Şimdi Ara

PS5 Sunumu 16 Eylül'de (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ctntas C kullanıcısına yanıt
    Galiba ne dediğimi anlamadın ya da yanlış kişiye cevap atıyosun. Ben zaten abartanlara karşı cevap yazdım. Bir daha bak istersen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OldReview

    Çarşamba günü güzel bir gün olacak, an itibari ile belli bir güruh içten içe ne olur God of War çıkmasın, Silent Hill gelirse dumanız, fiyat ne olur 500 dolardan aşşagı olmasın beklentisinde. Bakalım neler olacak? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_cool.gif" align="middle" border="0" alt="">


    God of War bu kadar erken duyurulmaz boşuna gaza gelmeyin. :)))
  • Xbox Series X'in bi altına satması gerçekten çok iyi olur, Hem oyuncular olarak %20 daha güçsüz konsola Xboxla aynı parayı vermediğimiz için tatmin oluruz..Bence 450 uygundur..Dijital olanı artık 400 mü yaparlar, 350 mi yaparlar orasını bilmem..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: darktimes7

    Yok ya şu an yeni pc min 80-90k dan başlıyor. Keşke 30k olsaydı. Ben mesela arabamla takas etmeyi düşünüyorum. </blockquote>

    arkadaşım youtuber olmak istiyor. O yüzden son model bir PC topladı. Kasası 30,000 tl tuttu. Ivırı zıvırı 40 bin e mükemmel bir PC topladı.

    Arkadaşının adına inanılmaz üzüldüm cidden büyük kazık yemiş daha doğrusu altı üstü bi youtuberlık için o kadar büyük bütçeye gerek yoktu, keşke etrafında bu işlerden anlayan biri olsaymış da yardımcı olsaymış. 5K-6K arası bütçeye hem güncel oyunları 1080p'de iyi grafiklerde oynayabileceği hem de youtube videolarını GPU hızlandırıcı kurgu programlarıyla çok hızlı kurgulayabileceği sağlam bir kasa sahibi olabilirdi. Geleceğe yatırım falan da değil bu sonuçta RTX 3000 serisi geliyor ekran kartlarında ve RTX 2000 serisini bile dağıtıyor testlerde üstelik çıkış fiyatları daha da düşük dolar bazında. Teknoloji bu kadar hızlı değişip güncellenirken arkadaşın çok büyük bir hata yapmış, hazır kasa alsa çok çok daha karlı çıkacakmış. Bunu PC toplama işinden çok iyi anlayan ve Adobe Premiere gibi profesyonel kurgu programlarıyla çalışan biri olarak söylüyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ctntas

    Arkadaşlar bence ps5de 499$ ve diskli versiyonuda 550$ çıkacak. İnş öyle olmaz ama ben öyle düşünüyorum. Eğer dediğim fiyatlara çıkarsa yeni pc toplayacağım belki biraz zaman geçtikten sonra eğer ucuzlarsa alırım. Burası Turkey gardaş! Burda vergi çok


    Öyle birşey olması imkansız, 500 Doları geçemez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

    quote:

    Orjinalden alıntı: darktimes7

    Yok ya şu an yeni pc min 80-90k dan başlıyor. Keşke 30k olsaydı. Ben mesela arabamla takas etmeyi düşünüyorum.


    arkadaşım youtuber olmak istiyor. O yüzden son model bir PC topladı. Kasası 30,000 tl tuttu. Ivırı zıvırı 40 bin e mükemmel bir PC topladı.

    Valla benim hedefim 1080p 60 fps . 30 bin her türlü yeter.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.