Şimdi Ara

polo 1.6 4k AVT AC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçenlerde çok sevdiğim 97 model otomatik swing 1.4 corsamı sattım, aracın bana bir kaç ufak tefek masrafı olsada sevmiştim kendisini. Aracı satmak için almıştım ama bir süre kalmıştı elimde. Neyse arkadaşlar bir tane kırmızı renkte polo 1.6 4k AVT AC otomatik araç buldum 75 hplik motoru var ustamı götürdüm aracın yanına ustamda beğendi aracı fiyatta anlaştık 12.250 ye bırakıyorlar bana aracı araç 150 bin de temiz diyor ustam ama ben yinede öbür corsayı almadan önceki gibi sizlere danışmak istedim 1.6 75 hp polo hakkındaki görüşleriniz özellikle yakıt tüketimi ve performans olarak şehir içi kullanıyorum genelde hep zaten araç klimasına falan baktım felaket soğtuyor işçiliği falan gerçekten iyi büyük ihtimalle alacağım. birde araca aldıktan sonra 4x40W olan bir teyip bağlasam bu araca gider mi ? lütfen bilgilendirin beni arabayı bir kaç gün içinde alacağım şimdiden teşekkürler (:

    Ayrıca arkadaşlar en büyük problem araç sınıfındaki araçlara göre geniş mi? Malumunuz 1.91 boyundayım önce corsa ile ön yargılarım olmuştu ama corsada rahattım polodada aynı rahatlığı yaşarmıyım polo dar mı yok sa daha mı geniş ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjims -- 16 Ağustos 2011; 5:15:12 >







  • Arkadaşlar yok mu ya yardım edebilecek ? ?
  • valla aradan 20 gün geçmiş olsada söyliyeyim ... bende 97 model 3 kapı polo kullanıcısıyım ... 190 boy 95 kg ... bi sıkıntım yok ... yakıtı biraz yüksektir bu araçların 8v olduğu için onun haricinde lpg uyumu tartışılır ... kimisi memnun kimisi değil ... ben benzinde kullanıyorum şehir dışında 28 - 30 kuruş .... şehir içinde 45 - 55 kuruş arası yakıt tüketimi var ... bunu göz önüne al ama onun haricinde aracından memnun kalırsın ... konforlu keyifli ve zevkli bi araçtır ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.