Şimdi Ara

Profesyonel Elo Boost Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • League of Legends Elo Boost veya bir diğer adıyla LoL Elo Boost, League of Legends hesabınızın profesyonel oyuncularımız tarafından belirlediğiniz lige kasılması işlemidir.



    Boost Seçeneklerimiz:


    Elo Boost

    Duo Boost

    Win Boost

    İlk 10 Maç

    Hero Boost

    Level Boost

    Challenger Boost



    Mevcut liginizi, puanınızı ve ulaşmak istediğiniz konumu belirterek bizden fiyat alabilirsiniz arkadaşlar. Herkese keyifler oyunlar.




  • defol

  • buna da mı el attınız ameke

  • 00:53 ile 02:08 arasında anlattığına göre devasa bi sektör



    ace Burakyoutube
    Bugün daha önce hiç duymadığınız, para kazanma yöntemlerini size dolar kazandırabilecek 5 iş fikrini paylaştım. Bu iş fikirlerinden ek gelir veya tam zamanlı olarak birikim yapıp hayalinizdeki büyük projeler için sermaye oluşturabilirsiniz. 00:00 Giriş 00:11 Sizlere teşekkür mesajım 00:53 Eloboost & Canlı Koçluk 02:08 Sosyal Medya Ticareti 02:30 E Girl ve Sanal Arkadaşlık 03:00 Canlı Yayın ve Ajans Yöneticiliği 03:56 Medya ve Ajans Yönetimi 04:48 Kapanış Bölümü Dipnot arkadaşlar bazı iş modelleri keşke hiç yapılmasa ama videoda dediğim gibi yüzlerce hatta binlerce insan bu iş modellerinden oyun oynayıp para kazanıyor. #internettenparakazanma #dolarkazan #işmodeli #oyunoynayarakparakazanmak #beamng instagram:https://www.instagram.com/aceburakyt/ tiktok:https://www.tiktok.com/@aceburakyt
    https://www.youtube.com/watch?v=_-6Tc_eruww&ab_channel=aceBurak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.