Şimdi Ara

Profesyonel Sessiz Klavye Yardım LTFN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    Profesyonel multimedia tusları olan,EN ONEMLISI SESSIZZ VE YUMUSAK tuslara sahip Klavye arıyorum.Genelde
    Kod yazıorum PC de ve Sessiz Yumusak bır klavyeye ıhtıyacım var.
    Neler onerebılırsınız
    (Şuan elımde MIcrosoftun Mavi-Beyaz) Multimedia seti var.
    Fiyatı cok abartmadan ne onerebılırsınız.
    Saygılar



  • A4 Tech'in standart klavyeleri yumuşak ve sessiz,bence öyle özel ve pahallı ürünlere yönelmeden bir mağazada dene...
  • Mağazada deneme sansım yok.Netten siparis verıcem o yuzden daha once kullanmıs,halen kullanmakta olan arkadasların kendı klavyelerı uzerınden tavsıye yapmalarını rıca edıyorum.Dırek Marka ve model solerlerse netten ınceler dırek sıparısı verırım dıye dusundum..
    Genel anlamda A4 ıyı dıyerek bı yere varmam mumkun deıl.
  • Yok mu arkadaslar Onerısı olanlar?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ArKaNToS

    Yok mu arkadaslar Onerısı olanlar?


    daha 2-3 gün önce aldım şunu söyleyim bende sessiz olsun diye almıştım ama deneyerek alsan bile sesini anlayamıyorsun.bende sıradan bi a4 vardı tuşlarındaki boşluktan kaynaklanan sesler geliyodu onun yerine a4 klm7u diye bi model aldım.bunda boşluktan kaynaklanan ses yok çünkü slim klavye ama bundada daha değişik bi ses var.ama yinede diğeri kadar değil.benim aldığımda usb girişi var.yani kasaya usb takacam diye yırtınmıyosun dorğudan klavyeye takıyosun flash diski.alırken pek önemsememiştim ama baya güzel bişeymiş.ayrıca mikrofon ve kulaklık girişleride var.klavye ps2'den bağlanıyo ayrıca 3 tane daha çıkışı var.biri hoparlörün bağlandığı yere bağlanıyor,ayrıca o kablodan dişi bir kablo ucu daha çıkıyor.o uca hoparlörün ucunu takıyorsun diğer ucuda bilgisayara takıyorsun.böylece klavyeye kulaklık takarsan hoparlördeki ses kesiliyor ama kulaklık takmazsan hoparlördeki seste hiçbir değişiklik olmuyor.mikrofon içinde ayrıca bir kablo.onuda bilgisayarın arkasındaki microfon yerine takıyorsun.3. kablo ise usb kablosu klavbyedeki usb girşini kullanabilmek için.bu usb girişi usb 2.0.ben tam alışamadım ama yinede alışınca güzel bişeye benziyo klavye.ayrcaı çoklu medya tuşlarıda var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 1 Şubat 2007; 19:51:22 >




  • specific Onerı yapacak pek arkadas yok heralde Neyse yorum yapan arkadaslara tşkler
  • creative in mouse+klavye seti kullaniyorum.. klavyesi soylemis oldugun konularda cok basarili, ama mouse u pek iyi degil.
    klavyesinin yaninda microsoft un laptop mouse unu kullaniyorum.

    slmlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ArKaNToS

    specific Onerı yapacak pek arkadas yok heralde Neyse yorum yapan arkadaslara tşkler

    specific ne demek?
  • Microsoft Comfort Curve 2000, hem gayet ergonomik hem de gayet sessiz. Backspace tuşu bozulmadan önce zevkle kullandığım klavye idi. Fiyatı da uygun seviyelerde. O fiyata daha sessiz olanı bulamazsınız. Ayrıca A4'ün klavyeleri uzun süre hızlı yazınca insanın elini şişiriyor. Tavsiyem Comfort Curve ya da bütçeniz yetiyorsa Natural Ergonomic 4000 modelini önerebilirim.
  • Bendeki A4 Tech KB720 slim klavye,hiçbir özelliği yok ve fiyatı da ucuz.Şu kadarını söyleyebilirim,benim için daha önce kullandığım Samsung'a göre "çok", genel olarak da "yeterince" sessiz bir klavye.
  • microsoft natural ergonomic 4000. Turkiye de bir tek koysepete.com da bulabildim. Gunun 10 saatini saat kod yazan biri olarak budur derim.
  • Microsoft Comfort Curve Keyboard (B2L) kesinlikle yumuacık bir tu setine sahip ve gördüğüm en sessiz klavyelerden biri tavsiye ederim
  • Konu cok eski ama halen aramalarda googlede yerini muhafaza etmis bir konu :) Kisa bir sure once ben de sessiz klavye yazip da arama yapip deneyimlerini paylasanlari gormek icin nette hummali bir arastirma icine girdim. Acikca soylemek gerekirse sessiz oldugu iddia edilip yazilan markalarin coguna bizzat gidip teknoloji marketlerde bakinca bunlari oneren arkadaslarin kulaklarinda sorun oldugu kanaatine vardim!!! Gece takur tukur ses cikaran bir klavye nasil olur da ayni kategoride yer alir?? Sessizlikten kastimiz zaten geceleri olan magduriyeti gidermek :)
    Misafir geldiginde yan odadakilerin klavye sesinden homurdanmamasi, annenizin desibel rekoru kirabilecek azarlamasiyla karsilasmamak,ayni odada kalmak zorunda oldugunuz arkadaslarinizin o sesten rahatsiz olmamasi vs vs ornekler cogaltilabilir. En az sese sahip olan klavyeyi bulmak icin bir gunumu ozel olarak ayirdim..

    Yil 2012... Aylardan Ocak.. O zamanlardan sonra cikanlar beni baglamaz :D Bu yazi da eskiyecek cunku sonradan bana daha sessizi var demeyin :)

    Arkadaslar klavyenin sessiz olmasi kadar rahat yazi yazabilme zevkini verbilmesi de onemli! Tus dizilimi, enter tusunun buyuklugu,tuslarin aralıklari veee FIYATI :) Tum bu ozellikler dikkate alindiginda ;

    -Oyun oynarken yon tuslari sizi rahatsiz etmeyecek kadar ayrık ve rahat
    -Yeteri kadar multimedia tuslari olan
    -Enter tusu buyuk (kucuk olunca sinir oluyor insan,Netten resimlerine baktiginizda resimlerde kucuk gorunuyor ama degil klavyeyi kullaniyorum kocaman bir enter tusu var gonlunuz rahat olsun :) )
    -Back Space tusu uzun (Enter tusunun ustunde,onun da kucuk olmasi alismayanlar icin sıkıntı olabiliyor ama bu klavyede tam istedigimiz gibi)
    -COOKK SESSIZZZ (Laptop klavyelerindeki sessizligin aynisi diyebilirim. Ben daha sessiz buldum hatta. Hatta 10 kadar kisi ile ayri evlerde ve mekanlarda test edilmistir :) )
    -FIYATI MAKUL !!! (Arkadaslar 25 TLye almistim daha ucuz yada 3-5 lira daha pahaliya bulabilirsiniz, aranilan ozelliklere gore cok iyi bir fiyati var, o 100 kusuru gecen abartili tavsiyelerdeki gurultu makinalarina oranla fiyati harika)
    -Guzel bir tasarimi olan
    -Beyaz ve siyah renk cesidi bulunan bir klavye... Modelini ve markasini yazayim artik yoksa kufur yiyecegim gibime geliyor

    GoldMaster K-807

    Evet.. Alin.. Deneyin.. Bana buradan bir duaniz yeterli olacaktir :) Benim cocuk klavyeyinin tuslarina vura vura bir hal etmesine ve surekli dusurmesine ragmen halen ayni sessizligini koruyan gayet guzel bir klavye.. Deneyenler bana dua edecekler... Soyledigim bu model kablolu. Kablosuzlarda arastir derseniz lazim olursa gider onu da arastiririm ama bunu bulunca kablosuzu aklima hic gelmedi :)
    Sessiz geceler :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_tebessum -- 18 Mayıs 2012; 1:01:07 >




  • Enter tuşunun küçük olduktan sonra dünyanın en iyi klavyesi olsun 1 tl bile vermem. Yinede teşekkürler ayrıntılı bilgiler için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedathut

    Enter tuşunun küçük olduktan sonra dünyanın en iyi klavyesi olsun 1 tl bile vermem. Yinede teşekkürler ayrıntılı bilgiler için.

    ENTER TUSUNUN BUYUK OLDUGUNU ACIKLAMALARDA BELIRTTIM AMA EKLEDIGIM RESIMDE KUCUK GORUNUYOR HAKLISIN..
    Öyle bir tereddutun olmasin Enter tusu buyuk :)
  • Beyler banada önerin bitane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omq

    Beyler banada önerin bitane

    Logitech media keyboard 600 modeli var bende backspace ve enter tuşları büyük bence de sessiz,30 tl ye almıştım.
  • Bulabilirseniz çok sessizdir ancak oyun oynamaya elverişli değil. Oyunlarda sürekli basılı tutulan parmakları çok bastırmak gerektiğinden parmakları yoruyor. Işıklı olması da gece kullanım için çok uygun.
    http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-k5390el-k5390el-q-isikli-multimedya-usb-klavye/productdetails.aspx?I_ID=32385



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 20 Mayıs 2012; 1:39:22 >
  • bir tebessum arkadaşın tavsiyesi ile goldmaster k-807 aldım. Gerçekten laptop hassasiyetinde, sessiz ve gördüğüm kadarıyla dayanıklı bir klavye. Bu klavyeye kadar 5 katen harici klavye almıştım.
  • microsoft wired 400 modelini tavsiye ederim bende, gayet sessiz, kod yazanlar için uygundur
    bi de mouse bakıyorum ben , var mı tavsiyesi olan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.