Şimdi Ara

Q70t please go into service mode and setıp below options

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Q70t please go into service mode and setıp below options

    Bugün q70t model tvyi kuruluma geldiler. Herhangi bir sıkıntı yoktu lakin akşamında tvyi açıp kapadığımda sağ üstte bildirim çıkıyor. “Please go into service mode and setup below options. -Type,Local Set,Front Color Option”

    ne olduğunu çözemedim tv açık kaldığı sürece bir daha çıkmıyor ama kapatıp açınca sağ üstte çıkıyor direk.




  • Arkadaşlar çözüldü sorun. Samsung servis geldi bugün 1-2 sk içinde hallettiler. Akıllı kumanda kullanılan tvlerde tek başınıza halledemiyorsunuz malesef. Adamlar zaten eski tip kumandayla gelip service mode a girdiler. Front color options none olarak gözüküyordu ona tıklayıp çıkan seçeneklerden tv nizin arkasında yazan version no yu seçiyorsunuz. Bu kadar. Normalde fabrikada üretimde anakarta bu kod girliyormuş bazen gözden kaçabiliyor dediler.
  • bedrettin123 B kullanıcısına yanıt

    benim yeni aldığım 65TU7000 kodlu tv aynı hatayı verdi. sizin yazınızı okuyunca servisi aradım. dediğiniz gibi servis kumandasıyla kod girilmesi gerekiyormuş gelip girecekler

  • matrak777 M kullanıcısına yanıt

    tu7000 ile aranız nasıl hocam :)

  • matrak777 M kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun var.. gıcık oldum.. 58TU7000... Niye bunu halledip gondermiyorlar tv yi? Ama televizyondan çok değil çok çok memnunum...

  • MEMATİ kullanıcısına yanıt

    40 inç samsung u 7 yıldır sorunsuz kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı. geçen yıl philips aldım 32 ekran siyah renkte ışık sızması var çok fazla artı full hd kalitesi eski samsung um kadar güzel değil.

    bir de iki yıl önce vestel almıştım 22 inç panel de leke vardı toplu iğnesi kadar servis değiştirdi değişen televizyon ekranında da leke vardı hakem heyeti kararıyla para iadesi aldım.

    hal böyle olunca yeni tv alırken yerli marka ya ve philips e hiç bakmadım. direk lg ve samsung baktım. samsung u panel de çok iyi olduğunu bildiğim için de direk samsung aldım.

    65tu7000 tv ongündür kullanıyorum. işletim sistemi iyi youtube den video açışları falan 5 yıllık i5 işlemcili bilgisayarım aynı hızda,---panelde ışık sızması ve leke yok,--- kanal geçişleri 7 yıllık samsung um hemen hemen aynı aradan geçen sürede pek geliştirmemişler hızı.--- kumandası eski televizyonunumla aynı yenisinde plastik kalitesini düşürmüşler.---- bir de kumandada ayrı bir youtube tuşu yok olmasını isterdim.--- internetten çoğu filmi açmıyor flash player yüklü olmadığı için tizen işletim sistemi olduğu için eksradan yüklenmiyor.--- androit olsa tadından yenmezdi telefona yüklenen her programı yüklerdik. ----görüntü kalitesi full hd kanallarda çok iyi 4k kanallar gelirse mükemmel olur.--- oda 25 metre kare odaya tv biraz büyük geldi 55 inç alsam ideal olurmuş. ---tv nin en büyük eksisi panel hızı hareketli sahnelerde ekranda nesnenin görüntüsü kayıyor maç izlerken top kuyluklu yıldız gibi gözüküyor ekran büyük olduğu için çok bariz belli oluyor o yüzden 55 üstü tv alınacaksa 100 herz olmalı





  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt

    servis geldi kumandadan tv nin kodunu girdi. iki dikaka falan sürdü sorun halloldu. yalnız eve usta gelmesinden hoşlanmadığım için benim de hoşuma gitmedi durum.

  • Bu kod bende de çıkıyor hatta kurulduğu günde çıkmıştı ama servis ara ara çıkabilir sorun değil tamam dersiniz demişti. Her açıp kapadığımda değil bazen çıkıyor.

  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef fabrikadan çıkarken ürün o kodu girmeyi unutuyorlar. Aslında eski tip kumandanız varsa hiç servisi çağırmanıza bile gerek yoktu.

  • Herkese merhaba aynı sorunu yaşıyordum. Servis gelmeden bu işlerden birazcık anlıyorsanız standart kumandanızla da service mode açıp front color kodunu tv nin arkasındaki etiketten bakıp ekleyebilirsiniz.

    Service mode için <info + settings+mute+power> tuşlarıyla açıp control menüsüne girip front color kodunu listeden seçip uyarının çıkmasını engelleyebilirsiniz.

  • Bu uyarının bir zararı var mı acaba televizyona ? Bir sıkıntı yaratır mı ilerde
  • Bende de aynı sorun vardı. Samsung müşteri hizmetlerine canlı destek ile ulaştım. Servis kaydı açtılar, servis geldi, arkadaşların dediği gibi kendi servis kumandasıyla bir dakikada halletti, kumandadan ayarlara girdi (tam olarak göremedim nere olduğunu), tv modelini seçti ve uyarı gitti. Bir şey olup olmaması önemli değil ama her açılışta böyle uyarı görmek yerine Samsung sitesinden canlı destek kısmına yazın, gayet iyi ilgileniyorlar.

  • Evet dediğiniz gibi yaptım servis geldi. 2 dk da halletti gitti :)

  • aynı sorunu yaşıyorum. tv arkasında front color kodu yazmıyor. etiketteki model kodu da menüdeki listede olmadığı için doğru olanı seçemiyorum. 1-2 tane deneyip factory reset dedim ama açılışta aynı uyarı devam ediyor. yetkili çağırmak dışında öneriniz nedir?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.