Across the Obelisk Türkçe Çeviri (Devam ediyor)
Yaklaşık Bir kaç ay önce başlamış olduğum Across The Obelisk çevirisinin şuan %40 (Gameplay ve Kart isimleri) şeklinde bitmiş bulunmakta. Çeviriye boş vakit bulabildikçe zaman ayırıyorum. Çeviri belli bir yere kadar geldiğinde kullanılması için yayınlayacağım. Eğer güncel halde bitmemiş yamayı oynamak isteyen arkadaşlar olursa atabilirim.
Eğer çeviride yardımcı olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Discord adresim: matrimaldous
Proje github linki:
Logitech G102 Mouse sahibi biriyim elime Geforce Now beta kodu geçti ve Türkiye sunucularında oynamak istedim. İnternettimin desteklediğini önden söylemek isterim. Oyuna girdiğim zaman saçma sapan bir görüntü kalitesi düşüklüğü, gecikme ve istikrarsız bağlantı sorunu yaşayıp durdum, oysaki gecikme değerlerim 30 civarlarında geziyordu. Benimle aynı internete sahip arkadaşım yağ gibi oynuyordu. Sonradan test ederek öğrendim ki sorun faremdeymiş. Markasız bir fare kullanınca bu sorun ortadan kalkıyor 720p donmadan oynayabiliyorum ancak iş Logitech G102'ye gelince böyle olmuyor. Fareyi çeviremiyorum bile kendi kendine hareket ediyor. Bunu çözebilir miyim? Bir yolu var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 557 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun