1 milyonluk suv önerisi
Arkadaşlar 2016 lounge paket 95 bin km'de 1.4 egea aracım var. Artık eşim de rahat sürsün diye 1 milyona kadar otomatik vites suv bakıyorum. karşıma kia stonic 1.4 atmosferik ve 1.0 turbo, seat arona 1.0 ve qasqai 1.3 dig-t çıkıyor. Araç tercihimin olmazsa olmazı benzinli ve 100 bin km altı olması. ayrıca atmosferik araç yokuşta çekmiyor etmiyor demeyin umrumda değil. ama turbo araçların da bakım ve sürüşte özenli olunması gerektiğini duydum. kia ve seat 2020 sonrası araç bulabiliyorken, qq'da 2015-2017 arası bulabiliyorum. daha yüksek ve daha ağır durduğu için qq bana yakın gibi arabadan çok anlamadığım için sizlerin önerilerine talibim. bugün samsun kia bayiinde stonic ile test sürüşü yaptım ve araç bana şoför mahali olarak alçak gedi. iç hacmi de dar geldi egea'ya göre tabi. Kapılar da hafif gibi geldi. sürüşü güzel, vites geçişi güzel ama çok da "al beni" demedi bana. hele sıfır almaktan hep vazgeçtim. 975 bine 1.4 12 bin km'de stonic var, en son onu alırım daha iyi dedim sıfıra 1 milyon 270 bin verene kadar. sizler ne dersiniz?
2 tb seagate hdd bağlantı sorunu
Arkadaşlar 2 tv seagate hdd cihazım var. 2 aydır pc'ye bağlanırken sorun yaşıyorum. cihazı bağlıyorum bilgisayarım açılması dakikalar sürüyor, zaten son zamanlarda açılmıyor ve donuyor. imleç kayboluyor, cihazdan cız cız ses geliyor. 20 sn içinde de cihaz bağlantısı koptu sesi geliyor ama ben bağlantıyı koparana dek pc normale dönmüyor. anladığım kadarıyla cihazım son zamanlarını yaşıyor. benim elimden gelecek bir şey var mı?
Arkadaşlar beni çıldırtmak üzere olan bir konu var. Daha doğrusu eşimi. Bende note 10 pro, eşimde note 9 pro var. Ben herkese, her istediğim kişiye, telefonumla çektiğim her uzunluktaki videoyu gönderebiliyorum. Ama aynı ayarlar ile eşim kendi telefonundan çektiği özellikle 15 mb üstü videoları asla ama asla gönderemiyor. Tam %99 olur gibi iken tekrar dene'ye düşüyor. Ve asla gitmiyor. Kafayı yemek üzereyiz, zira doğru düzgün açıklaması, örneği yok. Allah aşkına, forumda bunu yaşayan, bilen, duyan var ise yardımcı olsun
dahili hdd'yi güvenle kaldırda görüyorum
SSD sonrası wifi bağlanma sorunu
Arkadaşlar, LENOVO v330 laptopuma ssd alıp, sistemi klonlayıp hdd'nin yerine taktım. Eski hdd'yi de, kutu aracılığıyla usb'den bağlayıp, sistemin olduğu bölünmüş partı, minitool ile sildim. Buraya kadar her şey yerinde, normaldi. Ta ki, bu hdd'yi 2.disk olarak dvd yerine takana dek. Takıp, yeniden başladıktan sonra wifi' ye bağlanmaz, hatta hiç görmez, görüp bağlansa da interneti olmaz oldu. IPv6'da ağ erişimi yok, uyarısı var. Çok ilginç bir durum, yardımlarınızı bekliyorum.
Şerit led bağlama bilgi eksiği
|
Hangi operatörü seçmeliyim
|
Digiturk receiver kumandayı algılamıyor
|
En fazla gb'lı İnternet paketi tavsiye
acil yardım
|
bir öğretmen, bir evlat, bir gamer, bir vatandaş ve bir baba.. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 415
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 10.275 (Bu ay: 845)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar