Şimdi Ara

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
42.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piranha Galileo
    5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Yeni i-GO Amigo 3D Navigasyon Sistemi + 81 İl Destekli Harita

     <| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |>


    Genel Özellikler

    • 81 il, 548 ilçe tam detaylı güncel dijital Başarsoft haritası
    • 5.0 inç Dokunmatik TFT LCD ekran
    • Yeni i-GO™ Amigo 3D Türkçe navigasyon yazılımı
    • Yeni nesil 500 MHz Sirf Star Atlas IV işlemci
    • 128 MB Dahili DDR Ram
    • 2 GB Dahili Hafıza
    • SD Kart okuyucu ve USB 2.0
    • Bluetooth özelliği
    • Video-in özelliği (kamera görüntüsü için video-in girişi)
    • Harita üzerindeki yapıları üç boyutlu (3D) olarak görüntüleme
    • Türkçe sesli yol tarifi ve hız uyarı sistemi
    • MP3/ MP4 oynatabilme
    • Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota
    hesaplayabilme
    • Gece/ gündüz ekran sürüş modları
    • Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama
    monte için özel vakumlu ayak
    • Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    • Kulaklık çıkışı
    • Windows CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
    • 3.7V/ 1600 mAh Şarj edilebilir pil ile
    • 2 Yıl garanti

    bu bilgiler Piranha nın ana sayfasından
    http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=378

    Fiyat 349 TL

    Alıpta kullanan veya deneme şansı olan arkadaşların bilgilendirmelerini bekliyoruz...







  • görüntüsü çok hoş tasarım olarak iyi tasarlanmış bir cihaza benziyor içerisindeki i-go amigo yazılı yeni donanım olarak tavsiye edermisiniz. Ek özellik istemiyorum bana sadece sorunsuz bir navigasyon sağlasın yeter.
  • arkadaşlar cihazı iki gün önce vatan bilgisayardan 307 tl ye aldım.önce dizaynını,sonrada menülere rahat erişimini beğendim.sorunsuz çalışıtor.daha önce leon modelini kullanmıştım leondan çok daha başarılı.daha ince daha hafif sd yerine micro sd desteği mevcut.fm transmitter yok zaten istanbul içinde frekans bulamıyordunuz,ayrıca sağlıklı çalışmıyordu.menüler daha hızlı.ayrıca win ce 6.0.Yeni i-GO™ Amigo 3D Türkçe navigasyon yazılımı.leon daki sıkıntılar giderilmiş gibi gözüküyor.kullanmaya devam ediyorum ilerki zamanlarda daha ayrıntılı bildirebilirim.sorusu olan yazsın cevaplandırayım.
  • Yaklaşık 1 saat önce aldım menüsü çok rahat kullanım açışından mükemmel bir cihaz. Leon almaya gittim ama özellikleri karşılaştırdığımda bunu tercih ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salim89

    Yaklaşık 1 saat önce aldım menüsü çok rahat kullanım açışından mükemmel bir cihaz. Leon almaya gittim ama özellikleri karşılaştırdığımda bunu tercih ettim.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Leona göre dikkat çeken en önemli özelliği daha ince ve zarif olması sanıyorum doğrumudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcin


    quote:

    Orijinalden alıntı: salim89

    Yaklaşık 1 saat önce aldım menüsü çok rahat kullanım açışından mükemmel bir cihaz. Leon almaya gittim ama özellikleri karşılaştırdığımda bunu tercih ettim.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Leona göre dikkat çeken en önemli özelliği daha ince ve zarif olması sanıyorum doğrumudur?


    Evet Leondan ince ve daha zarif gerçekten de.
  • Ürünün navigasyonu gayet başarılı üsküdarın dar sokaklarında ve ümraniye taraflarında test ettim ve yanılma yada atlama yaptığı herhangi bir sokak olmadı kasıtlı olarak söylediği güzergahın dışına çıkar çıkmaz yeni rota hesaplanıyor diyor ve hemen (yani 2sn den kısa sürede) yeni güzargahı belirlediği gibi hemen yönlendirmeye başlıyor alet. Daha önce başka navigasyon cihazı kullanmadığım için başka ürünler ile direk kıyaslama yapma şansım yok. Lakin navigasyon konusunda kusursuz olduğunu düşünmemi sağlayacak kadar başarılı olduğunu söyleye bilirim. Sesli yönlendirmesininde gayet başarılı olduğunu 300-500 metre sonra sağa dönüşe hazırlanın veya 4 sokak sonra sola döneceksiniz gibi sesli ikazları hep doğru zamanlarda ve doğru bilgiler veriyor. Diğer yandan eğer sağa döneceksiniz ve ilgili yere yaklaşırken siz soldan gidiyorsanız dönüş noktasına 750 mt mesafede 750mt sonra sağa dönüş için sağda kalın gibi başarılı bir zamanlama ile uyarması hatta ilgili gitmekte olduğunuz cadde veya sokakta hız sınırını geçmeni halinde hız sınırını aştığınızı sesli olarak uyarıyor olması çok çok başarılı.

    Diğer yandan birde şu varki içinde müthiş bir database ile geliyor ve aradığınız yeri sadece adres olarak düşünmeyin bir okul, hastane, pastane,eczane, tamirci, benzinci, lastikçi, restorant veya bir işletme vb..... dahada fazlasını içinde barındırıyor ve yazdığınızda bunları bulabiliyor olduğunuzu düşünün ki bunu yapıyor ve hemen git dediğinizde de bulunduğunuz yerden nasıl gideceğinizi tarif etmeye başlıyor çok çok harika bir özellik sırf bu özelliğinden dolayı bile mutlaka herkesin sahip olması gerekli...

    Düşünsenize hepimizin başına gelmiştir gecenin bir yarısı eczane aramaya çıktığında nöbetçi eczaneyi bulmak ciddi bir eziyet haline gelirdi. Böyle bir aletle nöbetçi eczanenin adını yazdığınızda sizi oraya götüren bir alet bu.

    Diğer özelliklerine bakacak olursak Bluetooth özelliği çalışıyor halen fihristin ekrana nasıl yansıyacağını bulamadım lakin sağlıklı olarak çalıştığını söylebileceğim kısmı iki telefonla denedim ve her ikisinilede bağlantı kurabildim. Arama yapabildim (tabi şuan için numaraları ekrandan tuşlayarak) görüşmem sağlıklıydı ve sorun yaşamadım ve bir arama geldiğinde hem manuel hemde otomatik cevaplama özelliklerini denediğimde bunlarıda başarılı olarak yaptı.

    Bir başka özelliği ise video oynatma ki eğer dosyalarınızı convert ederseniz ki ben her iki şeklinide denedim convert 480x272 *.avi ve bitrate 1000 veya üzerinde olursa ekrandaki görüntü çarpıcı ve akıcı gerçekten çok başarılı. mp4 ve wmv lerde ise tam hangi codecleri kullandığını anlayamadığımdan dolayı standart yaptığım convertlerin sonucu iyi olmadı takılmalar yaparak oynattı ama avi gerçekten kusursuz diyebilirim.

    Müzik kısmı ise tatmin edici daha başarılı olabilirdi. Ses seviyesi çok yüksek değil ve benim nuhnebiden kalma eski mp3 playerımın performansı çok daha başarılı. Bu bağlamda başka modellerde nasıldır bilmiyorum ama benim beklentilerimin bir parça altında kaldı.

    Resim ve txt göstericeleri sağlıklı olarak çalışıyor 7-8 megapiksellik resimleri bile gayet başarılı olarak açabilmekte.

    4,3" olan modeli ile kıyaslama yaparak aldım aslında amacım 4,3" olan ve yaklaşık 100 lira daha ucuz olan modelini almak için gitmiştim lakin iki ürünün arasındaki ekranın gösterme kalitesi beni bu ürüne yöneltti. Şöyleki aslında 4,3" olan modelinde çözünürlük ekran boyutu için çok daha uygun ve daha net görüntü veriyor ama bir sıkıntı varki ekranın aydınlatma ve parlaklıkları arasında tarif edilemeyecek kadar büyük bir fark var. İki ürünü birlikte yanyana çalıştırdığımda kullanılmış olan ekranların bariz farklı olduğu çok aşikar belli oluyor. aslında 4,3" olan modeli daha pürüzsüz tırtıksız görüntü vermesine karşın çok ama çok sönük kalıyor 5" lik bu modelin yanında. 5" lik modelin aydınlatması çok ama çok bariz farklı iyi. Daha rahat görünüyor ve daha rahat okunuyor.

    Saygılarımla,




  • Şu an için en uygun fiyatla nereden alınabilir acaba?. Vatanda 307 TL diyor.
  • arkadaslar quattro ile galileo arasında kaldım..
    quatro nun avantajı tv olması, galileo ise daha hızlı..
  • arastırdım özellik bakımından hosuma gitti bugun sipariş verdim gelsin bakalım nası bişiymiş bimekste 300 tl ye veriyolar indirim warmıs tabi webden alınma sartı war benim gibi magazaya gidip geri gelmeyin
  • Arkadaşlar kullananlar biraz anlatabilir mi ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. haritada yanlış yönlendirmeler oluyormu cihaz takılıyormu güncellemede sorun yaşanıyormu bazı cihazlarda 3d sorunu yaşanmış sanırım sizdeki durum nedir? teşekkürler....
  • Arkadaşlar,
    Cihazı Bimeks'ten 322 / 12 gibi bir fiyata aldım. 2 gündür kullanıyorum. İzlenimlerim şöyle:

    1. Cihaz Hızlı. Daha önce Asus P535 üzerinde Igo Myway 6 kullanmıştım, ona nazaran oldukça hızlı ve yol tarifleri sorunsuz.
    2. Haritası güncel geliyor, herhangi bir aktivasyon vs. yapmaya gerek kalmadan hemen kullanıma hazır.
    3. Ekran ışığı yeterli, çok aydınlık gün ışığı vb ortamlarda biraz eğip ontrast oluşturarak kullanmak gerekebiliyor.
    4. MP3 çaları yeterli, çok da kurcalama fırsatı bulamadım ama kulaklık çıkışını direkt Audio-In'den bağlayıp ses alabilirsiniz.
    5. Bluetooth çok seçici olan I-Phone 3GS ile bile çalıştı, sadece adres defterini almakta sorun var, karakterleri tanımadı (gerçi detaylı incelemedim ama bakacağım). Bunun yanı sıra elle çevirip arama yapmak çok kolay. 5" ekran ile numara çevirmek kolay.
    6. TV-out ve Camera-in özelliği var. Evde yüklediğiniz videoları TV'den Mediaplayer edasıyla izleyebilirsiniz. aracınızı arkasına yerleştirilecek kamerası ile de geri geri gitmede kolaylık yaratabilir.

    Neyi değiştirirdim:
    1. Daha iyi ekran, özellikle kontrast...
    2. Daha detaylı haritalar (ki bu başarsoft'a bağlı).
    3. Daha uzun pil süresi (gerçi 3 saat dayanıyor)
    4. Daha iyi bir mediaplayer arayüzü.

    Bir de paket içeriğinden prize takılıp da şarj edebileceğiniz bir şarj aleti çıkmıyor, aramayın boşuna. PDA, Blackberry ve Motorola şarj aletlerinin hiçbiri de cihazın istediği amperajı (5 V - 1.5 A) karşılamıyor, o sebeple ilk gece bilgisayara takıp full şarj ettim.

    Tavsiye eder miyim?

    Ederim :)




  • bende dun aldim gercekten cok hizli bir gps . Gayet memnunum
    Alan diger arkadaslara sorum olacak : Tarih ve saatini ayarladiginiz zaman cihazi kapatip acinca tekrar siliniyormu yoksa benim cihazdami bisey var (uyku modunu demiyorum yanliz cihazi kapatinca)?
    simdiden tesekkurler
  • Ben de aynı şeye takılmıştım ama sanıyorum durum şöyle: GPS açıkken cihaz kendi saatini bulunduğu saat dilimine göre kendisi güncelliyor, o sebeple GPS'e bağlı iken sıkıntı yok :)
    (Zaten GPS sistemi, minimum 3 uydudan alınan zaman verilerinin kesiştirilerek dünya üzerindeki bir noktanın o uydulara göre bağıl konumunun tespiti diye biliyorum, yalan da olabilir tabii :) )
  • Herkese merhaba. Bu cihazı almayı düşünüyorum. Speedcam dosyası bu cihaza atılabiliyor mu? Radar uyarısı yapacak bir cihaza ihtiyacım var.
  • Selamin aleykum
    Bende cumartesi gunu aldim vatan dan 320tl cihazi aracta sarj etmek icin taktim ve yola koyuldum eyup te trafik isiklarinda durdum ve cihaza bakalyim dedim o ne cihaz kapanmis
    ne yaptimsa calismiyor sarj isigi bile yanmiyor ve arkasi epey isinmis hemen E5 e girdim dogru vatan a hemen degistirdiler piranha ile ilgili cok forumda yazilanlari okudum bayagi tirsmistim aslinda leon almak icin gitmistim satici cok afedersiniz tam k....ma imis micro sd kari takarken abi bu nasil takiliyor dedi bende tarif ettim demezmi iyide nasil cikacak peki bu kart neyse bana bunu tavsiye etti leondaki tum ozellikler var ayrica bu daha yeni bir model dedi bende de var k...lik [boyle terimler kullandigim icin herkesten cok ozur diliyorum] ama gercek bende aldim FM transmitter ozelliginin olmadigini evde fark ettim neyse cihazi degistirdiler bunda bir sorun yok .
    Ilk defa navigasyon cihazi kullandim eve gelene kadar gayet dogru calisti hatta bilerek baska yeri hedef sectim hemen baska bir rota ciziyor.
    Kisaca cihaz guzel memnunum cok fazlada kullanamadim acikcasi yanliz isyerine getirdim simdi uyduya baglanamiyor cok bekliyor ozaman baglanmisti belki icerdegim diye oluyor diye disari ciktim ama hala baglanamadi.
    benmi birseyi yanlis yapiyorum bilenler yardimci olurlarsa cok memnun olurum.




  • Selamlar,
    Ürünü 2 hafta önce vatan bilgisayardan aldım. Cihazla beraber kırşehir, aksaray, nevşehir, ürgüp, göreme vs gezdim ve çok çok başarılı. Tek gördüğüm sıkıntı Elmadağ'da açılan viyadük haritaya eklenmemiş. Update yayınlandığında konunun çözüleceğini düşünüyorum gerçi kutudan naviextras'a register olmayın gibi bir kağıt çıkmıştı, onu da pek anlamadım.
    Leon ile galileo arasında kalan arkadaşlara galileo tavsiye ederim.
    Aleti kapatıp açınca saat sıfırlanıyor, anladığım kadarıyla içinde bir RTC yok, zamanı uydudan aldığında saati düzgün olarak ayarlıyor.
    Arkadaşlar speedcam meselesini bilen bir arkadaş açıklarsa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneverr -- 12 Mayıs 2010; 10:21:00 >
  • Benimde cihaz geleli 1 saat oldu. Daha şarj ediyorum PC'den. Biraz kurcaladım. GPS sinyali yakalayamadı. Dışarı çıktım ama şarjı olmadığından birşey yapamadım.

    GPS'e bağlanması için ekstra birşey yapmaya gerek yok di mi?

    Bu arada aktivasyonunu yaptınız mı? Gerekli mi?

    Video oynattım. *.wmv ve *.mpg dosyaları. Sorunsuz oynadı. Çok hoşuma gitti valla, ekranıda büyük, arabada çok güzel olur :)

    Tek sıkıntım GPS şu anda, rahatça bağlandığını görsem kafam rahatlayacak.

    Bu arada kullanımı-menüler falan çok kullanışlı, çok rahat. Memnun kalacağım cihazdan heralde.

    Ayrıca radar olayını biri anlatırsa sevinirim. Galileo kullananlar olarak bilgilendirilmemiz gerek :(
  • Arkadaşlar ben neredeyse 4 saat şarj ettim ama çektikten sonra 2-3 saniye full görünüyor şarj daha sonra tek çizgiye iniyor, şarj edin diye uyarı veriyor :(

    Ayrıca GPS sinyalide bulamadı, açık havada denedim dışarıda 5 dk bekledim tespit edemedi :(

    Ne şans yaa :( Sinir oldum, webden aldım bimeksten, işin yoksa gönder bekle, haftaya lazım bana.
  • benimkide dun elime gecti gercekten kullanıslı bişiy resim video felan attım gayet guzel calısıyor saat olayı war kapatıp acınca sıfırlanıyor şimdilik bi sorun yok yakınımdaki eczaneleri lahmacuncuları vs. cok rahat bi şelikde gorebiliyorum :) sinyal alma olayı yaklasık 1-2 dk suruyor sizde nasıl? cihazı alan butun arkadaslara hayırlı olsun diyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.