BEDELLİ ASKERLİK 1 Gün Geç teslim olma
Arkadaşlar selamlar. 6 Temmuzda birliğime teslim olmam gerek. Uçak bileti alacağım ama 1 gün öncesine mi alsam yoksa teslim olacağım güne mi karar veremedim. Oldu ki teslim olmam gereken günde uçuş iptal oldu ve ben 1 gün sonrasına kaldım bunun yaptırımı ne olur?
RX 6700 XT sistemde oyunlarda ani takılmalar oluyor
Selamlar arkadaşlar. Dün Poworcolor Red Devil 6700XT ekran kartı aldım. İşlemcim 3600X. PSU Highpower 750W 80+.
2k full ayarlarda istediğim fpslerde oyun oynayabiliyorum lakin özellikle PUBG'de ani takılmalar yaşıyorum sık sık. Aynı durum GTA'da da geçerli. FarCry 5'de hiç bu sorunu yaşamamakla beraber AC Odysey'de çok çok nadiren FPS droptan yine aynı sorunu yaşadım.. Kart 60 derece sıcaklığı geçmiyor. Fanlar %35 de çalışıyor. İşlemci de 45 50 derecelerde geziyor.
Kart çoğu zaman %99'da çalışmıyor bile. Gerek gördüğünde %99'a çıkıyor gibi bir durum var. Driver olarak son çıkan 22.11.2 sürümünü kurdum sisteme. Bu takılma sorunu driver alakalı mı acaba? Nasıl çözebilirim?
Dostlar selamlar. Yeni kart almaya karar verdim ve bütçeme uyan modeller bunlar. Kafama takılan birkaç şey var tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Gelelim konuya, Sistemimdeki kasam Aerocool Aero One Eclipse ve özelliklerinde 327 mm'ye kadar kartları desteklediği belirtiliyor.
Başlıkta belirttiğim modellerden aklıma en yatanı Red Devil ancak boyut olarak
Red Devil 320 mm
XFX 304 mm
Gigabyte 282 mm
Red Devil alsam kasanın içindeki hava sirkülasyonunu olumsuz etkiler mi?
Birde Red Devil'i alırsam hepsiburada üzerinden ramos bilişim mağazasından alacağım. Güvenli midir, garanti konusunda sorun yaşar mıyım?
Arkadaşlar American Crew markasının ürünleri hakkındaki görüşleriniz nerlerdir? Hikayesi, marka kalitesi vs hakkında yorumlarınızı da yazabilirsiniz. Ayrıca American Crew'den daha iyi bulduğunuz markaları da belirtebilirsiniz.
1200 1300 TL'ye kadar ekran kartı önerisi
Selamlar dostlar. Daha önce 5700XT ekran kartımı sattım ve uzun bir süredir sistemim boşta yatıyor. İdaretenlik internette surf yapmak için HD4670 kart taktım ama artık oyun oynamayı özledim açıkçası. Cities Skylines tarzı ekran kartına çok yüklenmeyen oyunlar oynuyorum ve idaretenlik bir kart almak istiyorum. Bu bütçeyle 4GB olmak kaydıyla sıfır veya ikinci el farketmez ne alınabilir?
Şu anda Turbox 750ti 4 gb tek fanlı 1370 liraya sıfır olarak bulabiliyorum ikinci elle daha iyi bir seçenek bulunabilir mi?
Gate Coin hakkında (Gate.io Borsasının Coini)
Arkadaşlar GT coin hakkında araştırma yapan yatırım yapan arkadaşlar var mı aramızda? Ne düşünüyorsunuz?
RX 5700 XT'den 3060TI ye geçmeli miyim?
Dostlar selamlar. 5 aylık Gigabyte RX5700XT Gaming OC kartım var. Karttan memnunum. Gayet serin çalışıyor ve son driverla birlikte ara sıra nükseden yazılım sorunları da ortadan kalktı. Genel oyun performansından da memnunum ancak RDR2'yi 1440P ultrada oynarken 35 FPS civarı alıyorum. Bu yüzden kartı satıp üstüne 1000 1200 lira koyarak 2 fanlı 3060Ti almayı düşünüyorum. Sizce aradaki farka değer mi? Mantıklı mı olur macera mı?
İlk defa maskesiz yakalanmanın cezası
|
Oyuncu sistemi toparlama. Önerilerinizi bekliyorum
|
PS4 Aktif GTA Online Topluluğu 2018
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 324
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 23.538 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar