Şimdi Ara

PROGRAM İNMİYOR, UPDATE ETMİYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    işyeri bilgisayarında bir problem var işin içinden çıkamadım. İnternetten dosya indiremiyorum, varolan programların güncel yazılımlarını update edemiyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayar format yedikten sonra bu hale geldi. İnternet Explorer Güvenlik ayarlarına baktım, indirme kısıtlaması yok. Cd ile onarım yapmak istiyorum fakat elimde xp cd si de yok :( Bunun sebepleri ne olabilir çözüm olarak cd olmadan neler yapabilirim.

    İşletim Sistemi: Windows XP Professional SP3 (Formattan Önce SP2 kullanıyordum)
    İşlemci: Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz
    RAM: 512 MB

    NOT: Her Önüne Gelen Bilgisayar Hastanesi, Bilgi İşlem Merkezi açarsa, yada her internet cafe işleten ben bu işi biliyorum derse bilgisayarların daha başına neler gelir Allah bilir. O kadar dedim, aklı başında bir bilgisayarcıya götürelim diye. Ama işin ucuzuna kaçan sayın şefim saolsun duman ettirdi sistemi :) Arkadaşlar benden sizlere tavsiye, UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMAZ. Olursa da ancak bu kadar (2 günlük) olur. Siz siz olun internet cafede format attırmayın.







  • öncelikle şunu sormak istiyorum temalı vs yani shane xp gibi bir imajmı kullanmışlar format atmak için yoksa direkt düz xp sp3 cd simi kullanmışlar ? birde aygıt yöneticisine bakarmısınız tüm aygıtlar yüklenmişmi ?

    edit: bu tür cd içlerinde eset nod32 güvenlik duvarlı güvenlik yazılımı kullanırlar her ne kadar korumasada bazı işlemleri yaptırmaz birde bunu kontrol edermisiniz ne tür güvenlik yazılımı kullanılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Aralık 2010; 18:25:24 >
  • Farklı bir browser denermisiniz firefox chrome gibi yada idm gibi programlarla direk indirmeyi deneyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PATEVRA

    Farklı bir browser denermisiniz firefox chrome gibi yada idm gibi programlarla direk indirmeyi deneyin



    Arkadaşım şuan internetten herhangi bir dosya indiremiyorum. Doğal olarak deneme de yapamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    öncelikle şunu sormak istiyorum temalı vs yani shane xp gibi bir imajmı kullanmışlar format atmak için yoksa direkt düz xp sp3 cd simi kullanmışlar ? birde aygıt yöneticisine bakarmısınız tüm aygıtlar yüklenmişmi ?

    edit: bu tür cd içlerinde eset nod32 güvenlik duvarlı güvenlik yazılımı kullanırlar her ne kadar korumasada bazı işlemleri yaptırmaz birde bunu kontrol edermisiniz ne tür güvenlik yazılımı kullanılıyor.


    Düz xp cd si ile kurulum yapılmış. Fakat cd orjinal (lisanslı) değil. Aygıt yöneticisinde eksik program bulunmuyor. Gerekli tüm donanım tanıtılmış durumda. Güvenlik yazılım olarak birşey yüklememişler. Şirkete ait lisanslı NOD32 antivirüs programını kendim kurdum. İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım işin içinden çıkamıyorum. Durum o ki tekrar, başka bir cd ile kurulum yapmak gerekecek. Belki kurulum cd si problemli, buna bağlı olarak sistem dosyaları eksik kuruldu.

    Dosya indirmek istediğim zaman karşıma çıkan uyarı hatası;
    TCP connection with web server failed (Error 509)

    şeklindedir.




  • nod32 yi kaldırıp (yada devredışı bırakıp) tekrar denermisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.