Şimdi Ara

Philips SA179 firmware ve gürültü şiddeti oranı sorunsalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygıdeğer arkadaşlar malumunuz olduğu üzere forumda çaylak kıvamında dolaşmaktayız ve ciddi bir sorundan mustaribiz.Donanımhaber/Forum'undan haberimizin olmadığı zamanlarda araştırmak-etmeksizin 1 adet Philips SA179/00 model ve marka no'lu mp3 çalar satın almış bulunduk.Nitekim aldık şarj eyledik,zart eyledik memnun kaldık ta ki bir başka marka mp3 çalar ile karşılaştırıncaya ve belediye toplu ulaşım araçlarında musıki niyetine motor sesi dinleyene kadar.Şimdi sormak isterim sizlere var mı derdimin bir çaresi?Yoksa bu çile çekilmeli mi?İyi bir kulaklık ile bu sorunun üstesinden gelmek mümkün mü?Kulaklık amfisi bu ahval ve şerait altında elzem midir?Bir kaç üst model veya modeller olan SA1300/02-SA1335/85 Kardeşler'den herhangi birinin veya uygun olanın(eğer var ise) firmware'sini yüklemek sorunun üstesinden gelmek için yeterli olacak mıdır?
    Cevap verme zahmetine katlananların nöronlarından öperim.







  • philips'in sorunu daha çözülemedi(en azından ben duymadım) birkaç tane çözüm yolu olablir.. izolasyonlu bir kulaklık almak, amfi + adam gibi bir kulaklık almak veya yeni bi player almak gibi..
  • cihazdan mı yoksa kulaklıktan mı bende philips kulaklık var son seste bile rahat dinlenebiliyor.Yani cihazla ilgisi olmayabilir.
  • Gayet hızlı teşrif buyuran cevaplarınız için teşekkür ederim. barisdragon kardeşim sorun hem cihaz hem de kulaklık.Bugüne kadar kullandığıım hiçbir Philips kulaklıktan memnun kalmadım.Bundan sonra kullanacağımıda sanmıyorum.Sennheiser cx 300 almayı planlamaktayım ama perakende nerede bulunabilir cep yakmayacak cinsinden bilmiyorum bu konuda yardımlarınıza ihtayaç duyduğumu beyan ederim.EXcom_Zkko Firmware konusunda ne dersin?
  • ses limiti firmware'le de kırılamıyor maalesef.. philips ve sony'nin flash bellekli modellerinde ses limitine şimdilik çare yok.. cx300'ü en ucuz olarak sennheiser'ın ithalatçısı olan metan'dan temin edeblirsin.. almadan önce bi denemeni öneririm, zira bu kulaklık bile çare olmayablir, amfiye ihtiyaç duyablirsin..
  • Yanıtlarınız için teşekkürler kardeşlerim.
  • kardeş bendede sa 179 var..kulaklığm bozulmuştu gittim mx 500 aldım sorn hala devam edio dinlediğim müzikten hiç keyif alamıyorum..ikimizede geçmiş olsun artık para biriktirip yeni bi player almak şart...
  • Bende bir tane kaybettim bu cihazdan ben memnundum aslında ama denildiği gibi belediye otobüslerinde vs ses az geliyor .Ama bu standartlar yüzünden yapılmış bir şey daha fazla sesle dinlemeyin kulağınıza yazık erken yaşta işitme cihazı taşıyabilirsiniz.Firmware gelince radiosuz modelin firmware ile radyolu olabileceğini duymuştum baya araştırdım radiolu firmware yükledim sadece menüde çıktı çalışmadı.Resmi firmware dışında başka yazılım yok piyasada belki içinden küçük bir potans ile ses ayarı vardır diye düşünüyorum ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.