Şimdi Ara

Psn Şifresi ve Giriş Kimliği Doğru Olduğu Halde Hata Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yeni bir psn hesabı açmıştım. Hesaba ben sıkıntısız giriyorum fakat arkadaşıma verdiğimde giriş kimliği (mail) ve şifreyi doğru girdiği halde giriş yapamıyor. Giriş kimliği ve şifre hatalı diye uyarı veriyor ama tüm bilgiler doğru. Şifreyi üç dört kere sıfırladım, en son giriş kimliğini de değiştirdim fakat durum aynı. Ben giriş yapabiliyorum ama benden başka birisi giriş yapmaya çalıştığında tüm bilgiler doğru olduğu halde giriş kimliği veya şifre hatalı diye uyarı veriyor. Hatta dün akşam şifreyi arkadaşım sıfırladı ve yine aynı hatayı aldı, fakat ben yine hata almadan sıkıntısız giriş yapabildim.


    Aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Çözümü bilen var mi? İki üç gündür bununla uğraşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar kimse cevap yazmamış fakat başına böyle birşey gelen olursa diye yazıyorum, 4-5 kere hesabın şifresini sıfırladım yine olmadı. Daha sonra oyunu aldığım hesabın mail adresini değiştirdim onunda şifresini galiba iki kere sıfırladım kendi kendine düzeldi sonra. Şuan hata almadan giriş yapılabiliyor.

    Çok garip bir sorundu, kime sorsam çok şaşırıp ilk defa böyle bir şey duyduğunu söylüyordu. İnşallah kimsenin başına gelmez böyle enteresan bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de hep aynı oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.