Şimdi Ara

PUBG - Xbox One X vs Xbox One Frame-Rate Test (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu çöp inşallah PS'ye gelmez...
  • xbox böyle giderse sony ps5 zamanında canımıza okur gibime geliyor.
  • Bu Microsoft markasına Xbox one X'e hakaret gibi gerçek güç 4k 60 FPS reklamı yapıp anlaşma yaptığın firmanın bel bağladığın oyunu One X'de 15 Fps vermesine izin veriyorsun madem böyle erteleyecek getirmeyecek yada bi beta getirirdin bedava test edilirdi 148 TL satıyorlar bu oyunu Microsoft'un düştüğü bel bağladığı firmaya oyuna bak yazık nerelerden nerelere geldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu zaten sevmiyorum, üstüne bir de MS'un akılsızca yönetiminin sonucu olarak daha bitmemiş bir oyunun True 4K (Native 4K değil, dikkat) sözleriyle pazarlanıp sonra böyle çuvallaması cidden acizlik. Ne diyelim, Allah şu cihaza 2700 lira gömen arkadaşlara sabır versin, zaten çok sık arıza veriyormuş cihaz.
  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Aralık 2017; 11:6:2 >
  • Tek kelimeyle rezillik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Native 4K.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun Native 4K.

    Microsoft "True 4K" diyor ama...

    Şimdi bu oyun "True 4K" ise Assassins Creed Origin'e "True 4K" denmesine ne diyorsunuz? Her şeyi geçtim ayarlardan oyunu 1080p yapanlar bile 60 fps alamıyormuş Xbox One X'de, bence en garip olanı da bu. Oyunu 4K, 60 fps bekleyen arkadaşlara selam olsun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun Native 4K.
    </blockquote>
    Microsoft "True 4K" diyor ama...

    Şimdi bu oyun "True 4K" ise Assassins Creed Origin'e "True 4K" denmesine ne diyorsunuz? Her şeyi geçtim ayarlardan oyunu 1080p yapanlar bile 60 fps alamıyormuş Xbox One X'de, bence en garip olanı da bu. Oyunu 4K, 60 fps bekleyen arkadaşlara selam olsun...

    Assassins Creed Origins Zaten True 4k Değil ki Dinamik 4k 30 Fps :) True 4k diyen var mı? :D
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Origins_Xbox_One_X_ve_PS4_Proda_4K30FPS_Calisacak-87189.htm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • True 4K diye bir şey yok zaten, normalde 4K olan bir oyuna native 4K denilir, True 4K MS un kendisinin uydurduğu bir reklam sloganı. Orada ironi yaptık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Aralık 2017; 18:21:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True 4K'yı yerim şimdi, PUBG 4 FPS'ye kadar düşüyormuş Xbox X'te

    http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=233560

    Hayaller 4K, gerçekler Powerpointte slide show izlemek
  • Xbox One S de alıp oynadım aman yarabbi bu adamlar konsola oyun filan yapmasın bu ne kapalı alanlar hariç oyun 20 fps filan çatışmalarda takılmaktan oynayamıyosunuz oyunu. One X yine iyi one s iniz varsa sakın almayın iade edicem bende
  • Xbox one harbi harbi çöp bir konsol her anlamda, arayüzü kağnı gibi oyunların çoğu çöp. Xbox one s i kapatıp ps4 pro yu açıyorum resmen içim açılıyor. Birde bu çöpün ara yüzünü yıllarca övdüler, ulan ne nerde belli değil, store u desen ayrı çöp. Öve öve bitiremedikleri kolu pilli, 10 gün gidiyor anca duracell pilde, ayrca 60 tl lik şarjlı pil takıcanda şarj edicen. Gereksiz ağır kontrolcü pil yüzünden. Ps4 ün ki yanında tüy gibi. Dualshock un hopörlörü, dokunmatik yüzeyi, ışığı falan hep artı, neymiş daha ele oturuyormuş he yavrum he. tamamen ps3 zamanındaki ps3 ün çöp kontrolcüsü ve ilkel arayüzü yüzünden, kendilerince bir mit oluşturup milleti kandırmış bu xboylar beyler. Açık ara her anlamda Ps4 çok çok üstün bir konsol. Kesinlikle trollük değil tamamen gerçek bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun ilerde düzelir veya düzelmez bilemiyorum ama yapımcı kaynaklı olsa da bu oyun ile çıkış döneminde 4fps'ye düşen bir oyun için insanların olumsuz yorumları ile karşılaşılıp konsolun reklamının kötü olarak yapılmasını da hesaplamak zorundalar.

    Çıkışından bu yana neredeyse bir ay geçti ama hala konsolun satış rakamları ile ilgili tek rakam paylaşıldığını görmedim, duymadım...
  • One X'deki frame rate sorunları sanki yapımcı kaynaklı gibi. 4K'sını falan geçtim One X'in bu oyunu kaldıramayacak bir cihaz olduğunu düşünmüyorum lakin sıkıntı burada başlıyor. Yapımcıdan kaynaklanan bir sorun olsa bile devamlı abartı güçlü dediğin cihaz son zamanlarda devamlı lanse ettiğin oyunda patladı.

    MS, PUBG ve Minecraft'a verdiği değer ve maddi desteği kendi bünyesinde AAA kalite oyunlara verseydi vallahi One X şuan çok daha iyi işlere imza atardı hatta bırak One X'i One S bile yeterde artardı bile oyunculara. Dayadın sırtını PUBG'ye oyun sıkıntılı çıktı al sana sıkıntı.

    Birde grafiklerde One ve One X arasındaki fark inanılmaz boyutta. Frame rate zaten iki cihazdada stabil değil bu yüzden One ile oynayanlar, One X sahiplerine karşı ciddi sıkıntı yaşar.
  • Abicim ben de bunu anlatmak istiyorum işte, PUBG dediğin oyun grafiksel olarak nedir ki, XOX gibi bir konsolda 4 fps'ye kadar düşsün. Aklıma Fallout 4'ü XBox One'da 0 fps'ye kadar düştüğü görüntüler geldi. Burada mesele PC'de bile bu kadar optimizasyon sorunu yaşayan ve hala geliştirilmekte olan bir oyunu erkenden yeni konsoluna getirip, ortada insanların kafasını karıştıracak bir hamle yapman.

    Açıkçası MS yönetiminin beceriksizliğidir, bu oyunun performans açısından ne mal olduğunu dünya biliyor ama MS yöneticileri bilmiyor. Sonuç olarak dalga geçmek amaçlı yazılan her mesaja da katlanması gerekiyor bu konsolu alanların. Zaten dikkat et adamlar ısrarla satış rakamlarını açıklamaktan kaçınıyor, yeni çıkan bir konsolun satış rakamları neden hala açıklanmaz anlayamıyorum?
  • Ms'in özellikle konsol bölümünün kafa tayfası zaten bu nesilde beceriksizlik konusunda master yaptılar üstüne birde bu eklendi. Partner konumunda olduğun ve cihazının lansman oyunlarından birinde böyle bir sıkıntı olamaz böyle bir lüksün yok. Spencer yada artık herkimse gidip bu oyunu geliştiren ekibe hesap sormalı.

    Satışları ise açıklamamalarının tek nedeni işlerin iyi gitmediğidir başka bir neden aklıma gelmiyor ve olamazda. Konsolun donanımı değil kafa yapılarını değiştirmeleri lazım. TR oyuncularını sallamıyorlar eyvallah birşey demem lakin başta Amerika ve Avrupadaki oyuncular önplandaki forumlarda devamlı izledikleri yolu eleştiriyor ve ex oyun istiyor bunuda mı görmüyorlar onu anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Aralık 2017; 9:54:19 >
  • True 4 FPS, Xbox One X exclusive
  • Xbone x'in çıktığı ayı bile PS4 rekor kırarak kazanmış. 2 yıl xbox-Hype fayda etmedi. Elin Amerikalısı bile PS4 almış. Bakalım Pubg xbox'ı kurtarabilecek mi?
  • 2 gün önce xbox one x'ime pubg aldım ama çok pişman oldum. oyun çok kasıyor. Halbuki fortnite i 4k 60 fps olarak çalıştırıyor xbox one x. Samsung 55nu8000 tvim var ve freesync 2 destekli bir tv. fortnite gerçekten akıyordu. Bence çözünürlüğünü düşürüp 60 fps olarak çıkması gerekirdi pubg nin xbox one x e.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.