Youtube music arayüz sıkıntısı
Merhaba. Geçenlerde arayüzüm normal bir şekildeydi fakat sonradan bir anda çalma listesinde sol tarafta bir bolüm açıldı ve muzikler vs. sağa sıkıştırıldı. Bunu nasıl duzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
aorus master 3060ti ısı degerleri normalmi?
Merhaba arkadaşlar 2. el ilanlarda bi kart buldum 3060ti aorus master sizce bu furmark degerleri normalmidir alınırmı bu kart? Birde sanırım kart hava almıyor o kasada satıcının kasası bu arada şimdiden teşekkürler.
Merhaba i3 12100f işlemcisi kullanmaktayım şuanda guncel olarak
rx6600xt-6650xt-6700-rx6700xt modelleri dikkatimi çekti bunlar uygunmudur uygunsa çözünürlülük kaç olmalıdır yada daha uygun bir kart varmıdır acaba?
Razer blackshark v2 alınırmı?
Merhabalar, razer blackshark V2 almayı dusunuyorum anakart msi h610m-e bu modelin usb halimi yoksa jak girişli halini almalıyım? Ayrıca anakart yeterlimidir ek bir ses kartı almalımıyım?
Valorant VP satış
Merhabalar, valorant VP kodları satışı yapmayı düşünüyorum 150-600-1200-2200-3500-7300 satabileceğim vp miktarları bunlar normal fiyatının %80'i kadar bi fiyatta satmayı düşünüyorum yani 7300 vp 1.400TL ise 1120 tl gibi bi fiyata vermeyi düşünüyorum ama aklımda birkaç soru oluştu.
Satış yaparken forumlarda veya DH Forumda satış işlemleri nasıl gerçekleşiyor bu satışlar guvenilirmi satış sırasında bir uygulama-işlem vs. varsa önerebilirmisiniz suanda benim zerre bilgim yok, iki tarafında dolandırılmamasını istiyorum.
Forum dışında hızlı bir şekilde satış yapabileceğim yerler varsa önerilere açığım.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
discord 3 gündür açılmıyor hem uygulama hemde tarayıcıdan giremiyorum fakat telefondan girebiliyorum pc de bir sorunmu var internettemi yoksa başka bişidemi çözemedm kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim
Msı Pro H610m-E Ddr4 Intel H610 Soket 1700 Ddr4 3200Mhz
Rx 6600XT
i3 12100F
Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16Gb (2X8gb) Ddr4 3200Mhz
Samsung 970 Evo Plus Mz-V7s500bw 500Gb 3500/3300Mb/S Nvme M.2 Ssd
Bu parçalar ile pc toplanırmı uyumsuz parça varsa attığım ürünün fiyatına yakın parça atarsanız sevinirim.Ayrıca kasa için hangi boyut uygundur kaç W psu gerekir 500w düşünüyorum işlemci için birde uygun fiyatlı bir soğutucu onerirseniz sevinirim.
Steam dolar kuru
S.A. steam'ın doları 1 tl den 10 tlye çıkardığını duydum ve sormak istedimde benim ''CS:GO'' skinlerim var steam doları arttırdığı için o skinlerin fiyatıda satmak istediğim zaman artarmı örnek olarak ben bi skin aldm 100 tl dolar arttığı için 1k ya satabilirmiyim? birde dolar arttı diye haberler yapıldı fakat ben bunu göremiyorum herhangi bir zamanı vs. falanmı var yoksa olduda benmi göremedim? Cevaplar için şimdiden saolun.
Mouse önerisi
gamepower sendo , gamepower ursa ve rampage claw arasında gidip geliyorum çok kararsızım kullanan veya bilgi-fikir sahibi olanların cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.796 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware