Şimdi Ara

Ranked takım arkadaşı aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düzgün çalışmayan match making sistemi yüzünden dengesiz takımlarla eşleşmekten gerçek anlamda gına geldi. Adam akıllı beraber oyunu domine edebileceğim bir kişi lazım bana. Ölünce sinirlensin, sövsün, etrafı yıkıp döksün umurumda değil. Oyunu düzgün şekilde oynadığı sürece sorun yok. Kendim gibi oynayan 1 kişi bulsam zaten sırtım yere gelmeyecek. Ama daha takımla bile anlaşamayan, öldükten sonra trollemeye başlayan bir kaç kişiyle daha eşleşirsem makinayı ateşe verecem. Oynamak isteyen adamın yaşı, cinsiyeti, dini, dili, ırkı vb. önemli değil. Kısacası iyi bir LoL oyuncusu arıyorum. (EU WEST)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozsy -- 2 Aralık 2012; 13:33:12 >



  • Kendine güvenen yok sanırsam.
  • oyun içi id yazmayı düşünebilseydin eklerdi insanlar seni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dyesa

    oyun içi id yazmayı düşünebilseydin eklerdi insanlar seni

    oyunu domine eden yaz google a çıkıyor
  • ömden atıyım nickimi arada beraber oynarız
  • Nick verirsen eklerim.
  • Belkide insanların direk eklemesini istememişimdir. Kim bilebilir ki dimi? En güzeli de şu göz kırpma ^^ Arkadaşlar yazılanlarda hata veya eksik aramak yerine nicklerinizi pm den atarsanız daha makbul geçer. Zekanızı burada ölçmek yerine aradığım kriterlerdeki arkadaşların oyun statlarına göz gezdirip, in-game yeteneklerine bakmayı tercih ederim. Akıl belirtisi gösterin veya espiri yapın diye açmadım bu başlığı.
  • Dün öyle bir ranked kazandım ki oyunun 1.dk sından beri sövüp saydığım bir Sivir vardı,20.dk dan 35.dk ya kadar Surrender çektim bizimkiler reddedip durdu sonra basede afk yim ben dedim,baktım bizim Rengar az canla base gelmeye çalışıyor dayanamadım gittim kurtardım Rengarı sonra onu kovalayanları tek yakaladık takımca kestik sonra bir baktım Bala birşeye Ace aldık direk midi pushladık bitirdik.Ama ben yinede Siviri reportladım

    Elo hellde ne olacağı belli olmuyor buda böyle bir anımdır işte.Niye anlattım bunu burada bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Dün öyle bir ranked kazandım ki oyunun 1.dk sından beri sövüp saydığım bir Sivir vardı,20.dk dan 35.dk ya kadar Surrender çektim bizimkiler reddedip durdu sonra basede afk yim ben dedim,baktım bizim Rengar az canla base gelmeye çalışıyor dayanamadım gittim kurtardım Rengarı sonra onu kovalayanları tek yakaladık takımca kestik sonra bir baktım Bala birşeye Ace aldık direk midi pushladık bitirdik.Ama ben yinede Siviri reportladım

    Elo hellde ne olacağı belli olmuyor buda böyle bir anımdır işte.Niye anlattım bunu burada bilmiyorum.

    guzelmis,bende kolay kolay sur atmam bir hatayla oyun donuyor.Gecen cait ile adamlar nexusdaki kuleleri aldi respawn olduk nexus alamadilar ace yaptik sonra baron alip pushlayip onlarin nexusa geldik yari hpsi gitmisti bizim takim adamlara daldi ace yedik adamlar aldi oyunu.

    Buda benim boyle bir animdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xenshard,eğer eklemek istersen.
    yaklaşık 2 - 2.5 yıldır oynuyorum,her lanede oynayabilirim. orta hali oyuncuyum,her oyunu taşırım gibi bir olayım yok ama görevimi yaparım lane'imde. elo 1300lerde şu an. istersen pm üzerinden konuşabiliriz,vizelerden dolayı bi iki gün için oyunu açmıyorum. açarsam oynuyorum çünkü :P
  • Hoş anılar tabi. Tek amaç elo hell den sıyrılmak ama sağlımı kaybedicem şu oyun yüzünden. Normalde çok sakin olan bir insan olmama rağmen bu oyun beni delirtiyor. Aptallığa tahammül edemiyorum. Xenshard arkadaşım botlara karşı bu kadar oyun vize dönemidir diye yorumluyorum :D Ekliyorum, en kötü normal oyun atarız beraber. Takımdan 1 mal değneği daha eksilmiş olur en azından. Baktık anlaşamıyoruz, dünyanın sonu değil zaten. Onu 21 Aralıkta görcez ^^ O zamana kadar LoL akar.
  • etüt odasında kimse yok,bende derse ara veriyim dediğimde girip bikaç ip kasmak için bot atıyorum :B "please finish asap" falan yazıyorum :D normalde bende pek sakinim, gbob'un pentakill aldığı zaman "hmm pentakill" falan demesindeki hali kadar sakinim rahatım. sınavlarım salı bitecek,ondan sonra rahatca oynayabiliriz.gece de (11.30 - 00.00 gibi) istersen normal game deneyelim.
  • h00k rynz0rGG nickim eklersen girelim support oynuyorum
  • Abi hakikaten takımlar ya çok eziyo ya çok eziliyo bu dengesiz sisteme çare gelmesi lazım
  • Matchmaking sistemi yüzünden forumlarda konu açmaktan ben sıkıldım adamlar bu şekilde şikayet almaktan sıkılmadı. Neymiş 1300lere 1400 ler kapışınca, 1400 ler yenince az elo alıyormuş, 1300 ler kazanırsa çok elo alıyorlarmış. Yahu adam akıllı dengelesenizde kazanan taraflar normal elo alsa, herkes eğlenmiş olsa? Para bi yerden sonra mantık geçişini tıkıyor anladığım kadarıyla.
  • euwest nick: sahinsel...
    LOL'ün oyun olduğunun bilincinde olan yenilmenin de oyunun bir parçası olduğunu kabullenecek kadar olgun arkadaşlar varsa ekleyebilir beni de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 2 Aralık 2012; 23:12:35 >
  • 2 maç , 2 win. fena değildik.
  • Normal oyunda yenilince koymuyor da ranked da yenilince çıldırıyorum. Takım arkadaşı olmadan ranked atmak tam bir işkence zaten. Çünkü bu sefer takıma gelen premade leş oluyor, karşıya gelense şansa eu best oluyor. Normal oyunda kafa rahat ama gönül ister ki bi 1800 2000 görelim, kaliteli maçlar atalım. Nick Boomshichi bu arada. Kafama yatan bir iki arkadaş buldum sanırım. Tabi beraber oyun atınca anlayacağız anlaşıp anlaşamadığımızı.
  • ne yaparsan yap 2 kişi oyun çeviremezsin. Duo falan hikaye. Boşuna yorma kendini derim
  • Yegân nickim (Isteyen ekleyebilir sirf ranked icin degil) ayrica bu sezon ranked game im yok ama eski sezondaki istatistiklere bakabilirsin, gerci kotu bi sezondu benim icin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.