Windows 11 için sağ tık yapıştırma yardımcısı var mı?
Arkadaşlar belirli verileri (metin) bir excel dosyasından alıp, başka bir dosyaya yapıştırma yapıyorum. Aradığım araç istediğim verileri sağ tıka alıp istediğim yerlere aralarından seçerek yapıştırma yapmak. Böyle bir araç bileniniz var mı? Windows pano bu konuda ihtiyacımı karşılamıyor. Nette de arattım birşey bulamadım. Saygılar.
Eleman sözde ps4 satacaktı bana ve ücretini belirlediği hesaba gönderdim. Iban bilgisinde Alıcı Adı : Efe Haktan Burhan olarak gözükmektedir. Ve telefon numarası 0 501 299 04 03 tür. Avukata verip hakkında şikayette bulunacağım bütün yazışmalar duruyor. Başka arkadaşları uyarmak için bu postu açıyorum.
XEROX WORKCENTE 5021 YAZICISI USB SORUNU
Herkese merhabalar. Xerox Workcentre 5021 yazıcımı usb ile bilgisayarıma bağladığımda usb ile bağlı olan wireless adaptörüm çalışırken birden kod 10 hatası veriyor ve çalışmayı durduruyor. Başka bir wireless adaptörü denedim onda da aynı problem oluyor. İşletim sistemi windows 10 64 bit. Yazıcının kullandığım sürücüleri windows 7 64 bit ( windows 10 sürücüsü yok) ve sıkıntısız çalışıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.
Superonline Taahhütlerim Bitiyor Ne Önerirsiniz?
Arkadaşlar hem evim hem ofisim de superonline kullanıyorum ve önümüzdeki ay ikisinin de taahhütleri bitiyor. İki yerde de nas kullanıyorum otomatik yedekleme ve iş konularında lazım oluyor ve malum superonline port açma ve modeme ulaşma konusun da sıkıntılı olduğundan bu aletlere dışarıdan ulaşımlarda kırk takla atmam gerekiyor. Bu konularda daha esnek olan firmalar hangileridir ve hangisine geçmeliyim? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Herkese saygılar dilerim.
Arkadaşlar apartmanda çanaktan multi switch e oradan da daireye tek kablo gelmekte. Benim evimde ise 4 adet tv mevcut. Bu tek kablodan 4 tv ye hepsi farklı çalışacak şekilde nasıl aktarım yapabilirim? Unicable multiswitcher bir işe yarar mı ne dersiniz? Şimdiden teşekkür eder saygılar dilerim.
Epson L382 yazıcı paylaştırma sorunu
|
Bu Muhabbet Kuşu Sağlıklımı?
GTX 970 SLI SİSTEME PHSYX İÇİN GTX 950 ALAYIM MI?
|
|
UYGUN FİYATLI STEREO AMFİ TAVSİYESİ LÜTFEN.
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.859
İkinci El Bölümü Mesajları: 410
Konularının görüntülenme sayısı: 18.830 (Bu ay: 282)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 655 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware