Kazandığımız dava ücretinin fazlasını avukat alıyor?
Dostlar babam 2 sene önce vefat etti vefat etmeden önce de 2008 yilinda çalışırken işten çıkarmışlardı. Babam vefat etmeden önce 2019 yılında tazminat davası açtı 2-3 ay önce sonuçlandı kazandık. Tüm herşeyi ile babamın o zaman bulduğu avukat ilgileniyordu davacı olduğumuz taraf geçen hafta ücreti avukata göndermiş ama avukat çok fazla kesmiş gibi geldi bana böyle de bir yazı paylaştı bizimle. Bu yazının doğruluğundan nasıl emin olabilirim? Şöyle atayım;
Kıdem tazminatı faiz hesaplaması
Arkadaşlar merhabalar babam vefat etmeden önce eski işine dava açmıştı bugün kazandığımızı gördüm faizle birlikte nasıl hesaplanıyor bu bilgilendirir misiniz teşekkürler
2019 bedelli askerlik tetanoz aşısı yapılmış mıydı?
Arkadaşlar yapılmış mıydı? Hiç hatırlamıyorum. 1-2 saat önce kedi tırmığı yedim de sokak kedisinden. Sanırım 5 yıl kadar koruyuculuğu varmış.
Prizde iki faz?
Arkadaşlar koridorun avizesi bozulmuştu. Bütün şalterleri indirdim duyuyu değiştim taktım açtım şalterleri sıkıntı yok ama bu sefer benim odanın elektriği gitti. Prizden kontrol ediyorum kontrol kalemi ile iki yerden de elektrik geliyor. Koridorun sigortası ile benim sigorta farklı bağlantı da şalterleri farklı yani ben garanti olsun ne olur olmaz diye hepsini kapadım. Niye böyle olmuş olabilir yeni avize ile alakası olabilir mi?
Edit: hallettim
Emar sonucu yorumlayacak?
|
Yurtiçi kargo elektronik aleti şubeden alamiyorsunuz dedi?
|
20 yaş dişimi çektirdim ama?
|
Beyler kuşun cinsini bulamadım yardım
Acıkınca kötü hissetme ?
|
Acıkınca kötü hissetme ?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.755
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.093 (Bu ay: 512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.866 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar