İğneada'yı bilen varsa bi bakabilir mi
İğneada'ya giderken Çerkezköy-Vize-Demirköy güzergahını kullanarak gidiyorum. Yalnız navigasyona ne zaman konum girsem beni alttaki görselde bulunan konuma yönlendiriyor. Bu güzergahı kullanan varsa tavsiye eder mi?
Filenin Sultanları ABD'Yİ 3-1 yendi ve finalde
Tebrikler kızlar
Yazlık İnterneti?
Merhaba.
Yazlık için internet araştırıyorum.
Ortalama 3 ay gibi bir süre yeterli olur.
Bu tarz internet kullanan veya fikir verebilecekler var mıdır?
Ekran kartı üzerinde sürekli yanıp sönen beyaz ışık!
Merhaba.
Bilgisayar çalışırken birden kapanıyor ve ekran gidiyor. Ekran kartına baktığımda güç girişi üzerinde sürekli yanıp sönen beyaz ışık olduğunu fark ettim.
Bu problemin sebebi ne olabilir acaba?
Merhaba,
2018 yılından bu yana devam eden otomatik besim var. Yalnız çalıştığım firmadan ayrılıp başka firmada işe başladım. Yeni firmanın bankası farklı olduğundan otomatik bes yeni firmanın emeklilik sistemi üzerinden sıfırdan başladı.
Bunları birleştirip eski bes bankası üzerinden devam edilemez mi acaba.
Her iş değiştirdiğimde başka bes mi başlayacak? Çok saçma değil mi?
2+1 ses sistemini pc'ye nasıl bağlarım?
Nasıl bir kablo kullanmam lazım acaba?
Bakırköy'de Hangi İngilizce kursunu tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşım İstanbul/Bakırköy lokasyonunda ingilizce kursu araştırıyor. İngilizce kursuna gidip de memnun olan ve tavsiyede bulanabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.
Ne Olacak Bu Adsense Vergi Durumu?
Merhaba değerli forum sakinleri.
İlgili kişilerin bildiği üzere internet kazançlarının vergilendirilmesi üzerinde yeni bir düzenleme getirildi. Bu düzenlemede sosyal medya kazançları kapsama alınırken websitelerde Adsense reklamlarından kazanç elde edenler kapsam dışı bırakıldı.
Özetle düzenleme şu idi; Artık kazançları vergilendirmek için şirket açma zorunluluğu ortadan kalkacak. Sadece bir banka hesabı açılarak devlet kazançtan %15 kesecek. (Detaylara girmiyorum)
Sonuç olarak hevesle bu düzenlemenin yürürlüğe girmesini bekleyen biz Adsense kullanıcılarının hevesleri kursağında kalmış durumda.
Sesimizi duyurup, bir şekilde bu kazançları da kapsam içine aldırmamız gerekiyor.
Ne yapalım? Nasıl yapalım?
Akaryakıta Bu Aralar Zam Gelir Mi?
Döviz artmaya devam ederken ve diğer olumsuz etkileri de düşünürsek bu hafta zam gelme olasılığı nedir acaba?
Nedir bu Eminevim Muhabbeti?
Twitter'da dolaşırken hashtagin TT olduğunu gördüm. İçeriğine bakınca da birçok mağdurun olduğunu anladım.
Genelde sözleşmenin tek taraflı fesih olduğu ve ödemelerinin çöpe gittiğinden bahsediyorlar.
Aramızda mağdur olan yoktur umarım...
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.655
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 47.452 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.111 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar