Arkadaşlar Merhaba, Honda Civic aracım var 2018 model. araç sürerken yaşadığım bir iki problemi sizle paylaşmak istiyorum çözüm varsa yazabilirsiniz.
- İlk olarak park halinde aracın bagaj kapağı açık iken araçtan çıkıp bagajı kapatıyorum, tabii araç park halinde çalışır vaziyette, D'ye alıp ilerlerken bagaj tekrar otomatik açiliyo ve kırmızı kapı açık uyarı ledi yanıyo sebebi ne olabilir.
- ikincisi, bazen kırmızı ışıkta D'den N'ye aliyorum fakat N'de istemsiz gaza basıp sonra tekrar frene basıp D'ye alınca gaza basınca araç gitmiyor kitleiyo gibi oluyo sebebi nedir bazen nadiren olabiliyor bu durum, benim hatam olabilir ne yapmam gerektiği ile ilgili yorumunuzu beklerim.
Multinet Bozdurma veya Nakit Paraya Çevirme
Arkadaşlar Selam, Multinet teki bakiyeyi %20 veya benzeri komisyon oranı karşiliği nakite çeviren veya bozduran varmıdır veya tanıdığınız biride olabilir İstanbul Anadolu yakasında. Mümkünse Mobil Ödeme QR Kod ile yapan varsa mesaj atabilir.
World Of Tanks Blitz - Türk Solo İttifakı
Merhabalar, Türk Solo oyuncuların toplandığı ittifakımıza bekleriz. World Of Tanks Blitz (Steam ve Mobil) versiyo Avrupa Sunucusunda bulunmaktadır. Herkese şimdiden iyi oyunlar.
İttifak: PARTYHARD-TURKIYE
Kısaltma: PH-TR
Honda Civic Lastik Değişimi
Merhabalar. 2018-2019 Honda Civic Sedan 1.6 Elegance ECO 16 inç araçlar için kışın veya yazın ayrı ayrı lastik değiştirmek gerekirmi yoksa 4 mevsim lastiklermi varmı bunlarda bilen varmı. aracım resimdeki gibi bir janta sahiptir bu aracı olanlar beni bilgilendirebilir mi teşekkürler? birde kış için lastiklere lastik çorabı matte almayı düşünüyorum sizce almalıımyım.
Xiaomi Pil Sağlığı
Selamlar, Xiaomi marka telefonumun pil sağlığını nasıl öğreniyorum veya bilgisayara hangi tool yüklersem usb ile bağlanıp detaylı bilgi alabiliyrim % kaç kaldığını öğrenmek için. teşekkürler.
Telekom Prime ve İspark
|
|
MORTAL KOMBAT Mobil Oynayanlar
Arkadaşlar Android'de Mortla Kombat oyunu oynayanlara birkça sorum var. birde bu oyunun ana konusu varmı bulamadım.
Shao Khans Tower tam ne işe yarıyor, battle mode gibi birşeymi.
quest mode da sanırım gerçek savaş yok sadece savaşçıları seçiyoruz ve belli zaman aralığında geliştirmek için kullanılıyor.
birde feats of strength sadece kişiye ekstra skill falanmı katiyor.
Arkadaşlar telefondaki bir oyunu type-c dönüştürücü ile Hadron Hd302 Pc Usb Oyun Kolu Gamepad cihazına bağladım. Bu cihazı kullanarak oyun oynayabilirmiyim kontrolleri nasıl ayarlayabilirim. İnternet üzerinde PPSSPP adında bir uygulama var fakat daha önce deneyip başarılı olan varmı bu konuda yardımlarını bekliyorum.
Telefonunuzu TV'ye Bağlayıp Oyun Oynamak
Arkadaşlar telefonunu TV'ye bağlayıp herhangi bir konsol ile oyun oynamayı başarabilen veya deneyen varmı. Örneğin resimdeki gibi bir bağlantı denemesi yapsam PUBG, MORTAL KOMBAT veya benzeri oyunları oynayabilirmiyiz. Buna benzer çözümler üreten veya kullanan arkadaşlarında mesajlarını bekliyorum, Teşekkürler.
Meslek: Ekonomist
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 720
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 133.471 (Bu ay: 1.405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar