Şimdi Ara

Polis olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaş var iş giriş çıkış saati ne diyorum belli değil diyor. Pat gece telefon çalıp çağıırılabilirsin dur durak bilmez yolculuklara gidersin otobüs veya uçakla. Maaşı harici iyi olan bir yanı yok. Zaten o maaşı başka iştede alsan herkes kredi verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boldrex

    Genelde 12/24 çalışır, büroda gündüz 8/5 çalışanlar da hafta sonu 1 gün tatil alır. Ancak büyük sehirlerde coğu zaman 12/12 olur. Maç, miting, seçim, sınav ve tüm toplumsal olaylar hatta doğal afetler bile çalışma sistemini değiştirir. 12/24 çüler hiçbir resmi tatilden faydalanamaz, diğerleri de kismen birime ve amirine göre değişir. İlk 10 yıl 20, sonrasında 30 gün yıllık izni vardir.(büyük olaylarda yıllık izinden de göreve çağırılır) Çalışma şeklin, yoğunluğun birime göre değişir en zoru karakol ve ekiptir. Metropolde polis merkezleri yol geçen hanı gibidir çok yoğundur ve genel hizmet olarak gecer ki her olaya bakar. Akıl hastanesine hasta bile sevk edersin. Tüm diger birimler ellerindeki işi sana yükler sinir stres yaşarsın, yani büyük sehirde karakol Chernobyl ile aynıdır. Fazla çalışma ücreti maaşında sabittir, sınav görevinde ek ücret vardır. Kısacası çalıştığın il veya ilçe ne kadar kalabalıksa polislik o kadar zordur. Son çare olarak tercih edilebilir bir meslek maaşı ülke koşullarına göre iyidir.
    Hocam peki ileriki yıllarda çalışma saatleri 8/24 olur mu ?
    Birde bekçi sayısı arttıkça polisin görev yılı azalır mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Nisan ayında içişleri bakanı 8/24 için çalışma yapıyoruz demişti ama ne zaman olur yada olur mu bilinmez. Maaşlı emeklilik 55 yaş bekçilerin ufak tefek işlerde faydası oluyor ama görev yılını etkilemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kahkuli K kullanıcısına yanıt
    Batıdaki maaşı 8000. Bir de doğuya gitsek Hatay bile doğu sayılıyor en az 11-12 bin alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.