Şimdi Ara

Plakamnerede.com Kayıp plaka arama motoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayıp ve çalıntı plakalar için bir arama motoru açılmış. Sahipsiz bulunan plakaların veya plakasını kaybedenlerin ilan verilebileceği, aracı veya plakası çalınanların anasayfada çalıntı duyurusu yapabileceği, ücretsiz kullanılabilen bir site.

    Ayrıca özel plakalı araçlarını satmak isteyenler ilan verebiliyor, özel plaka arayanlar satılık ilanlarından hangi şehirde özel plakalı araç satışı varsa ilgilendiği ilan ile kolaylıkla irtibata geçebiliyor.

    Faydalı bir yere benziyor, ben iş yerimde sahipsiz bulduğum üç plakayı ilan verdim. Eğer ki plaka sahipleri böyle bir sayfadan haberdar olur ve sitede arama yaparlarsa plakalarına ulaşabilirler...

    www.plakamnerede.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMM3L -- 3 Aralık 2014; 13:29:29 >







  • iOS ve Android OS tabanlı mobil cihazlar için Plakamnerede.com uygulamasını App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

    Uygulamamızda isteğinize göre satın alarak kullanabileceğiniz "Panik Butonu" özelliği bulunmaktadır. Bu özellik satın alınarak profilinize aracınızın/araçlarınızın bilgilerini kaydetme özelliği kazanırsınız. Aracınızın çalınma durumunda ise butona bastığınızda 25km çapta uygulama yüklü tüm mobil cihazlara plaka, marka, model, renk ve iletişim bilgilerini bildirim olarak göndererek acil yardım çağrısında bulunmanızı sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.