WhatsApp Outdated Hatası
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda (Windows 11 64 Bit) WhatsApp uygulaması yüklü, ancak uygulamaya girdiğimde oturum kapanmış oluyor ve güncelleme var diye uyarı veriyor, uygulamayı güncelle'ye tıkladığımda Microsoft Store'a yönlendiriyor ve oradan güncelle diyorum ancak uygulamada hâlâ güncel görünmüyor ve uygulama güncelle yazısı geliyor. Bilgisi olan var mı?
10 Bin Lira Civarı Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım yerde bir arkadaş benden laptop tavsiyesi istedi, ben de sıcak fırsatlar başlığında ''Acer TravelMate P2, TMP215-53G'' isimli, i5 1135G7 işlemcili latopu gördüm, 10 bin liraya geliyor yaklaşık olarak. Sizin daha iyi bir alternatif tavsiyeniz var mı? Gündelik kullanım için lazım; film, Chrome, Youtube vs... Ram'i 16 GB olup da işlemcisi zayıf olmayan bir model olursa çok iyi olur, ben baktım ama bulamadım. Tavsiyeleriniz önemli olup duruma göre sipariş verebilirim.
İstanbul'da Üniversite Okumak
İstanbul'da özel üni yazıcam ama devam zorunluluğu istiyorlar %70 oranında. Çalışmadan taksitleri ödemem mümkün değil, çalışsam devamsızlıktan kalıyorum. Özel ünide okuyanlar devamsızlık konusunda okul adıyla bilgi verebilir mi arkadaşlar, çok memnun olurum.
Silinebilir.
Silinebilir.
YouTube için Video Kamera Önerisi
Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda Youtube için kamera almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açıkçası. Araştırdığım kadarıyla Nikon D5200 modeli iyi gibi geldi bana. Fotoğraf benchmark skorları tatmin edici gibi görünüyor. Ama istediğim iş için uygun mu, bilemedim, o yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. İstediğim özellikler az çok belli, Youtube'a kaliteli video yüklemek yani. Bunu da size şöyle açıklayayım: tahta karşısında ders anlatırken yazıların okunur olabilmesi ve netleme açısından problem olmaması. Tabii videolar yeri gelecek 50 dakika da olacak, bu yüzden ne kadar boyutta bir hafıza kartı lazım, kullanılan makine kaç GB'ye kadar destek veriyor, o kadar süre çekim yaparsa problem yaratır mı vs... Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.
Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda Youtube için kamera almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açıkçası. Araştırdığım kadarıyla Nikon D5200 modeli iyi gibi geldi bana. Fotoğraf benchmark skorları tatmin edici gibi görünüyor. Ama istediğim iş için uygun mu, bilemedim, o yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. İstediğim özellikler az çok belli, Youtube'a kaliteli video yüklemek yani. Bunu da size şöyle açıklayayım: tahta karşısında ders anlatırken yazıların okunur olabilmesi ve netleme açısından problem olmaması. Tabii videolar yeri gelecek 50 dakika da olacak, bu yüzden ne kadar boyutta bir hafıza kartı lazım, kullanılan makine kaç GB'ye kadar destek veriyor, o kadar süre çekim yaparsa problem yaratır mı vs... Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.
Silinebilir.
konu silinebilir, servise gitmiş.
Silinebilir.
Silinebilir, servise gitmiş.
TYT-AYT Coğrafya
Arkadaşlar hepinize merhaba. Coğrafya çalışmam lazım ama Bayram Meral'in anlatımı bana biraz değişik geldi, yani konu anlatımı ile ders notu biraz farklı gibi. Coğrafyada da fazla detay var sanki ya da ben anlamadım. Nasıl çalışmam gerekir sizce, kimleri dinlemem gerek ya da? Temelim yok, bunu bilerek tavsiye verirseniz daha sağlıklı olur.
.
Silinebilir.
İyi bir insan için yaşamak zor, ölmek kolay. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.091
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 50.392 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.839 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic