Şimdi Ara

Pozitif Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 mayıstan itibaren artık reklam amaçlı sms gönderemeyecek firmalar size sizin izniniz olmadan. Bu durumu fırsat bilen bir abimiz şöyle bir sistem geliştirmiş. Kişilerin bir nebze onaylarını topluyor. endi sistemine abone yapıyor. Abone olmalarını ilgi çekice hale getiriyor.Sisteme başkalarını üye yaparak anket doldurarak video izleyerek para kazanabiliyorsunuz. Sistem gelecek vaad ediyor gibi. Gazetelere haber olarak çıktı. Konu hakkında daha detaylı bilgiyi vereceğim linlerde bulabilirsiniz. Onun dışında vereceğim linkten üye olursanız bende kazanırım sizde. Herkese bol şanslar
    https://www.youtube.com/watch?v=Kt7Azhq6bkw

    Davetiye linkim:https://www.pozitifsistem.com/?lnk=e1c52a6a-65f5-4ddb-be22-364ef87d4580







  • Merhaba, işimiz kısaca şöyle ;
    Tam öğrencilerin, ek gelire ihtiyacı olanların acilen girmesi gereken bir iş.. Yapman gereken sadece reklamları izlemek, formları doldurmak ve benim yaptığım gibi bu işi yapacak birileriyle iletişime geçmek. Bu kadar basit her bulduğun kişi sana ek gelir getirecek ve sen kimseyi bulmadan bile reklam izleyerek bir sure sonra sağlam paralar kazanmaya başlayacaksın. Daha ayrıntılı bilgi için, vereceğim linkten üye olmadan önce ayrıntılı bilgileri oku zaten okudukların hoşuna gidecek ve hemen üye olacaksın şimdiden hoş geldin.

    Link:

    https://www.pozitifsistem.com/?lnk=1d575cc2-369b-42b3-8397-08165e7c7f05

    İş çok basit şöyle ki;
    Yapmamız gereken tek şey siteye üye olmak ve sitenin bize sunduğu reklamları izlemek, formları doldurmak ve oturup ne kadar para kazandığımızı izlemek..
    Çok basit gözüküyor böyle olmaz kesin bir şey vardır dediğinizi duyar gibiyim bende öyle düşünüyordum ama araştırdıkça öyle olmadığının farkına vardım..
    Bu işlemleri yaparken bir yandan da kendinize üyeler bulmanız lazım. Ne kadar çok üyeniz olursa o kadar hızlı para kazanırsınız. Nasıl mı, diyelim ki kendinize 100 üye buldunuz ve bu üyeler kişi başı her gün 10 lira kazanıyor. Sizde bu üyelerden komisyon alacaksınız bu sayede onların kazancı sizin kazancınız olacak. Her üyeden günlük 1 lira aldığınızı düşünün misal tabi ki bu, 100 üyeden 100 lira yapar. Yani siz isterseniz sadece üye bulmaya çalışıp bir çok üye edindikten sonra hiç bir reklama tıklamadan form doldurmadan sadece üyelerden gelen komisyonlarla para kazanır hale gelebilirsiniz.. Bu iş çok iyi sizde bunun farkına varacaksınız ama ilk başlarda biraz emek vermeniz gerekecek ki kolay para kazanmak istiyorsanız bunları uygulamalısınız..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.