Kasko Taksiti
Arkadaşlar merhaba, kasko yaptıracağım ve fiyatlar peşin ödemede daha ucuz olduğu için peşin yaptırmayı düşünüyorum. Esas mesele peşin fiyata kestirdiğim kasko poliçesini vade farksız 6-12 ay arası böldürebileceğim hangi kredi kartları ve kampanyalar var?
Peşin Fiyata Vade Farksız Taksit
Arkadaşlar merhaba, kasko yaptıracağım ve fiyatlar peşin ödemede daha ucuz olduğu için peşin yaptırmayı düşünüyorum. Esas mesele peşin fiyata kestirdiğim kasko poliçesini vade farksız 6-12 ay arası böldürebileceğim hangi kartlar ve kampanyalar var?
Bir Yıl Dolmadan İmm Yenilenebilir Mi?
Arkadaşlar merhaba, mevcut imm poliçemin bitmesine 1.5 ay var. Şimdiden poliçemi yenileyebilir miyim? Acente sitelerinden denediğimde teklif çıkıyor ama onaylanır mı bilmediğimden sormak istedim.
Axess Platinum Kartta Kart Numarası ve Cvv Kodu Yok
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdığım gibi Axess Platinum kart çıkardım fakat üstünde isim dışında hiçbir bilgi yok. Bunun yerine kart numarası ve cvv kodu olan bir kart talep edebilir miyim? Gelme ihtimali var mıdır?
İmm Uygulaması
Arkadaşlar merhaba, ilk kez imm için başka bir sigorta şirketinden ek sınırsız imm poliçesi kestirdim. Herhangi bir kaza anında kusurlu çıkarsam tutanağa trafik sigortası yerine imm poliçesi yazabilir miyim ya da bunu trafik sigortasına ek olarak şerh ile mi belirtmem gerekiyor?
Lastik Değişimi
Merhab arkadaşlar, 2012 Hyundai Accent Era aracım var. Aracın orijinal lastik ölçüleri 185 65 14 fakat aracı aldığım kişi 195 60 15 ebatta lastik taktırmış. Şimdi lastikleri değiştirirken orijinal ölçüye göre mi yoksa son lastik ölçüsüne göre mi lastik almalıyım? Ayrıca jant ebadı küçülürse yeni jant almam da gerekir mi? Acemi olduğum için soruyorum. Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.227 (Bu ay: 792)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu