Şimdi Ara

Pokemon Go'yu hayatınızdan çıkarın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oynamıyorum, oynamak da istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkalı 1 hafta olmadı milletten duyuyoruz sahilde 40-50 kişi toplandık. 20-01 arası şuradayız. İşte bu yönü çok iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: keko1337

    Flappy bird agar.io gibi dünya çapındaki zeka seviyesi yaşına göre düşük boş işsiz insanların birbirinden görüp popülerleştirdiği sıradan uyduruk bir oyun seneye kaybolur gider bence biz bunları çok gördük Türkiyede zaten acayip bir cahillik var insanlarda 45 yaşındaki anne bile çocuğundan görüp oynar yani o derece cahiliz.

    Sen hayatı yanlış anlamışın keko. İnsanlar senin " sıradan, boş, uyduruk" dediğin şeyleri severler ve bunlara çok zaman ayırırlar. İnsanın doğası bu. İşinle, mesleğinle, mevkinle veya işşizliğinle bi alakası yok. Bu tip oyunları yapanlarda insanları tanıdığı için yapmış. Ama sen çok cahil kalmış, kendini bile tanıyamamışın.

  • İyi güzel de sizin siteden nasıl çıkaracağız pokemon haberlerini? Teknoloji sitesi değil oyun sitesine döndü. Bsc sizin kadar pokemon haberi yapmıyor

  • Ne çok pokemon düşmanı varmış
  • Ben oyuna karşı değilim abartılmadığı hayatın merkezi haline getirilmediği sürece oynanabilir.Bu diğer tüm sanal içerikler için geçerli oyunu hayat amacınız haline getirmeyin yeter.Birde farkına varmadan güneşte çok durmayın pokemon yakalayacam diye hastanelik olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keko nickinin hakkını vermişin :D

  • Pokémon Go ile ilgili haberler BSC'de yapılsa daha iyi olmaz mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: keko1337

    Flappy bird agar.io gibi dünya çapındaki zeka seviyesi yaşına göre düşük boş işsiz insanların birbirinden görüp popülerleştirdiği sıradan uyduruk bir oyun seneye kaybolur gider bence biz bunları çok gördük Türkiye'de zaten acayip bir cahillik var insanlarda 45 yaşındaki anne bile çocuğundan görüp oynar yani o derece cahiliz.

    İnsanların evlerinden dışarı çıkıp, gezip dolaşmaları yeni kişilerle tanışıp etkinliklere katılmaları senin nerene battı acaba ?
  • Zamanım yok keske oynayabilsem bide sarjı fena bosaltıyo

  • Gps editlenebildiği için mevcut oyuncuların yarısından fazlası evinden oturup heryeri geziyor zaten. Legal oynayan gerçekten gezenler azınlıktır. Adamlar twitchte stream'i bile hileli oynarken yapıyor.
  • Yok yürüyüşe tesvik ediyormusmus bilmem ne. Essek kadar adam. Annesi bakkala ekmek almaya git dese gitmez. Neymis yuruyuse tesvik ediyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkında bilgi sahibi olmadığı konularda yorum yapma zorunluluğu hisseden insanlar türedi ülkede. Kardeşim, bilmiyorsan ya da ilgilenmiyorsan oynama, bitti gitti.

    Pokemon'un ne olduğunu bilmeyen adam gelmiş seneye unutulur diye yorum yapıyor. Pokemon kaç senedir var ve oyunları kaç yıldır rekorlar kırıyor haberin var mı mesela? Bu sene 20.yılını kutlayan bir seri için sıradan, uyduruk de üstüne de "bunu oynayan cahildir, aptaldır" de oh olsun bitsin. Eminim önüne koysak ne olduğunu bile çözemezsin, sonra milletin zevkine yorum yaparsın ancak.

    Habere gelince, inanın Pokemon severler ve Pokemon GO oynayanlardan çok oynamayanlar ve karşıtı olanlar popülerleştiriyor bu işi. Oynayanlar gayet kendi halinde, eğlencesine bakıyor ama eleştiren kitle, başka derdi yokmuş gibi resmen Pokemon'la uğraşıyor :) Daha ülkemizde resmi olarak çıkmamış oyuna, "yasaklayın bunuuuu" diyen zihniyet de aynı işte. Siz popülerleştirmiş oluyorsunuz böyle yaparak.

    Son sözüm de "ben oynamıyorum, asla da oynamam" diyen kitleye. Kısa ve öz: Bizene :)





  • Ben hayatıma sokmadım ki çıkarayım :)


  • Allah kullanmayı göstermesin!

    SanalHayvan furyası gibi insanları meşgul edecek hiçbir anlamı olmayan bir furya.

    Zıplayan ayakkabılar. Hulahup. Yaylar. vb vb. Böyle binlercesini gördük biz. Anlamıyorum insanlar bir halt sanıyor ona yanıyorum.

    Oysa ne güzel oyunlar var. Hem de yerli he öyle yabancıya da gerek yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.