Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1100 (Bu ay: 0)
356172 gün 20 s. 42 dk. kaldı
BABA NEREDESİN ÇOK YALNIZIM..
BABA OĞLUN DÖNEM BİRİNCİSİ OLDU AMA SEN GÖREMEDİN NEREDESİN BABA..
HERKESİN BABASI OĞLUNU OKŞARKEN SEN NEDEN ERKEN BIRAKTIN BENİ BABA.
Ahiret var mı arkadaşlar cidden inanmak istiyorum bir daha görebilecek miyim bıktım dayanamıyorum :((((((
Metin 2PVP SARDI GELİN
zeval mt2 gelin sarı bayrakta çok yalnızım :D
HAYAT ARTIK ANLAMSIZ GELİYOR.
Babamı kaybetmenin ardından hayat artık anlamsız gelmeye başladı. Biliyorum tek kaybeden değilim ama dünyanın çok kötü bir yer olmaya başladığını daha iyi anlıyorum.
para para para. Her şey para olmuş. Arkadaşım iyi araba çekmiş kendine yanında 3 tane kız. Tipsiz tipli veya iyi kötü olmasına gerek te yok. İnsanları görüyorum hep bi koşuşturma. Her tarafta arabalar bazen de boğluyorum.
oturduğum ev yabancı geliyor artık. Pederden kalma arabaya binemiyorum ki artık sürmeyi öğrenmem lazım.
size de hep anlamsız geldiği oluyor mu?
İÇİMDE METİN 2 ÖZLEMİ VAR BAŞLANIR MI?
Ne diyorsunuz tr veya pvp ye?
HAZIR HERKES YATMIŞKEN KAMYON DEVİRME MESELESİ
Yav arkadaş ben günde 2 kere çavuşu tokatlıyorum nasıl azaltabilirim ?
BOŞVERRR YAK Bİ DAL SS’Lİ
İNSAN YERİNE KUŞ OLSAYDIK ?
Ne güzel her yere uçuyorsun derdin yok bir şey yok bedavaya bin bir türlü ülkeyi geziyorsun insan olup ben tipsizim yalnızım diyeceğine kuş olsak daha iyi olurdu.
NEDEN KONU DIŞINDAKİ HERKES BENDEN NEFRET EDİYOR?
Yaşadığım olaylar gerçek arkadaşlar GERÇEK. Forumda 3-5 kişiyle wp den konuştum bu süreçte istiyorsanız sizle de konuşurum. Ama şunu anlamıyorum bazen. Babam ölmüş bu boru değil intihar edecektim çakıyı kendime vuramadım 4 gün boyunca annem meraktan eridi o dönemde yine salaklık yapmışım farkındayım intihar etmedim yakınlarım çok sevindi ama siz forumdakiler AHAA ETMEDİYSE CSB GG dediniz.
bakın arkadaşlar ben genetik bir okb hastasıyım. Yani şans eseri kendimin uydurması değil bu. Aileme o kadar çektirdim beni iyileştirdiler ama onlara gurur yaşatamadan birisini kaybettim. Ve hala da onlara çektiriyorum mezuna kalmayıp özel tıp yazdığım İÇİN. Bazen sizi o kadar kıskanıyorumki gencecik yaşta çalışıyorsunuz hepiniz iyi hayırlı gençlersiniz.2-3 milyon 20k maaş meselesi de troll değildi. Benim takıntım dı o. Cidden az görmüştüm bunu ama meğerki benim çevremdekiler iyiymiş ben öyle zannettim galiba.
sizden ricam beni ve hayatımı Csb demeyin kardeşlerim bir gün diyarbakıra gelin benimle yüz yüze konuşun bunların yalan olmadığını anlayacaksınız.çünkü ben derdimi birisine yüz yüze söylerken göz yaşlarım durmaz yanardağ gibi patlar..
Hepinize iyi günler iyi forumlar yaşadıklarımın gerçek olduğunu bilin istedim
HERKES ZENGİN BEN FAKİR
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.547
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 111.555 (Bu ay: 1.226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar