Şimdi Ara

PS3 Internet Bağlantısı ve Online Oyun hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    PS3 aldım evimde kablosuz modemim var,internet bağlantısını nasıl yapabilirim ?Yoksa mutlaka ethernet kablosu mu gerekecek ? Online oyun oynamak istiyorum bana yol gösterebilir misiniz ?



  • Network settings 'e girdiğinde oradan kablosuz ağını görüp, şifreni girip online oyun oynayabilirsiniz.
  • 1 adet 4'lü switch ve kablo alıp ps3'ünü internete kabloyla bağlıyosun ve online'nın tadını çıkarıyosun.Wireless ile online oynanmaz.Zaten yapacağın masraf da çok değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden oynanmasın 2 haftadır oynuyorum bir sorun yaşamadım henüz? 10 maçtan 1inde kasma oluyor ancak oda karşı tarafın internetinden dolayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rds

    Network settings 'e girdiğinde oradan kablosuz ağını görüp, şifreni girip online oyun oynayabilirsiniz.

    Bizede bekleriz paşam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandos23

    Neden oynanmasın 2 haftadır oynuyorum bir sorun yaşamadım henüz? 10 maçtan 1inde kasma oluyor ancak oda karşı tarafın internetinden dolayı

    Oynanır zaten biz de oynanmaz demiyoruz ama online oyuncu en ufak lag'ın hesabını yapar.Çok kısa bile olsa oluşabilecek bir lag gol yemene sebep olabilir.Bu yüzden en sağlam bağlantıyı kurmaya çalışırız.En sağlamı da kablolu bağlantıdır.
  • 4 yıldır ps3 online kullanıyorum 3 yıl 1mbs son 1 yıl 8 mbs kullandım hiç ama hiç internet kablosu takmadım modemin ps3 e uzaklığı 20 metre falan 1 mbs hızın yavaş olmasından hattaki arıdan kaynaklanan sorunlar haricinde hiç sorun yaşamadım.

    modemde yada başka bir şeyde sorununuz yoksa

    KABLOSUZLA ONLİNE OYUNDA OYNANIR İNDİRME İŞLEMİDE YAPILIR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msendogan33

    Arkadaşlar,

    PS3 aldım evimde kablosuz modemim var,internet bağlantısını nasıl yapabilirim ?Yoksa mutlaka ethernet kablosu mu gerekecek ? Online oyun oynamak istiyorum bana yol gösterebilir misiniz ?

    Modem bağlantı olayını çözdükten sonra , Playstation Network ID alman gerekecek, bir kaç rehber karıştırırsın google dan çözemezsen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    1 adet 4'lü switch ve kablo alıp ps3'ünü internete kabloyla bağlıyosun ve online'nın tadını çıkarıyosun.Wireless ile online oynanmaz.Zaten yapacağın masraf da çok değil.

    2008 Ağustos ayından beri 1 kez kabloyu takmadım, 1 kez sorun yaşamadım. Bazı genellemeler yapmadan önce biraz düşünmek lazım gelir.
  • 2 yada 3 yldr ps3 kullanyorum hiç kablo takmadm ve çeitli mekanlarda çeitli modemlere makinam wireles ile baladm hiçbir zaman bundan yana sorun yaamadm lag olayi modemle ve balantl deil oyun serverleri ile alakaldr yanl bilgi vermeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.