Şimdi Ara

Ranked Kasacaksanız TR'de Kasmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese. Son zamanlarda (özellikle şu ranked soft resetten sonra) oyunlarıma oldukça fazla "chatter" ve "troll" gelmeye başladı. Son 4 oyunum bu adamlardan geçilmez oldu. Bir tanesi bir daha ölürsem ragequit atacağım diyip oyundan çıkıyor, başka bir tanesi oyunu bırakıp chatten sadece küfür ediyor. Böyle anlatınca bronz elo'nun dramı diyeceksiniz dimi? Keşke bronz elo'da olsa bu olaylar, ancak malesef master/grandmaster seviyesinde gerçekleşiyor söylediklerim. Niye Türkiye sunucusunda bu olaylar bu kadar fazla, Brezilya sunucusundan farkı yok resmen. Oyunu sezon 2'den beri oynuyorum, TR sunucusu açıldığından beri bu kadar kötü hal aldığını görmemiştim doğrusu.

    2 hafta oldu eskiden Westte kastığım 30 level rank atmamış bir hesap buldum. 50 maç attım, Plat'a kadar rahat rahat çıktım zaten ama oyunda küfür eden insanlara çok nadir denk geldim. Hata yapan özür diliyor, her şey o kadar güzel gidiyor ki. Trolllerde 50 oyunda en fazla 2 maça denk geliyor onu da dodge'luyoruz işte.

    Elo yükseltip ranked kasma gibi bir derdiniz varsa TR'de denemeyin, tepelerin en alttan bir farkı yok.







  • Main hesabımı weste geçirdim orda 14gün ban yedikten sonra tr deki 30lvl bronz hesabıma girdim 2haftada dia 3 e çıktım.

    Aradaki fark şu westte düşük eloda kimse flame yapmıyor ama kimse oyunuda takmıyor adamlar 5 0 geriyiz diye dk 15de tak diye sur veriyorlar en ufak şeylerde rage quit atıyorlar. Tr deki olayda kazansanız bile her oyun flame var ama insanlar kazanmak istiyorlar afk vs oluyor ama westteki gibi rage quit değilde elektrik gitmesi internet gibi teknik sorunlardan dolayı.

    Westteki hesabımın banı açıldı tüm champler açık ve 130 140dan fazla skin var ama hala girmedim ona onun yerine tr deki 25şampiyonlu hesabımda oynuyorum. Westte düşük elo cidden kanser.
  • Westtin TR den tek farkı flameri daha az ama yinede yeterince fazla,ayrıca tilt olursa ikiletmeden oyundan çıkıyor 50 vs 30 killik maçta top lanemiz adc yi kötü bulduğu için rq attı,bilerek besleme olayına tr den çok daha fazla karşılastım durduk yere gidip ölmeye başlayabiliyorlar
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    bende west'e geçmeyi düşünüyordum ana hesabı taşıyarak para yatırmak gözüme geliyordu.. şu anlattıklarından sonra geçesim kalmadı..
    West'i denemek için hesap açıp hero kasmak gözüme geliyor zaten akşamları 2-3saat girebiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.