönüyordu dişli sabit kalıyordu. Bu dediğimi uyguladım şimdi çalışıyor.
  • yok kırılan parça kayboldu yerine bulamıyorum
  • kardeş mekanik parçalarda çok rahat bulursun bulunmayacak parça değil hatta senin yerinde olsam o büyük dişli ve bu küçük dişliyi metalden alırım çooook daha sağlam olur ve hayatta kırılmaz dişleri

    hurdacılarda veya mekanik dişli satan yerlerde bulursun

    plastik alsan dahi yine aynı kırımla ihtimali çok yüksek olur en iyisi metal ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 5 Aralık 2012; 17:45:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.