Şimdi Ara

Project CARS (2015) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
29
Favori
92.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Yarışa başlamadan önce sıralama turlarında veya ısınma turlarında yarış ekranında Pit Strateji bölümüne gir. Orada seçtiğin arac için "Pit Stop" seçeneğini aktif et. O seçenek aktif olmayınca olmaz. Gene aynı menünün devamında Pit stratejini kendine göre belirle ve kaydet. Sonra çık, yarış ekranına dön. Ekstra bilgi olarak, yarış başlangıç ve sıralama turlarındaki yakıt miktarlarını da Aracın Setup ayar bölümünden ayarlayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 28 Eylül 2016; 15:28:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

    Yarışa başlamadan önce sıralama turlarında veya ısınma turlarında yarış ekranında Pit Strateji bölümüne gir. Orada seçtiğin arac için "Pit Stop" seçeneğini aktif et. O seçenek aktif olmayınca olmaz. Gene aynı menünün devamında Pit stratejini kendine göre belirle ve kaydet. Sonra çık, yarış ekranına dön. Ekstra bilgi olarak, yarış başlangıç ve sıralama turlarındaki yakıt miktarlarını da Aracın Setup ayar bölümünden ayarlayabilirsin.

    çok teşekkürler. ben hiç qualify ve practice yapmadan yarışlara giriyordum hep. demek oradanmış ama yine de istediğim olmadı. o menülerde süspansiyon onarımı falan gördüm sadece, hava durumu değişikliğinde yes yapmak gibi bi seçenek göremedim. ben yine de ne varsa hepsini yes yaptım, aracı da active yes dedim. (denemek için 5 dakika qualify ile yaptım) sonra yarışa sıra geldi. dubai GP de reno 3.5 ile 8 turluk , turun yarısında yağmur başlayacak şekilde ayarlamıştım. yarış kuru zemin lastikleriyle başladı, 2-3. turlarda AI ler yine pitlerine girdi ama benim pite gel uyarısı yine olmadı. sonrası malum yağmur başladı ve mevlevi gibi dönmeye başladım yerimde :) :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 28 Eylül 2016; 16:28:31 >




  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Hava durum değişikliğinde yes yapmak gibi bir seçenek yok. Şöyle izah edeyim.
    Öncelikle Solo yarıştığınızda, yarışı kurarken pit stop yapmayı açın. Hani o da kurarken yarış koşullarını ayarladığınız menü de. Pit Stop zorunlu dersen, her tur Pit çizgisine yaklaştığında sağda pit stop zorunlu yazısını görürsün.
    Sonrasında yarışa girmeden önce aracınız için pit stop seçneğini active edin, ve kendineze göre bir pit stratijisi belirleyin. Bunu yarış içerisinde pit e kendiniz girerken de ayarlayabilirsiniz. "Edit ..." diye sol da çıkan ekrandan.
    Yarış kurduğunuzda eğer pit stop zorunlu olarak açmazsanız veya aracınız hasar almazsa takım sizi Pit e çağırmaz, ne halin varsa gör der . Onun dışındaki koşullarda sen kendin gideceksin Pit e. Anlayacağın Pit Stratejini oluşturduktan sonra Pit e girip girmemek sana kalmış.




  • Dr.Gonzo kullanıcısına yanıt
    yakıt biterken çağırsaydı bari. onu da deniyorum onda da sesi soluğu çıkmıyor. yarışın yarısına yetecek kadar doldurup başlıyorum, active yes falan da tamam... hasar dışında çağırmaması kötü bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 29 Eylül 2016; 16:26:43 >
  • direksiyonu sattıktan sonra iyice koptum oyundan. geçen bir ara girdim ama pek oyuncu da yoktu mp'de.
    bu gerçekçilikte ama gran turizmo gibi ilerlemeli kariyeri olan bir oyun çıkarsalar keşke
  • benim kokpit.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 Ekim'e kadar oyun ve tüm DLC'ler % 50 indirimli
  • Bir türlü FFB olayını istediğim gibi yapamadım. Jack spade in ayarları olsun, diğer forumlarda paylaşılanlar olsun bir türlü Dirt Rally'deki aldığım hazzı alamadım.

    İşin kötü tarafı, menülere gir çık yapmaktan oyun oynamaya fırsat kalmadı. Bu kadar ince detay ayarların olması hem güzel hem de bu gibi durumlar yüzünden çok kötü.
  • Eğer yanılmıyorsam dlcler ilk defa indirime girecek ve %50 olması da cabası
  • Arkadaşlar şimdi oyunu satın almak istiyorum ama konu olmuş 38 sayfa doğal olarak hepsini hemen okumam mümkün değil. Oyunu direksiyonla oynayıp iyi bilenlere sormak istediğim bir soru var. Son zamanlarda dsr ile 4k shift 2 oynuyorum. Grafikler süper. Yalnız canımı sıkan bir nokta arabanın buz pistinde gidiyormuş gibi verdiği his. Araba düz yolda DÜZ gidemiyor. Salak salak bir sağa bir sola buz pistinde kayarmış gibi kayıyor. Her türlü FFB ayarı ile denedim , assistler kapalı denedim çözüm yok. Oyunun fizikler böyle yapacak bir şey yok. PCars'a gelirsek bu oyunu da Shift 2'nin yapımcısı yaptı. Sormak istediğim şey Pcars'ın fizikleri de aynı mı? Videolarda gördüğüm kadarıyla böyle bir şey gözükmüyor. Yani fizikler düzelmiş gibi duruyor. Bu durum hakkında detaylı bilgisi ve deneyimi olan cevap verirse çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Shift 2 iğrenç bir oyun onu hiç düşünme bile. Bu oyunun da fizikleri iyi değil yalnız o konuda firma hala ileri bir adım atmadı. Özellikle Assetto'dan buna geçince çok iyi anlıyorum. Tekerler yere bastığı sürece pek sorun yokmuş gibi götürüyor ama biraz havalandığı vakit işi bozuyor. Yine de direksiyon tepkileri falan gayet güzel, araç çeşitliliği pist sayısı derken ordan işi kurtarıyor, keyifli oyun. Shift 2'yi de zamanında oynamış biri olarak project cars'da 150 saati devirdim

    Bir de şöyle birşey var, bazı pistleri çok iyi yapmışlar, direksiyon tepkileri ve yol hissi mükemmel, gerçekten zemini hissediyorsun direksiyonda. Bazılarını ise çok ölü yapmışlar pek vakit ayırmadıkları belli. Mesela Monza, Road America gibi pistlerde pek tepki alamıyorum ama Watkins Glen'e, Bathurst'e gittiğim zaman FFB coşuyor. İçerik geniş olunca tüm pistlere ve araçlara aynı özeni göstermemişler




  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    pcarsta ffb ayarlamak için resmi forum sitesinde gerekli bilgiler var. başarılı ayar ve tweaker ile ffb de üzerine yok bence. bu oyun teknik olarak en gelişmiş araba oyunu. her arabanın katakteri direksiyonda hissediliyor. ben steame göre 900 saati devirdim. üst seviye donanımlara daha çok hitabettiğinden ve genelde bizde onlar olmadığından kıymetini anlayamıyoruz. geçenlerde eurosport yarışı sunan spikerler arasında bile adı geçti. gerçi iracing, assetto nunda geçti. ama benim favorim bu. misal caterham 500 ün youtubeda onboard nordschleife videolarını izliyorum, inceliyorum,nerde ne hızda direksiyona nekadar nasıl düzeltme yapıyorsa pcarsta da aynen yaptığımı daha doğrusu yapmak zorunda kaldığımı görüyorum. diğer araçlar da aynı şekilde. ders kitabı gibi oyun bu. :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Vay be 900 saati de devirdin demek belki yarısı direksiyon ayarları kısmında geçmiştir senden daha çok bu işe kafa yoranını görmedim valla
  • Ben onu burda defalarca kez anlatmaya çalıştım ve her defasında tepeme 80 kişi bindi. AC felan bu oyunun cücüğü bile olamaz. Kendim reel'de 8 silindir araba kullandım. V8 arabanın tepkilerini neredeyse birebir oyuncuya yansıtıyor. Fizik harika. Asistanlar harika. Tuning harika. Grafiklere ,hele yağmurlu hava grafiğine diyecek tek kelime sözcük yok. Hemen hemen her simulasyonu denemişimdir ama pcars çok farklı abi. Simulasyon kelimesinin tam anlamıyla hakkını verebilen tek oyundur bence.
  • arkadaşlar bazı serverlere yer olmasına rağmen giremiyorum you have been removed from the session diyor atıyor sonrada server full diyor neden olabilir acaba bu sorun....
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    asseto corsayı ne kadar oynadın merak ediyorum grafiği falan bir kenara bırakırsak bu oyun bir kere sürüş dinamikleri olarak assetto corsadan geride internete yazılanlarada bakarsan %99 durum böyle oyunda nasıl bir handling varsa drift bile yapılmıyor arabalar saçma sapan hareketler sergiliyor.

    stability ve traction control kapalı sürmekten bahsediyorum tabiki gerçek hayatta ve oyunda sürdüğüm bir araba var gt86 ordan baz alarak konuşuyorum sürüş tepkileri olarak assetto corsa daha gerçeğe yakın.
    diğer araçlar için bir şey diyemeyeceğim ancak dediğim gibi limitlerde ve drift yaparken arabanın saçmalaması drift yapamaması konusunda project cars hayal kırıklığı benim için mod desteğinin olmamasıda başka bir eksi.
  • Project CARS - Pagani Edition

    Ücretsiz

    http://store.steampowered.com/app/429180/
  • arkadaşlar oyunla bir sıkıntım var geçen hafta bilgisayara virüs bulaştı ve tüm herşeyi sildi pcden steam dahil geri getiremedim ve format atmak zounda kaldım şimdi steam oyunlarımı tekrar geri yükledim ancak oyuna giriyorum kariyer ve load bölümü kilitli görünüyor new profil bölümünden benden isim soyisim nick falan gir diyor ama önceki profil bilgilerimi hatırlayamıyorum yeni oluşturmak istiyorum kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım tavsiyeniz nedir eski bilgilerimi neren bulabilirim steam bu bilgileri yedeklemiyormu
  • batista58 B kullanıcısına yanıt
    haksız değilsin. pcarsta drift işi daha zor. pcarsın ffb yaklaşımı farklı. kullanıcıya gerçek araba direksiyonu hissi vermek değil pcarsın ffb yaklaşımı. geliştiricilerine göre gerçek hayatta bir araba sürerken araba ile etkileşiminiz sadece ellerinizle değildir. poponuz da devrededir. oyunda ise mecburen tek hissiyat noktası eller olduğu için, eksik kalan diğer mezkur organın hissiyatını da ffb olarak hissetirmek şeklinde bakıyorlar olaya. şahsen ben de bunu seviyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.