Şimdi Ara

pioneer AVIC-U310BT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem mp3 çalara hemde navigasyon cihazınaa ihtiyacım vardı. Aslında navigasyon cihazları üstünde durmuştum ama bu alet 2 ihtiyacımı birden karşılayacağından buna yöneldim. Bu cihazı amerikadan getirteceğim.fiyatı 300 $ Türkiye de bu model yerine AVIC-F310BT satılıyor. herşeyi aynı. bu cihaz hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar veya kullanan arkadaşlar varmı. Araçım mitsubishi carisma 2000 model ve araca uyum sağlarmı. Birde haritayı türkiye haritası yapabilirmiyiz. bu konular hakkında pek biligiye ulaşamadım. yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King of Kings -- 14 Aralık 2009; 11:39:05 >



  • Dostum öncelikle herşeyi ile aynı değil, ilk olarak radyo dinleyemeyeceksin, ikincisi yeni bir cihaz olduğu için henüz Tr haritası yada nasıl yüklendiği konusunda yardım ve bilgi bulamaman normal. Birde aracının içi nasıl bilmiyorum ama eğer teyp aşağıda kalırsa ekran açıları ayarlanmadığından önermiyorum. Yani pioneer yine malzemeden çalmış ve ilk çıkan double teyplerde bile olan ekran açısı ayarlama olayını kullanmamış. Mesela ben opel astra h aracımda f900bt kullanıyorum, aslında kullanamıyorum desek daha doğru yani ekran o kadar altta kaldıki görmek için eğilmek gerekiyor, tabii bu kadar altta iken mplerin bile isimlerini görmek zorken navi ne kadar kullanılıyor sen düşün o yüzden youtubedan senin aracına takılı doublelerin nasıl durduğuna, nasıl kullanıldığına bak, boşuna almış olma.
  • tavsiyelerin için saol arkadaşım. dün 1-2 servisle görüştüm onlarda pek önermedi. radyo sıkıntısından bahsettiler ve haritada yükleyemeyeceklerinden bahsettiler. onun için almaktan vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.