Şimdi Ara

Profesyonel kıllı olarak bu başlıkta kıl ve tüy sorununuza yardımcı oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    internette kıllarla ilgili çok gereksiz bilgiler var. Ben de onların kurbanı oldum uzun süre. Denemediğim yöntem kalmadı size başımdan geçenleri anlatacağım. Kıl tüy sorunu olanlar yazının uzunluğunu önemsemeden okuyup bana soru soracağını tahmin ediyorum.

    kaş ortasında 6-7 tane vardı ama düzenli olarak cımbızla alıyordum. önceden haftada bir alırken her gün almak zorunda kaldım çok cabuk uzamaya başlamışlardı. Bazen kıl cımbıza gelmiyor ama orada duruyordu cımbızla yara ettiğimi hatırlıyorum. Ense ve ense altı hele felaketti. Tshirtten taşıyordu. Okul gömlek uygulamasından tshirt uygulamasına geçmişti gömleğin yakasını kapatmaktan dersi dinleyemiyordum. Otobüse vs bindiğimde utanıyordum bu durumdan. Aslında düşününce dünyada ne kadar büyük sorunlar var benim derdim kıl tüy diyebilirsiniz ama bu durumu sadece yaşayan bilir. özgüveninizi minumuma indiriyor.

    Yanaklarımda sakallarım çıkıyordu ya şekilsiz . gözümün altlarında ince ince tüyler vardı. kuafore ağda yaptırıyordum. uzun lafın kısası kıllı biriydim.

    Ense tıraşı için her hafta kuaföre gidiyordum klasik. ensenin hemen altı ( tsirtten çıkan yerler) içinde makineyle kısaltıyordum. Nokta nokta oluyordu.

    geçici çözümler üretmiştim : yakalı gömlek giymek yakasını kapatmak


    ulaşamadığım bölgelere veetin tüy dökücülerini kullanıyordum. her dışarı çıkmamda tekrarlıyordum. ilk zamanlar 2-3 gün götürsede tekrardan çıkmaya başlıyor. ve sizi çok yoruyor. hem maddi anlamda hem psikolojik anlamda.

    internetten sürekli lazer epilasyonunu araştırıyordum çünkü tek çözümün lazer epilasyon olduğu yazıyordu(!) DÜNYANIN EN BÜYÜK YALANININ BU OLDUĞUNA EMİNİM.


    2sene önce bir kaç yeri araştırdım. herkes farklı fiyat farklı seans süreleri veriyordu. kimisi sınırsız seans diyordu kimisi 8 seanslık paketler halinde diyordu. uzun araştırmalar sonucunda en iyi denilen yere gittim. arkadaşımla birlikte gittik. 8 seanslık pakete ortalama 3500 tl gibi para verdim. yüzümü incelediler. yüzümün lazere uygun olmadığını iğneli epilasyona başlamam gerektiğini söylediler. kıl yapımın ve ten rengimin ise %90 95 e kadar sonuc verebileceklerini ancak her zaman kesin sonuç diyenlere inanmamam gerektiğini söylediler iyi hoş başladım lazere ve iğneli epilasyona.

    iğneli epilasyon = esmer beyaz ol fark etmez kılın ince kalın olsun fark etmez tek tek köke kadar indikleri için her tipe uygun

    lazer epilasyon = esmer ve beyazlarda ayrı makine kullanıyorlar gözlemlediğim kadarıyla. Ve ince tüyleri tekrar kalınlaştırdığı için ince tüylere yapmıyorlar. (kızları bilemem kılları daha ince olduğu için lazerde şanssız sayılabilirler iğneli fark etmez herkese uygun) ama belimdeki tüyler ince diye lazerle almadılar her seans sonrası o bölgeler rahatsız ediyordu.



    iğneli epilasyonda dakika usulü çalışıyorlar. düşününce çok masraflı gelmişti. kaş ortalarımı temizlediler ilk seans sonra sakallarıma şekil verdiler. 1.seansım kaç dk tuttu hatırlamıyorum ama 50-60 tl tutmuştur. daha sonraki her seansta kıllar azaldığı için çalıştıkları sürede azaldı son seanslara doğru 15-20 tl verdiğimi hatırlıyorum.

    lazerinde ilk seansı bitmişti! peşin ödemiştim peşin istiyorlar lazeri. (ben 3500tl ödedim) bildiğin artık kılsız tüysüzdüm göğsüm sırtım ensem kızarıktı pürüssüz değildi ama böyle kökleri gözüküyordu. yanık halde tabiki 2-3 hafta sonra tekrar gelmemi söylediler ve çıkmayan tüylerede yapacaklarını söylediler.

    3hafta sonra gittim. kalan bölgelere de yaptılar. kaş ortam çıkmamıştı sakallarımın üstüde öyle.


    1.5 sene gittim geldim. kaş ortam sakallarım 8.ayda bitti. kaş ortamda 10-11 tane kıl vardı. sadece ip ince çok ince 2 tane kalmıştı. sakallarımda ise çok çok aşırı ince 3-4 tane vardı. hazır gelmişken onlarıda yaptırıyordum 2 ayda bir. lazerin son seansında yaptırmadım çünkü bitmişti.

    oysa lazer bitmemişti! kandırılmış gibi hissettim son seansta göğsümdeki kıllar yok olmaktan çok incelmişti. sırtımdakilerde ensemdekilerde halen duruyordu. umutsuzca 8. seanstan sonra biter demiştiniz ne yapıcam dediğimde kontrole geldiğinde durumu değerlendiririz dediler



    malum gün geldi beklenilen yanıtı aldım. Neden böyle oldu anlamamışlar. malesef o %5lik dilimin içindeymişim. bundan sonraki yaptıracağım her lazer incelen kılları kalınlaştırırmış ama ağda niyetine yaptırabilirmişim!! 2 ayda bir. başka isteğiniz var mı demek geldi içimden de diyemedim tabi.


    çok pişman oldum iğneli epilasyon yaptırmadığım için vücuda. 3500 tl oraya vereceğime en azından 1.5 senede ensemi biraz altını nebilim yarım sırtı yaptırırdım hiç değilse çözüm alırdım. Sonra bir gün başka bir yerle konuştum durumu anlattım sırt ense bölgesine başlayacağımı söyledim ama güvenemediğimi vs. o yüzden omuzlardan başlattım. 3seansta gözle görülür azalma ve incelme yaşandı.

    şimdi diyorum lazere verdiğim parayı iğneliye verseydim keşke.



    Eğer faul kaş ortası sakal vs gibi derdiniz varsa hiç durmayın iğneli epilasyon yaptırın. daha büyük bir bölgede sorun varsa parça parça iğneli yaptırın tavsiyem.


    sormak istediğiniz bir şey olursa buradan veya özel mesajdan yazın yanıtlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranssiparta -- 24 Ağustos 2015; 23:28:13 >







  • tamam şimdi reklamını yapmaya başla
  • bir kaç saniye içinde yazıyı okuman imkansız konuyu baltalama. Reklam yapmadığımı ve yapmayacağımı görürdün okusaydın. burada sorularını yanıtlayacağım insanların boş yere zaman ve para kaybetmemeleri için neyin reklamını yapabilirim ayrıca ?
  • Geleneksel olarak sorayım: Makat kıllarını ne yapacağız
  • oranssiparta O kullanıcısına yanıt
    Katılım zamanı: 24 Ağustos 2015

    Bunu yazmak için mi kayıt oldunuz?
    1 dakika 40 saniye yazınızı okumak için gayet yeterli bir süre.
    Peki, ense kılları için ne önerirsiniz? Bendeniz köse olan bir insanın goril ense kılları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

    Geleneksel olarak sorayım: Makat kıllarını ne yapacağız

     Profesyonel kıllı olarak bu başlıkta kıl ve tüy sorununuza yardımcı oluyorum
  • Hesabım ceza yediği için açtım. Eminim eski hesabımı da tanıyorsundur. bir daha o hesabı kullanmayıp normal başlıklar açmak için açtım bu hesabı . başka konularımıda görebilirsin kardeşim ilerleyen zamanlarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omisis046

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

    Geleneksel olarak sorayım: Makat kıllarını ne yapacağız

     Profesyonel kıllı olarak bu başlıkta kıl ve tüy sorununuza yardımcı oluyorum






  • öneriniz var mı peki hastane vs.

    ve kaç yaşında başladınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

    Geleneksel olarak sorayım: Makat kıllarını ne yapacağız

    olm ya puhahaha ne yapacağını bilmiyorum. ama kesinlikle Yakma. belki tüy dökücü ? belki jiletle ama bunun cevabını veremeyeceğim bilmediğim için:D
  • oranssiparta O kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.

    ''Peki, ense kılları için ne önerirsiniz? Bendeniz köse olan bir insanın goril ense kılları var.''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oranssiparta

    Hesabım ceza yediği için açtım. Eminim eski hesabımı da tanıyorsundur. bir daha o hesabı kullanmayıp normal başlıklar açmak için açtım bu hesabı . başka konularımıda görebilirsin kardeşim ilerleyen zamanlarda.

    Avatar koy da icabına bakıyım

  • Bacak kıllarına ne yapacağız? Ben tamamen yok etmek yerine %85 %90 oranında azaltmak istiyorum. Berbat gözüküyor, şort, kapri filan giyemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan

    öneriniz var mı peki hastane vs.

    ve kaç yaşında başladınız

    1 dk da bir cevap atabildiğim için geç yanıtlayabilirim.

    Reklama girmemesi için öneri yapmıyorum. biraz araştır istersen galiba 18 yaşında başladım suan 21 im
  • evde ağda yaparsan 2 hafta sonra gene çıkmaya başlıyor.

    lazere gidersen 2 ayda bir çıkmaya başlıyor. benim halen çıkıyor 1.5 sene gittim

    iğneli yaptırırsan 2 ayda bir çıkmaya başlıyor azalmış ve incelmiş olarak. seanslarım halen bitmedi ama çok memnunum şuan iğneliden
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    İğneli epilasyon diyorum ben ama düşününce okadar kıl nasıl gitcek. sonuçta uzmanı değilim istersen araştır mail at. vs ama çok derin araştırmalara git. bir iki kişiyle bırakma ben öyle yapmıştım


    lazer nasıl etki verir bacaklarda bilmiyorum ama ben güvenmiyorum onlarıda araştır


    ben bacakları makineyle kısaltıyorum ama sıkıyor bir yerden sonra.
  • philips bodygroom aldım. yazın haftada bir tüm vücut 10 dk da ter temiz. giriyorum dusun altına on dk mi alıyor fiyatı 100tl
  • Hangisini aldınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutulmus Domates -- 24 Ağustos 2015; 23:53:03 >
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    Kökünden almadığı için çok kötü bir görüntü oluyor öyle
  • Seninki takıntıymış. Kaşa sakala epilasyon, iğne... Aşırıya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.