Power miksere pasif hoparlör baglamak
Arkadaşlar selam, no-tel 800u power mixer anfi var, fotoğrafını paylaşacağım, bunlara pasif duvar hoparlörü bağlayacağım, hoparlörlere 0.75 kablo çektim ama anfide bağlayacak yer bulamadım, foto atıyorum, hangi çıkıştan baglayacagiz bunu?
Head shoulder clinical strength saç dokmesi
Arkadaşlar selam seberoik dermatit vardi, öneri üzerine 3 hafta kadar sabah akşam duşta Head&Shoulder clinical strength kullandım, saclarimin üst kısımları bariz seyreldi, saç tellerim zayıfladı, inceldi. Şampuan kullanımını bıraktım, dökülen saçlar bariz belli, bu saçlar belirli zaman sonra tekrar çıkar mı, zayıflayan teller tekrar eski haline gelir mi? Ne yapmalıyız? Bu konuda tecrübeli olan var mı?
Arkadaşlar selam seberoik dermatit vardi, öneri üzerine 3 hafta kadar sabah akşam duşta Head&Shoulder clinical strength kullandım, saclarimin üst kısımları bariz seyreldi, saç tellerim zayıfladı, inceldi. Şampuan kullanımını bıraktım, dökülen saçlar bariz belli, bu saçlar belirli zaman sonra tekrar çıkar mı, zayıflayan teller tekrar eski haline gelir mi? Ne yapmalıyız? Bu konuda tecrübeli olan var mı?
Arkadaşlar uzun zamandır donanıma ayriyim, 7 ile 8 bin TL arası paramızın alabileceği en sorunsuz ve oyunlarda sorun çıkarmayacak sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Monitör dahil
Accent blue kasis sonrası silkeleme 2015 model
|
Bu nasıl Bir sistem ?
|
Acaip sorun
|
Sorun çok büyük
|
Bir zahmet .. yardım
|
Vestel - Beko Flat Monitor?
|
Meslek: Tekniker
İlgi Alanları: Bass Guitar
"2005" Daimi Üye
|
Vicdan'ına rol kesme yeter. |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 532
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 4.459 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware