Şimdi Ara

Psn 1 dolar çekiyor oyunu vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar psn den oyun satın almak istiyorum. Us ve Türkiye hesaplarım var fakat oyun satınalma işlemini yapınca hata veriyor ve us deki hesaptan 1 $ türkiye deki hesaptan isr 1tl çekiyor. ama oyunu satın alamıyorum. 'farklı kart denedim master ve visa. visa da dediğim olay oluyor. master card da ise hiç bir işlem yapmıyor yani1 tl falan da çekmiyor. varmı bunun bir yolu yoksa bu gidişle ödediğim 1 dolarlar oyun parası edecek :))



  • selamlar...
    hocam benim başımada geldi bu durum us hesabından oyun almak istediğinde master karta işlem yapmıyor ama visa ile alman gerekir o çekilen 1 dolar ve1 tl açık provizyon olarak duruyor yani şlemi başaramazsan sana geri ödeniyor türkiye hesabına gelince orda bir problem olmaması lazım ben garanti master kartla aldım hiç bir problem olmadı sorularına tam olarak cevap veremedim belki ama çekilen paralar sana geri ödenecelk onu biliyorum
    kolay gele...
  • Cevap için saol. Ama oyun satın alabilmek için yapılması gereken bir ayarmı var? Bazıları satın alırken benim gibi satın alamıyanlarda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King of Kings

    Cevap için saol. Ama oyun satın alabilmek için yapılması gereken bir ayarmı var? Bazıları satın alırken benim gibi satın alamıyanlarda var.


    Kayıtlı adres bilgilerinizin doğru olması gerekiyor. Özellikle posta kodunun. Bu yüzden de kabul etmemiş olabilir.
  • US hesabından artık oyun alımı engellendi diye biliyorum ben belki bu yüzden olabilir. Ama ben bu kulaktan dolma bilgiyi aldıktan sonra sadece TR PSS den alışveriş yaptığım için kesin bir şey diyemiyorum.

    Ama benim TR PSS den aldığım tüm oyunlarda fazladan çekiliyor tutar 3 TL falan fazla çekiyor PSS, vergi mi bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.