Bilgisayar ustalarının yardımına ihtiyacım var
cs2 oynanmıyor acayip kasıyor.. testlerde sorun gözükmüyor yardım eder misiniz
Sabertooth x58 Xeon x5675 CPU OC
Merhaba
Başlıkta da belirttiğim gibi Sabertooth x58 Anakart ve Xeon x5675 İşlemcim var.. Oc yapmak istiyorum fakat zarar vermekten çekiniyorum.. Bana destek olacak tecrübeli arkadaşlar arıyorum. Görüntülü arama eşliğinde biostan oc yapmayı düşünüyorum. Eğer müsait olan yardımcı olmak isteyen biri olursa bana ulaşsın lütfen..
Kayıt cihazı için karaköyde yeraltı çarşısından mikrofon aldım fakat ses çok az geliyor ve aşırı cızırtılı bunu nasıl düzeltebilirim sorun ne?
Canım çok acıyor
Annem vefat edeli 143 gün oldu.. Onun için dua eder misiniz Kuran okumayı bilen merhametli birileri onun içinde yasin suresi okuyabilir mi Adı Asiye.
Sapphire R9 280x Tri-X Başımdan geçenler
Bu kartı forumdan almıştım 3-4 ay kullandım sonra kart görüntü vermemeye başladı. Tamire gönderdim 600 tl masrafı var, tamirden sonra düzeleceğinden kesin emin değiliz dediler geri aldım kartı.
Eve geçip kartı fırınlama tekniğini denedim sonuç başarılı görüntü geldi ama bir müddet sonra alttaki fotoya benzer bi ekran geliyor kitleniyor reset atıyorum. Gpu Clock 1070 Memory 1550 yaptığımda sorun olmuyordu. Kartın kendi radyatörü soğutamadığı için soğutucusunu çıkarıp cpu soğutucusu taktım vram ve vrm ler için yeni ısı emici alüminyum parçalar taktım şuan soğutmasında problem yok. Kart yüke girdiğinde tekrardan görüntü aşağıdaki gibi olmaya devam etti(Görüntü temsilidir) ve reset atmak zorunda kalıyorum.
Elimde sıcak hava istasyonu olsa kendi imkanlarımla reballing deneyeceğim çünkü kartı fırınladıktan sonra 1070 mhz lerde hatırı sayılır bir zaman sorun çıkarmamıştı.
Bir başka sorun ise bu kartın bios dosyasının orjinal olup olmadığı.. aslında sizden istediğim Ekran kartının resmi ilk bios dosyasını nereden temin edebilirim ?
İşlemci anakart uyumu yardım
|
Dış ortam Acces Point hk.
.
|
Bilgisayar toplamak istiyorum yardım eden yok
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.902
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 30.995 (Bu ay: 1.077)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic