Şimdi Ara

PORTATİF KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar portatif taşınabilir klima kullanan var mı aranızda , internetten baktım fiyatları bir hayli yüksek ama cok kullanışlı suyu koyun 8 saat aralıksız sogutuyor yazıyor cogunda.20 m2 lik bir odayı buz gibi yapar mı ?



  • Ben bu aksam eşime aldım delonghi 9800 BTU luk. Sesi bizi rahatsız etmedi. Simdilik pencerenin kenarından çıkardık üstünde perdeyi çektik o halde soğuttu mutfağı. Cama menfez açtırıp o şekilde kullanacağız sanırım. Cihaz beklediğimizden iyi çıktı. Mutfağa klima taktiracak yerim yok ve aşırı sıcak oluyor. Bu şekilde mesele çözülmüş oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 12 Ağustos 2015; 23:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    hocam nereden aldınız
  • Benim odamda 9 metre kare. Bir yerleri kırıp dökmeden nasıl yaparız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Ben bu aksam eşime aldım delonghi 9800 BTU luk. Sesi bizi rahatsız etmedi. Simdilik pencerenin kenarından çıkardık üstünde perdeyi çektik o halde soğuttu mutfağı. Cama menfez açtırıp o şekilde kullanacağız sanırım. Cihaz beklediğimizden iyi çıktı. Mutfağa klima taktiracak yerim yok ve aşırı sıcak oluyor. Bu şekilde mesele çözülmüş oldu.

    Aslında konuyu açan arkadaş cihazları karıştırmış. O içine buz falan konan cihazları sormak istemiş ama onlar klima değil vantilatör gibi şeyler.

    Asıl size sormak istediğimse delonghi nasıl olurda sizi rahatsız etmez. Airfel bile 45 db civarı ses vaad ederken ve bu 45 db bile aşırı gürültü sayılırken siz buna nasıl tahammül ettiniz. Aldığınız cihaz n87 modeli ve 63db ses ölçümüne sahip. Ya bulunduğunuz yer çok gürültülü veya ölçümlerde bi farklılık var sanırım. Günlerdir forumda okumadığım başlık kalmadı bu cihazlarla alakalı ve cesaret edip alamadım doğrusu. İncelemenizi ve mümkünse bi telefon uygulamasıyla ses ölçümlerinizi paylaşmanızı istesek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 17 Ağustos 2015; 1:36:18 >




  • tbederli kullanıcısına yanıt
    Koctastan aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Evet 63 dB çıkıyor ve açıkçası biz rahatsız olmadık. Kullanılan yer mutfak sürekli sesin olduğu bir yer belki de ondan rahatsız etmedi. Buna bakınca air felin 45 dB si baya iddialı bir rakam çünkü bu cihazlar motorları ile beraber yanı iç mekanda motor calistiriyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.