Şimdi Ara

Pistte Kenan Sofuoğlu da geldi. İstanbulpark Cıvıl cıvıl :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    İstanbul Park'tayım. Şu an burası cıvıl cıvıl. Kenan sofuoğlu'da yarışacak biliyorsunuz. Biraz önce basın toplantısı yapıldı.

    Pistte sadece yarış yok. Çok güzel aktiviteler ve etkinlikler de olacak.

    Bu aktiviteleri aşağıda belirtiyorum. Herkesi bekleriz.

    Fotoğraflar için İstanbul Park Forum Sitesi

    Bu pazar yapılacak ve 2013 yılının en önemli etkinliklerinden biri olan Dünya Superbike Sampiyonası resmi sitesi ile de açılışta. Biletler bir kaç hafta önceden satıştaydı.

    Giderek de biletlerin sayısı azalıyor.

    Büyük bir organızasyon olan SBK'da, Kenan Sofuoğlu'da yarışıyor.

    Kenan Sofuoğlu (d. 25 Ağustos 1984; Akyazı, Sakarya), Türk motosiklet yarışçısı. 2012 SüperSport Dünya klasmanında 183 puanla şampiyon oldu.

    ------------
    Kenan Sofuoğlu; motor tamircisi bir ******* (İrfan Sofuoğlu) en küçük oğludur. 25 Ağustos 1984 tarihinde Adapazarı'nda doğmuştur. 2002 yılında Almanya'ya yerleşen yarışçı, aynı yıl Yamaha-Cup'ı kazanmıştır. En büyük destekçisi olan ağabeyi Bahattin Sofuoğlu'nu 2002 yılında bir otomobil kazasında vefatı sonrasında ağabeyinin arkadaşı Aytunç Taş'tan destek görmüştür. 2003 sezonunda Supersport-IDM'de 2. olduktan sonra 2004'te Fim Superstock 1000 Cup'a geçmiştir. 2004 sezonunu şampiyona üçüncüsü olarak tamamladıktan sonra 2005 Superstock-1000 şampiyonluğunu hedef seçmiştir. İlk iki yarışı kazanmasına rağmen yaptığı bir kaza sonucu bileğini kırması sebebiyle Misano'daki yarışa katılamamış, sezonu 2. olarak tamamlamıştır.

    2006 senesinde Supersport-WM'ye başlarken sponsorluk sorunları yüzünden Yamaha Almanya takımından ayrılmak zorunda kalmıştır. Ancak son anda İsviçre'de yaşayan, ismi gizli tutulan bir Türk işadamının sponsorluk sağlamasıyla Ten Kate'nin Honda takımına katılmıştır[1]. Supersport WM'de 2006 sezonunu üçüncü olarak tamamlamıştır.

    2007 yılında Supersport Dünya Şampiyonluğu'nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyon olmuştur.[2]

    2010 Yılı Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 13. ayağı olan ve Fransa'da Paris'in kuzeyinde bulunan Magny Cors Pisti'nde koşulan yarışta Kenan Sofuoğlu 2. sırada yer almasına rağmen Dünya Şampiyonu olmayı başarmıştır. Kenan Sofuoğlu, yarışın ardından boynunda Türk bayrağı ile zafer turu atmasının ardından Osmanlı kavuğu giymiştir.

    2012 yılında Supersport Dünya Şampiyonluğu'nda sezonun bitimine 1 yarış kala şampiyon olmuştur.

    ----------------------------------

    Yapılacak etkinlikler:

    Fuar Alanı

    28.600 kişilik Ana tribün arkasında yer alan 30.000m2′lik bir alanda motosiklet ve bisiklet firmaları standlar kurarak ürünlerini tanıtacak.

    Test Sürüşleri

    Markalara tahsis edilmiş motosiklet ve bisiklet test sürüş alanları ziyaretçilerin daha keyifli vakit geçirmelerini ve markaların ürünlerini daha iyi tanıtmalarını sağlayacak.

    Sürüş Eğitimi

    Intercity Akademi ve diğer sürüş okulları, 3 gün boyunca, her seviyede motosiklet sürüş eğitimleri verecek.

    Özel Araçlarla Taxi Ride

    Özel Araçlarla taxi ride (katılımcı, eğitmen pilotun yan koltuğuna oturur ve araçla özel parkuru deneyimler) ve drift showlar yapılacak.


    Akrobasi Show

    Cumartesi ve Pazar günleri belirli aralıklarla tekrarlanacak olan özel motosiklet ve bisiklet akrobasi showları; yarış ve motorspor severleri eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

    Kamp Alanı

    Çadırkent kurulacak ve ziyaretçilere Cuma ve Cumartesi akşamları kamp yapma imkanı sağlanacak. Kamp alanında, kampçılarımızın daha keyifli vakit geçirmeleri için özel aktiviteler sunulacak.

    Açık Hava Sinemaları

    Vending alanında kurulucak büyük açık hava sinemasında yarışlar canlı yayınlanacak, yarışlar sonrasında ziyaretçilerimiz günün futbol maçlarını ve takibinde günün filmini izleyebilecekler. Kamp alanında konaklayacak ziyaretçilere daha keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için Cuma ve Cumartesi akşamı ayrıca bir açık hava sineması kurulucak.

    Konserler

    Power FM’in sponsorluğunda Cumartesi ve Pazar günleri yaklaşık 30 müzik grubu canlı konser verecek. Power Fm DJ’leri Cumartesi ve Pazar akşamları vending alanında sahne alacaklar.

    Yiyecek & İçecek Alanları

    Tribünlerin arkalarına yerleştirilmiş özel bölümlerde tüm gün catering hizmeti verilecek.

    Tüm bu yazdığım bilgiler Türkiye SBK resmi sitesinden alınmıştır.

    Fotoğraflar ve video takibi yapmak içinwww.istanbulparkforum.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.