Excel'den anlayan biri acil yardım edebilir mi?
Excelle ilgili final bütünlemem var. Rica etsem bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Eğer ile net maaştan gelir vergisi hesabı yapacağım.
Protein tozu ve yağ yakıcı tavsiyesi?
Başlıkta yazdığım üzere, bir yıldır düzensiz olarak evde ağırlık kaldırıyorum, ağırlık sehpasında göğüs çalışıyorum. Vücut biraz şekillenmeye başladı ama protein tozu hiç kullanmadığım için olsa gerek pek gelişemedim. Buna ek olarak bazı dönemlerde ara verdiğim için göbek çıkmaya başladı. Bana protein tozu ve yağ yakmama yardımcı olacak takviye önerir misiniz?
Yeni başlayanlar için 500 liraya Bağlama tavsiyesi?
Arkadaşlar yeni başlayacağım. En fazla 500 liraya kadar alabileceğim, en iyi bağlama hangisidir? Pazartesine kadar almam lazım kursa yetiştirebilmem için.
Eski üyelerden yardımcı olabilecek biri var mı? Öğrenciyim, yazılım başta olmak üzere r10 sitesinin faydalarından yararlanmak için üye olmak istiyorum. Referans kodu paylaşabilecek forumdaş varsa PM ile benimle iletişime geçebilir mi
Elektrikli ani su ısıtıcı (şofben) sigorta attırıyor
Migrostan geçen salı günü Baymak BT7000 ani su ısıtıcısı alıp kutusundan çıkan sigortaya bağlayıp fiş ile prize takarak montajını yaptım.
Isıtıcı 3. Kademede 5-6 dakika sonra merkezi sigortayı attırıyor. Kendi kutusundaki sigortası ise atmıyor.
Merkezi sigorta akımı beslemiyor diyerek 2. Kademede kullanayım dedim ama bu sefer de aşağıda gördüğünüz prizi hafif eritti yine merkezi sigortayı attırdı. fişi çektiğimde kablo ve fiş demiri çok ısınmıştı öyle ki prizin eriyen plastiği görselde görüleceği üzere fişin demirine yapıştı.
Kablo 2.5 mm bu arada.
Merkezi sigorta:
Şofbenin kutusundan çıkan sigorta:
Eriyen priz ve fiş:
Xiaomi Redmi 9T kalibrasyon sorunu
Telefonu dün sıfır olarak aldım kurulumunu şimdi yaptım. Hiçbir sorun yoktu ama Temple Run ve Trafik Racer gibi oyunlarda kalibrasyon sorunu baş gösteriyor.
Şöyle ki; cihaz Traffic Racer'de özellikle hassas hareketleri uygulamadığı gibi, çok hantal ve sert dönüşler yapıyor. Play üzerinden kalibrasyon uygulaması indirip kalibre ettim ama hiçbir işe yaramadı.
Cihazın donanımsal arızalı olup olmadığını nasıl tespit edebilirim? Bir de bu sorunun nedeni yazılımsal olabilir mi??
Şiir tablolamak
Divan edebiyatına aşırı merakım var. Aşağıya bırakacağım birkaç gazel, kaside örneğini tablolatıp/çerçeveletip odamın duvarına asmak istiyorum. Bu işi profesyonel olarak yapan birileri var mı?
6 yıl Superonline fiber kullandıktan sonra, fiber altyapısı olmayan bir lokasyona taşındığımdan dolayı yaklaşık 2,5 yıldır ne yazık ki 35 Mbps Vodafone.net kullanıyorum.
Bulunduğum adreste, Superonline'a ait hiçbir altyapı yok. Bana vodafone.net ve Superonline dışında tavsiye edebileceğiniz, sorunsuz, cart curt kopma vs yaşatmayacak, 35-50 Mbps hızında bir adsl/vdsl internet sağlayıcısı ve internet tarifesi tavsiye edebilir misiniz?
Temelim zayıf, Birey B 2021 biraz zorluyor, daha kolay bir soru bankası bakıyorum. Karekök 0'da hem güncel değil hem de çok basit seviye. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Soruların yeni nesil olması mühimdir.
Tercih verdikten sonra atama süresi?
Arkadaşlar KPSS Ortaöğretim Hemşirelik bölümü için tercih vermeyi düşünüyorum. 30 aralık - 7 ocak atamasına başvurursam olası atamam kaç ay sürer? Ben Haziran ortasına kadar atamamı geciktirebilir miyim? Malum üniversite sınavına hazırlanıyorum da.
Alimlere sorun; hekimlerle konuşun ve fakirlerle oturun. Hz Muhammed (SAV) |
Alimlere sorun; hekimlerle konuşun ve fakirlerle oturun. Hz Muhammed (SAV) |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.741
İkinci El Bölümü Mesajları: 643
Konularının görüntülenme sayısı: 151.585 (Bu ay: 1.990)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El