usbx0z0u. hatası
flash disk dolu ama çınca böyle gözüküyor bu virüten hangi program ile kurtulabilirim. nintendo switch sd kartı
NATO'nun Genel Sekreteri neden bizden olmuyor ??
Sözde Nato'nun 2. güçlü devletiyiz herkes Nato sekreteri oluyor da neden bir gün bizden bir kişi olmuyor ??
Bizden 1 tane daha YOK!!
Bizden 1 tane daha yok reklamında sözde Türkiye geneline hitap ediyor. Peki beden baş örtülü bir kadın oynamıyor???
Ced-Go dan Digiturk üyelerine 50dk hediye
Ced-Go dan digiturk üyelerine haftaiçi geçerli olan 50dk hediye.
not: kullanmayacak olan var ise kodu rica ederim.
Bu Puanlarla Ne Okunur ?
öğretmenliklerde 300k başarı sınırı var diye biliyorum tercih yapamam. fen edeb tarih düşünüyorum geçen senenin puanlarına bakınca gelebilir diye düşündüm.
not:y-söz ek puan neden yok acaba anadolu meslek lisesi bilgisayar mezunuyum. o sebeple olabilir mi?
XS Max kayıtsız WiFi araması
Merhaba redmi note 11 pro kayıtsızken şayet Wi-Fiye bağlı ise internet üzerinden normal cep telefonu araması yapabiliyordu. Acaba bu özellik iPhone XS Max da mevcut mıdır yoksa yeni telefonlara ait bir özellik mi ?
RTX 2060 Kasma ve Donma Sorunu
merhaba asus dual 6gb 2060 ekran kartı var 12100 işlemci ve 16gb ram var kasma donma yapiyor. bu ekran kartı ayarlarını nasıl yapmalıyım ?
xboxda böyle ayarlar yok diye bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen.
Benim bildiğim 0 faizle kredi veren bankalar.
1-)İşbankası 10k
2-)Akbank 10k Nakit avans 6 ay ve 10k 12ay kredi
3-)Fibabank 5k 6 ay nakis avans Paycell üzerinden veriyor.
4-)Garanti Bankası 10k
5-)Denizbank 5k ama şubeye gitmek gerekli diğerleri nfc ile telefondan başvuru ile yeni hesap açanlara veriliyor.
6-)Yapikredi faizsiz harcama yaparsanız taksit yapiyor 10k
7-) ING
8-)KuveytTurk
https://paycell.com.tr/kampanyalar/5-000-tlye-kadar-0-faizli-fibabanka-ihtiyac-kredin-paycellde
1 Pasaport ile 3 farklı telefona kayıt işlemi hk.
IMEI kayıt sayfasında fiziki/esim diye 3 ayrı IMEI kayıt seçeneği çıkıyor. Biz 1 pasaporta 3 farklı telefonu kayıt edebilir miyiz? Pasaport sahibi adına kayıtlı 3 telefonda o şekilde kullanılabilir mi?
iPhone 12, 13, 14 diye 3 telefon olur mu? Veya iPhone 13'ten 3 adet.
gigabyte ga-a320m-s2h için işlemci seçimi
R3 1200 işlemci yerine RTX 2060 ile kullanabileceğim (belki sonra 3060 ve Ti) bir işlemci aramaktayım. 5600 uygun mu? Yoksa çıkabildiğim kadar çıkıp 5700 5800'lere bakmalıyım mı? Anakart kaldırır mı? OC yapamayacağım için en yüksek işlemciyi seçmek istiyorum.
referanslar sanalpazar.com'da |
6A759B8DCE624A7698EBEC1D6C9CB647.jpg |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.452
İkinci El Bölümü Mesajları: 490
Konularının görüntülenme sayısı: 124.660 (Bu ay: 1.374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 490 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası