Şimdi Ara

PS4 bipleme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,


    Ben ocak ayında Çek Cumhuriyeti'nden Ps4 almıştım, o sırada Türkiye'de bulunmuyor diye. İlk zamanlarda sorunsuz çalışan cihaz son zamanlarda ben onu kapattıktan sonra kendi kendine açıp CD'i çıkartıp biplemeye başladı. Sony Türkiye ile iletişime geçtiğimde beni Beşiktaş'taki servise yönlendirdiler onlarla iletişime geçip problemi anlatırken direkt " cihazı yurtdışından mı aldınız?" sorusu yöneltildi ve hiçbir şekilde cihaza dokunamayacaklarını söyledi Sony Türkiye izin verrmiyormuş ( ilginç )

    Şu an ne yapmam gerek bilmiyorum, bu sorunla karşı karşıya gelen biri var mı acaba?



  • Güzel bir Prag tatili bahanesi olur size de
  • Bu sorun bendede var cd atıyor arada cihazı servise götürmeye useniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin komik kısmı, Prag'a tekrar gitmiştim Haziranda 2 ay kaldım geri geldim İstanbul'a , çok özledim be oynamayı falan derken bu başıma geldi bir daha gidebilmem için diğer semester tatilini beklemek zorundayım artık :)

    Sende de bipliyor mu peki? Sen cihazı Türkiye'den mi aldın bu arada?
    Oynarken hiçbir sorun yok ama gece oynuyorum oynuyorum kapatıyorum biplemesine uyanmak pek hoş olmuyor. İlle de fişten mi çekelim yani? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alucardo

    İşin komik kısmı, Prag'a tekrar gitmiştim Haziranda 2 ay kaldım geri geldim İstanbul'a , çok özledim be oynamayı falan derken bu başıma geldi bir daha gidebilmem için diğer semester tatilini beklemek zorundayım artık :)

    Sende de bipliyor mu peki? Sen cihazı Türkiye'den mi aldın bu arada?
    Oynarken hiçbir sorun yok ama gece oynuyorum oynuyorum kapatıyorum biplemesine uyanmak pek hoş olmuyor. İlle de fişten mi çekelim yani? :)

    Bu sorun bi çok kişide var

    https://www.google.com.tr/search?q=ps4+auto+ejetd&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=5brjU6S6OPDH8gfA9IDIDA#channel=sb&q=ps4+auto+eject&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=vid




  • cözümü cok basit ,konsolda oyun oynayip kapattiginda fisi cekeceksin eletrikten hepsi bu ben 9 aydir bunu yapiyorum en ufak bir sorun yasamiyorum konsolda, fisini cekmez isek bazi makilarda yükselen ve alcalan elektrik akimlari özellikle tr de makinayi taciz ediyor ve etki tepki meselesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 9 Ağustos 2014; 11:01:24 >
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Anca online olabiliyorum, deneme fırsatım oldu evet bu problemden kurtuldum. İçime sıkıntı basmıştı cihazda bir sıkıntı mı var acaba diye :)
    Çok teşekkür ediyorum,ben tarattığımda millet forumlarda Sony'e geri götürdüm cihazı vs diyorlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.