Şimdi Ara

PlayStation CEO: PS4 Yaşam Döngüsünün Son Aşamasına Girdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki sene tanıtım 2020’de satış.

    Xbox one x patladı gitti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son evresine girdi ama hem yeni, hem de eski serileri yapmaya devam edeceğiz diyor. Ben hala israrla bu nesile GTA 6 çıkmadan nesil bitmez diyorum. RDR 2 ve GTA 6 ile Rockstar altın vuruş yapacak, bu nesilde bol miktarda satıp, önümüzdeki nesilde de ekmeğini yemeye devam edecekler.

    O yüzden 2020-2021 yıllarında birinde çıkacağını düşünüyorum. Daha erken çıkma ihtimali bence yok. Daha çıkmamış Sony özel oyunları var, bu E3 te duyurucaklari en azından bir oyun daha olduğunu düşünüyorum. Bu da muhtemelen GT7 olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Mayıs 2018; 15:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesil bana yaradı. PC genel takıldığımdan pek ps4'e el sürmedim. Sonra Eylül-Ekim 2017 gibi Pro aldım ve exc çıkmış oyunların çoğunu 40-59TL civarı fiyata aldım. Çatır çatır oynadım. Önümüzdeki nesilde geriden gelme planım var. Hiç acelem yok böyle güzel oluyor.
  • Normal bir durum ps5 2020 de duyurulsa yine yaklaşık 6- 7 yıllık bir ömrü oldu cihazın, teknolojik alet için 7 yıl süper bir rakam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 da duyurulur, 2020 de yavaştan girer piyasaya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç oyun çıkmadıcılar da gelmiş ben olsam 4 yıl daha çıkarmam. Uncharted 4, Horizon, God of War gibi oyunlara görsel olarak yaklaşabilen rakip yok. Demek ki aletin teknolojisi daha eskimedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2 dönemine bakınca durun daha bir şeyler gelmeli diyoruz ama napalım alışmamız gerek herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony'nin exc. oyunları olması bu nesil hiç bir oyuna bir kuruş para vermezdim - vermedimde...

    Divinty Original Sins 2'ye bastım parayı onun dışında hakkını vermeyen hiç bir oyuna kuruş çıkmadı benden multiplatform olarak. EA-Ubi-Acti çöplerine zırnık koklatmadım.

    Önümüzdeki nesil bende geriden gelmeyi planlıyorum. Konsolu 2. 3. yılında alacaksın ucuzdan çatır çatır oynayacaksın oyunları.
  • DH'de haberi vardı Take Two CEO'su "Şirketin son finansal konferansı sırasında konuşan Zelnick, konsolun 2020'de piyasaya sürülebileceğini söyledi"...
    GTA yayıncısı bunu diyorsa Tahminen 2019 E3'de PS5 duyurusu gelir...

    Kaynak:https://www.donanimhaber.com/oyun-konsollari/haberleri/GTA-5in-yayincisina-gore-PlayStation-5-icin-biraz-daha-bekleyecegiz.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 22 Mayıs 2018; 18:15:6 >
  • Remasteredlerle geçen bir nesil, ps5 de de ps4 oyunlarını oynarız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox da olduğu gibi eski nesil oyunlarını ps5 de oynayabilmemiz lazım yoksa %50 yarım olur yeni nesil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 yıl çok iştah açıcı bir doluluk olmazsa uzak durmak lazım. Muhtemelen Ps5’in de bir pro modeli çıkacaktır. Birde şu aynılaşsan oyunlardan, oynanış formüllerinden kurtulması lazım sony’nin.
  • god of war son eklentisine kadar ps4 yaşamı devam eder :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu kadar para bu konsola dar geliyor darrrr.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aralık 2019’da piyasada.



    At fava bekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 hemen çıkıyor deseler inanırım. Düşünebiliyor musunuz PS4 Gow Ascension TLOU ile aynı yıl çıkıp hem oyuncuları, hem de xbox'ı ters köşe yapmış. Kombo yapmak, sağ gösterip sol vurmak çok önemli
  • Uncharted 4 god of war zaten konsolun son gucu oyunlar daha iyisi olmaz yer yer bildigin cakiliyor fps dusysleri oluyor yani standart ps4 ten bahsediyorum. Makine zor hallediyor bu oyunlari.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Son evresine girdi ama hem yeni, hem de eski serileri yapmaya devam edeceğiz diyor. Ben hala israrla bu nesile GTA 6 çıkmadan nesil bitmez diyorum. RDR 2 ve GTA 6 ile Rockstar altın vuruş yapacak, bu nesilde bol miktarda satıp, önümüzdeki nesilde de ekmeğini yemeye devam edecekler. 

    O yüzden 2020-2021 yıllarında birinde çıkacağını düşünüyorum. Daha erken çıkma ihtimali bence yok. Daha çıkmamış Sony özel oyunları var, bu E3 te duyurucaklari en azından bir oyun daha olduğunu düşünüyorum. Bu da muhtemelen GT7 olacak..


    Eski kafa ile düşünmeyin. Sony PS2 nin sonu-PS3 çıkışındaki hatalarla dersini aldı artık geç çıkış yapmaz. Gt6'dan da ders aldılar aynı hatayı yapmazlar. GTA 6 bu nesile gelirse Xbox one ayarında DLC grafikleriyle oynamak istemem. Farcry 5 gibi copy paste olur. Kesinlikle Next Gen versiyonunu beklerim.

    Yine ps2, 360-PS3, Switch-xbonex gibi "erken çıkanın büyük avantaj sağlayacağı satacağı" bir nesile giriyoruz.
    Geç çıkış yapmak hiçbirşeye yaramaz. 7nm ve Ryzen'den daha büyük bir teknoloji yok uzun sürede olmayacak. Iyi zamanlama yapmak herşeyden önemlidir.

    Saydığınız oyunları PS5'te Next gen grafiklerle, online oyunlarda 64+ player oynamak daha iyi olacaktır. PS4 çıktığında BF gibi oyunları PS3'te oynayan yoktu. Bir taşla 2-3 kuş
    PS5'de geri uyumluluk da olacağı için beklemeye gerek yok. PS4'e ne çıkıyorsa daha iyisi PS5'te olacak. PS5 özel oyunları da olacak.




  • ps5 çıkmalı artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan geriye uyumluluk, eğer ps5 geriye uyumlu olursa hiç kimse şikayet etmez çıkmasına. Ama kuru kuru da geriye uyumluluk olmasın tabi ps5 de 4k 30-60 FPS şeklinde çalışsın en azından :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.