Dirseğimda kırmızı çizgiler
Merhaba arkadaşlar. Son bir kaç aydır dirseğimda şöyle bir kırmızı çizgi var. Bazen yok oluyor ama terleyince ortaya çıkıyor. Sebebi nedir ve krem tavsiyesi verebilir misiniz?
Hile kullanan bir oyuncuyu report etmek
Hile kullanan bir oyuncuyu nasıl report edebilirim? Elimde videolu kanıt var lakin ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
Banyodan elektriklenen saçlar
Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 sene önce evime traş makinesi aldım ve saçlarımı kendim kesmeye başladım. Başladım başlamasına ama saçlarım da elektriklenme sorunu ortaya çıktı. Onun öncesinde saçlarım da elektriklenme veya başka bir sorun hiç yoktu. Şuan hala kendi kendime tıraş oluyorum ve kısa saça vuruyorum direk. Ama uzattığım zaman banyodan sonra elektriklenme sorunu ortaya çıkıyor ve moralimi bozuyor. Dediğim gibi eskiden hiç böyle bir sorunum yoktu. Şapka taktığım zaman da elektriklenme bir kaç saat içinde geçiyor. Sizce nedeni saçlarımı kendim tıraş etmem mi yoksa saçlarımda nem dengesizliği mi var? Ya da şampuan dan ötürü mü?
Kayıp köy ve silinen gmail
Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 sene önce clash hesabıma bağlı olan gmail'i sildim. Nedendir bilmiyorum sildim. Clash hesabıma girmek istiyorum ama gmail i sildiğim için olduğum yerde kalıyorum. Hiçbir çözüm yolu yok. Varmı benim gibi aynı sorunu yaşayan biri, varmı yardım edebilecek biri?
bu ürünün kalorisi nedir?
bu ürünün kalorisi nedir?
Silinen gmail
Merhaba arkadaşlar. Uzun süre önce sildiğim bir gmail hesabım vardı. Gmail hesabımı geri almak istiyorum lakin google böyle bir hesap bulunamadı diyor. Varmı hesabı kurtarabileceğim bir şey veya yetkili biri ile görüşebileceğim bir kişi?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.980 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Clash of Clans Konu Dışı